• Paggini
    46.7k
    Rakitić tip lika koji će reći "jesam barcelonista/sevillista/hajdukovac, ali koja će to fešta biti ako Dinamo osvoji naslov" par dana prije derbija
  • Eduardo
    24k
    panglu zaslužuje da ga se ruga... i sad ljudi kažu imaj poštovanja prema njemu... nekad jesam, ali kako nakon svih pizdarija koje je prozborio u zadnje vrijeme? U Barceloni dok je igrao je bilo jasno o kakvom se šlihteru radi, nije Messiju izlazio iz dupeta u svakom javnom nastupu. Bilo je neugodno za gledati. Svaka čast, uspio je i to nadmašiti... nije bilo lako.
  • emilperska
    10k
    Raketa je klasični primjer HDZ posvuduše..
  • Paggini
    46.7k
    Ne znam jesam li ja luckast, ali jako, jako mi je zanimljiv jedan događaj koji je potpuno prošao nezamijećeno u velikoj mjeri kod novinara, a jako je zanimljiv.

Maloča i Radošević, dva deklarirana hipertovara koja igraju za Goricu, obojica ne igraju već duže vrijeme, niti bi igrali duže vremena - Maloča od siječnja, Radošević od studenog (?).

Obojici je raskinut ugovor (na njihovu štetu) taman kad se prvenstvo zahuktalo do kraja.

Maloča nakon toga ekspresno dobije posao u Hajduku da vodi pomladak. Radošević će isto uskoro, pretpostavljam, biti ubačen u Hajduk ili neke od satelita.

Jako je ovo zanimljivo, a nitko od novinara nije postavio niti jedno jedino pitanje što se tiče ovoga. Zašto su dobili nagle raskide na štetu igrača? Kako to da je Maloča potpisao odmah za Hajduk?

Nikome ovo ništa nije sumnjivo, nitko od njih nije pitao nekog tko radi u Gorici da bude "neimenovani izvor" koji će reći šta se dogodilo.

Kad se sve podvuče, mislim da je svima jasno šta se dogodilo, pogotovo s obzirom da Gorica ima još jednu utakmicu s tovarima koja će odlučivat o puno toga.

Novinari veliki, gdje ste? Kad ste izmišljali laži o pretučenom Bruni, imali ste 50 izvora? O "borbama prijestolja" ste imali ugovore, kave s Perasicom, 1000 izvora.

Zašto nitko nije zagrebao ovdje niti malo?

EDIT: A kad se ubaci i incident sa Ercegom, koji izgara da sruši tovare, postavlja se pitanje jesu li možda i njemu prišli da pusti utakmicu, pa ih je napao? Kako to da su igrači koji su napadnuti dobili raskide ugovora?
  • Mali Zeus
    16.6k
    Di je Nacional da malo istraži, Bero je kako je ono bilo uvučen u strukture i sve zna.
  • NORTE
    15.2k
    Novinari veliki, gdje ste? Kad ste izmišljali laži o pretučenom Bruni, imali ste 50 izvora? O "borbama prijestolja" ste imali ugovore, kave s Perasicom, 1000 izvora.

Zašto nitko nije zagrebao ovdje niti malo?

EDIT: A kad se ubaci i incident sa Ercegom, koji izgara da sruši tovare, postavlja se pitanje jesu li možda i njemu prišli da pusti utakmicu, pa ih je napao? Kako to da su igrači koji su napadnuti dobili raskide ugovora?
    Paggini

Novinari su na strani zla, zato se o zlu ne objavljuju negativne stvari.
  • Zg123
    1.7k
    Domacica je pokazala da ga boli k za blitvare ali zalosno je da je lik dosao tamo samo zbog onog ludog kuma kako bi mu ispunio hir. I na kraju ce otici bez trofeja i na trecem mjestu u ligi, a ne vjerujem da igra za kikiriki
  • Mali Zeus
    16.6k
    Jedino mi nije jasno zašto je zaobišao siroti Schalke?
    Pa vjerujem da i tamo imaju njegov broj.
  • IvanKupres
    102

A dobro, ima i pokoji bordel njegov broj, nemre se sada svugdje vratit.
  • Nolifer
    10.7k
    Negdje sam videl dobar komentar na tu temu

Raquel: Ivane, vodi me iz ove selendre...
    Ivan: Ali...
    Raquel: Ivane....
    Ivan: Sevilla ima moj broj.

:lol: :rofl:
  • Jay
    1.3k
    Ne želim ispast pametni prorok, ali meni se rakitić zgadio dok je još u Sevilli igrao.
    Napravio je dramu iz ničega.
    Prvo je bila priča kako mu je radnik na benzinskoj (navijač Betisa) utočio krivo gorivo, ali ga je kolega (navijač Seville) jedva uz naguravanje zaustavio.
    Nakon par dana je bila priča da je radnik navijač Betisa KRENUO utočit krivo, ali mu je navijač Seville u zadnji tren uzeo pištolj iz ruke uz povike ne diraj mi kapetana.
    I onda je naravno prava verzija došla van- navijač Betisa ga je prepoznao i zajebavao "sad kad ti krivo gorivo ubacim", navijač Seville mu je uz smijeh naravno rekao ne diraj naše igrače.
    Svi su se smijali jer su svi shvatili zajebanciju osim debila koji je od toga išao napraviti skandal i predstavit sebe kao žrtvu huliganskog napada.

Zapravo ima sličnosti s pričom o razbijenim prozorima.
  • Mali Zeus
    16.6k
    e da, sad je teorija da su zločesti hr mediji crvi dnovinari sve to izmislili. I to baš pred derbi!
  • Ivdzo11
    6.1k
    Pukštas zapeo autom u gužvi, krenuo biciklom pa upao u šaht!

Gužva je bila zbog sudara u prometu pa je Pukštas parkirao i nastavio biciklom. Nesretno je upao u šaht i potrgao bicikl pa je trčao skoro šest kilometara kako bi stigao na vrijeme. Na sreću, nije se ozlijedio
  • NKDZ86
    3.7k
    zbog ajduka skoro u šahtu završio :rofl:
    ako čovjek nije zaslužio igrat u prvoj :rofl:
  • Mali Zeus
    16.6k
    Jebote koja priča. Čovjek je heroj!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.