• Navijač Dinama
    9.7k
    Sve će vrijeme pokazati, tko god dođe.
    U Dinamu situacija je što je netko na forumu već prije napisao, pa parafrazirat cu "iks-kiks" situacija.

Pritisak da ne govorim, nije isto u Istri(sunce, Drosina, 30 demona i more) Belupu(Štef,gemišt, male štukice i sunce) i gdje ti je valjda domet i pod "muss" ostati u ligi, i nek se vrti... a u Dinamu gdje ti je već od puka, veličine kluba, proračuna i svega drugoga što ide uz Dinamo, stavljeno kao imperativ "moramo i trebamo biti prvaci, igrati Europu".

Druga stvar.. ego igrača, zvijezdice gdje se sami kuju u iste, izgaraju ili nešto.

U nas orimjera radi, evo recimo Galešić, za vrijeme u Rijeki je bio vjerovatno najbolji stoper lige u tome trenutku, onaj Soldo u Osijeku s vremenom na vrijeme izgleda ko najbolji box-to-box lige, Mudražija kao one man army u Lokomotivi, da li će to ovaj biti u Dinamu ili da li Galešić i dalje izgleda ko najbolji stoper lige, pa ne znam baš, ili usporedba naprimjer Hoxhe koji je nosio taj Belupo i držao ih i Hoxhe kojeg gledamo u Dinamu.

Ima tu svega po malo, ali tko god dođe, dal to bio Mario Kovačević,Garcia ili netko peti,deseti trebat će vremena dat, da prije svega uspostavi disciplinu, prvenstveno nad "pušačkom sobom" , nadmetne se autoritetom, pa onda tek svoj sustav igre i ono što očekuje od igrača.

Treća stvar je što mi kao navijači i puk nismo navikli na "čekanje i davanje vremena", želimo rezultat,igru i sav popratni sadržaj odmah da dođe na vidljivo, nažalost to nije problem par pojedinaca, nego je cijeli puk većinski relativno takav, a preko noći je sve te takve stvari teško promjenit, kako u korijenu tako i po defaultu nekog razmišljanja.
  • Noel
    11k

Nacional :lol:
  • OsamŠest
    4.9k
    Puno više mi se sviđa opcija sa Garcijom.
  • sport
    4.5k
    jedan od članaka koji su "Shit of the day"
  • Sibirski plavac
    5k
    Neki tovar na Magarećoj Sportnet temi veli da je još prije mjesec dana nekim forumašima podjelio taj info za Kovu i Hajduk.
    Ako je istina da je Garcia "novi favorit" za klupu Dinama, bit ću zadovoljan.
  • rokikaciga
    1k
    još prije mjesec danaSibirski plavac

Na prvi april?
  • Sibirski plavac
    5k

Može biti. :rofl:
    Nije lik specificirao. Samo je napisao da je prije nekih mjesec dana podjelio s drugima taj info.
  • Paggini
    46.8k
    Mislim da na svijetu ne postoji gora kombinacija od Kovačevića i Hajduka :lol:

Dajte mi Jovicevica u venu mi dajte
  • Olmic
    4.5k
    Takoder sam za Jovicevica
  • ElDorado
    3.4k
    Negdje mi zvoni da je Kovačević u nekom intervjuu rekao da mu je Hajduk najbliži. S obzirom da je Nacional nista ne vjerujem ali lako moguce. Mateoni pak kaze da mu je Garcia rekao da ostaje u Istri.
    Sve su to naklapanja ali slaze se s pricom da je Boban sigurno kontaktirao vise kandidata i da se jos zapravo nista ne zna
  • Mihaljević
    12.6k
    Ako Perković osvoji naslov, ne znam po čemu je onda Mario Kovačević bolja opcija uz dužno poštovanje.

Meni se iskreno sviđa Gonzalo Garcia , kojeg sam ovdje predlagao dok još nije bio u "modi", ali može li on nametnuti istu Istrinu igru i autoritet u Dinamu? Ako može onda sam za.

Jovićević, ne znam baš, ali mislim da je zaslužio šansu.

Ali kad bi mogao birati to bi bio Slaven Bilić, mislim da je mudonja i da baš ne jebe Tovare ni 2%, brutalno mi je bilo kad je vodio West Brom i West Ham, od ekipa je napravio čudo.
  • Eduardo
    24k
    nije, pisao sam prije dva mjeseca o tome i sad ću samo kopirati... gostovao je u Podcast Inkubatoru i rekao; "Sarajevo je dječja ljubav, pa Varteks i Belupo. To su moji klubovi. Dinamo i Hajduk podjednako cijenim i volim kao naše klubove kad igraju Europu.“

Neki tovar na Magarećoj Sportnet temi veli da je još prije mjesec dana nekim forumašima podjelio taj info za Kovu i Hajduk.Sibirski plavac

BTW, Zdravko Reić prije dva mjeseca pisao je za SN kako je Hajduk navodno neslužbeno kontaktirao Marija Kovačevića kao opciju za novog trenera. Imaju zapisi o tome na HNL temi.
  • Noel
    11k
    Spomene li još netko Sandra Perkovića kao trajno rješenje dobit ću vodene kozice.
  • Brusa
    2.9k
    Pustite trenera Sandra Perkovića da u miru radi svoj posao :pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.