• Mali Zeus
    16.6k
    Koliko god da su u lošem nizu, jedina imalo zahtjevna utakmica su im tovari. Imaju doma Goricu koja je osigurala opstanak, vani Šibenik koji je ispao, i doma Belupo koji se ispuhao, nema dovoljan roster da prati ritam kup-prvenstvo (a i s kojim će Miško vrlo lako moguće probati dogovoriti podjelu plijena).tp1997

Ne očekujem da će sve kiksati, ali dovoljna je samo jedna. Protiv Gorice igraju bez Fruka i Radeljića.
  • tp1997
    1.3k
    Jedna je dovoljna ako mi pobijedimo tovare. Ako remiziramo, realno su na +4 od nas uz pobjedu protiv Gorice ili neku drugu pobjedu. Stoga moj raniji odgovor kolegi
  • Chempers
    559
    Pa ta utakmica protiv Gorice je vjerojatno i najbolja šansa za Rijekin kiks, s obzirom na negativni niz i izostanak Fruka. Možda, eventualno i protiv Šibenika ako ovi budu još u igri. Slaven zadnje kolo prije kupa i tovari koji će im pustiti ako više ne budu igrali za naslov, tu bome neće kiksati.

Svaka pomisao na X je teška glupost.
  • Crle
    918
    Ako naši uopće kalkuliraju sa X-om onda bolje da ni ne idu dolje igrati.
  • Bryan
    31
    Mi u utakmicu moramo uć kao da je europska. Na neku način i je.
    I možemo pobjedom preskočit Hajduk i ne dat im šansu da uzmu naslov i da se tako lakše isčupaju iz tih silnih javnih i skrivenih milja € minusa.
  • don
    12.7k
    Ili je ovo onaj čuveni trenutak kada će se Rijeka raspasti patp1997

tako je.

i nitko ne govori da triba ići na x, moramo po pobjedu. Ali x nije smrt ka šta neki misle da je.
  • tp1997
    1.3k
    Mislim da bi svaki klub na svijetu volio biti tako raspadnut da je četiri kola prije kraja prvi i ima raspored koji skoro kao da si je sam birao
  • Jay
    1.3k
    Nije bod smak svijeta, poraz je. Ali u situaciji gdje iza derbija imaš još samo 3 utakmice do kraja dođe na isto, ovisiš o drugima i dalje loviš dvije ekipe. Njima bod odgovara i neka oni o njemu razmišljaju, mi ako smo imalo zainteresirani za obranu naslova, jednostavno moramo po pobjedu.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Upravo tako. Ne mislim ni jedan tren da bi trebali igrači igrati na X tamo i stvarno se nadam da neće. Imaš priliku pobjedom ih izbaciti iz utrke i ne samo to. Oni su na rubu ponora, imaš priliku gurnuti ih preko da opet sve pukne kao prošle godine i da počnu trgati vlastiti stadion i grad.

Ovo im je najvažnija tekma u zadnjih 20 godina, u lošoj su financ situaciji, sve su dali na prvenstvo i bog zna kaj će s njima biti sljedeće godine, imamo opet priliku sjebat im sezonu. S druge strane i nama je jedna od najvažnijih tekmi godinama unazad, nakon sezone kakvu smo imali svejedno imamo priliku i protiv najljućeg protivnika uključiti se potpuno u utrku za naslov i njih izbaciti iz iste.

Oni će ić na nož, kao da je rat i mi moramo na to odgovoriti i biti još oštriji i još ozbiljniji. Imamo igrače koji im mogu uzeti loptu i od prve min se moramo tamo postaviti kao gazde i mi biti ti koji vodimo igru. Ak su igrači već pokazali neki kao stav tako što su samo kratko mahnuli sjeveru neka ponovo pokažu taj drčni stav u subotu.

Oni kakvi god bili, krnjavi i bez igre i s trenerom koji igra defenzivno u derbijima će biti nabrijani i u derbijima forma niš ne znači. U prošlom derbiju smo dobro počeli pa ih pustili da diktiraju tempo, protiv Rijeke smo se povukli u drugom dijelu. Idite u kurac, odigrajte cijelu tekmu kako treba bar jednom u sezoni što se tiče HNL-a.
  • Do kraja2023
    294
    Igramo protiv tovara, nije bitno imamo li +20 ili -20 bodova sve osim pobjede protiv njih me baca u depresiju i alkoholizam. U ovim tekmama nikakav alibi i kalkulacije ne postoje, samo tri boda!
  • Ritam Ulice
    217
    Valjda je sada SVIMA u svlačionici jasno da se u subotu mora poginut za sveti dres! Subota nije utakmica, to je rat za čast, za navijače, za klub! Imperativ je pobjeda, sve osim tri boda je sramota. Tko to ne razumije neka odmah skine dres i prepusti ga onome tko će ginuti na terenu!
  • don
    12.7k
    Mislim da bi svaki klub na svijetu volio biti tako raspadnut da je četiri kola prije kraja prvi i ima raspored koji skoro kao da si je sam biraotp1997

mislin da ni u jednoj ligi na svitu ne postoji situacija u kojoj se 3 kluba bore za trofej, pri tom, jedan klub izgubi 3 utakmice za redom a i dalje je prvi. Kako to? E pa tako šta su i ostali konkurenti loši, u ovom slučaju i Dinamo koji nije zna iskoristit sve te kikseve nakon kojih bi se odvojio na zavidnu prednost, šta bi rezultiralo tim raspadom kojeg spominješ. Idalje nije kasno da završe debelo iza nas. Ljudi ne mogu gol zabit.
  • fakin
    430
    a ovako nešto?

• Nemrem igra Dinamo
    3.2k

Ovako nešto dugo nismo vidjeli na titu... Vrime je :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.