• reziser
    7.3k
    Ne znam od kud vam je bila info da sudi bel?! Zadovoljniji sam s ovom postavom…

Dugoočekivana odluka HNS-ove Sudačke komisije dobila je pravorijek. Mateo Erceg iz Benkovca bit će glavni sudac derbija na Poljudu, Zobenica (Velika Gorica) i Janić (Ilok) su pomoćnici, a u utakmici će ipak sudjelovati i Dario Bel (Osijek), u ulozi četvrtog suca. Bebek (Rijeka) kao glavni i Pejin (D. Miholjac) u ulozi pomoćnika bit će u VAR sobi.
  • Paggini
    46.8k
    znam od kud vam info da sudi bel?! Zadovoljniji sam s ovom postavom…reziser

Pisalo se po medijima je Bel favorit.

Odlicno za Ercega, nadam se da će u startu postaviti autoritet na terenu kad mu krenu urlati u lice za prvi aut u 30. sekundi
  • Zagi
    9.6k
    Ovisimo o navijaču hajduka da stavi svoj profesionalni integritet ispred prijetnji smrću ukoliko njegov klub ne pobijedi.
    Hvala Vlatkici i murijaku.
  • rokikaciga
    1k
    @Paggini jel mlada dama ide na utakmicu?
  • KtcGoat
    506
    Od Bela mi je jedino dobar onaj video iz Var sobe
    "Kako radimo jebote kako radimo, sta je ovo, kakva tekmica"
  • scarface
    296
    Kako šutimo? Gdje ste svi? Što je? Što ste se usrali subote?

Ljudi moji, dobivamo, padaju lagano, dominacija u igri...kako bi rekao jednom Prosinečki: "Mara, budi miran, rasturit ćemo ih!"
  • Dani Olmić
    1.3k
    Kaj Bati ipak neće moc igrat?! Nesto citam na SN…
    To bi bio velik izostnak….
  • crophantom
    163
    Ja nebi Petka od prve. Nek se Kanga hrva s Uremovicem i ovima i izmori ih, možda nešto i zabije konačno, pa onda u drugom Petko i Kule koji trci u prostor.
    Da Petko ima ikakav kontinuitet igara možda, ovako ipak ne.
    Baturina ako nije spreman isto nek krene s klupe, treba tu energije od 1. Sekunde utakmice.
  • Jay
    1.3k
    I prošle sezone je Baturina bio upitan do zadnjeg dana.
    Isto smo imali poraz doma, poraz dolje i remi doma.
    Samo kažem.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.