• vjeko1701
    14.2k
    Ovo zvuči ko onaj teletekst dating oglas.
  • Zagi
    9.6k
    Problemi u raju? Tko bi to očekivao ...
  • Mali Zeus
    16.6k
    A ja mislio da će završiti karijeru u Hajduka.
  • wolfgang14
    2.2k
    Hajduku i navijačima je prvi znak trebao bit kad je došao u hajduk a prije toga je pričao kako da bi htio igrati za dinamo:

U prošlosti, Rakitić nije krio svoje simpatije prema najvećem splitskom rivalu - Dinamu. Čak je naglasio da bi jednog dana volio zaigrati za zagrebački klub.
    - Naravno da bih volio zaigrati za Dinamo. Od dječačkih dana volim Dinamo, svi u obitelji navijaju za Dinamo. Prošlo ljeto mi je bila čast nastupiti protiv "modrih" - pričao je 2006. tad tek punoljetni Rakitić.

Okreće se lik kako vjetar puše, ako su stvarno navijači mislili da dolazi iz neke ljubavi, ne dolazi. Došao je jer mu žena nije htjela bit u pustinji, tako da sam siguran ako se ostvari bila kakva prilika da se žena vrati u rodni kraj, odma će otić
  • NitkoBitan
    25.7k
    "Iznad svega, ja sam navijač Seville i moje srce pripada nogometnom klubu Sevilla."

"Volim PSG, Arsenal... ali Barça je još uvijek živa."

Ovaj se šlihta svima a dolje se pale na njegove izjave :rofl:
  • wolfgang14
    2.2k
    pa to ti govorim, lik nema uopće obraza, a ovi dolje ga dižu u nebesa.... opet će mu kamenovat vikendicu na moru
  • NORTE
    15.2k
    Ne znam zašto se uopće žale na suđenje prošlo kolo. Da je Rijeke pobjedila ostala bi im samo teoretska šansa.striko

Zlotvori su navijali za X jer ih onda dinamo ni pobjedom u Splitu ne bi preskočio!
    Dok bi im Rijeka onda bila na samo bod više što je i dalje dohvatljivo.

Vjerojatno bi se žalili i da je situacija bila obrnuta - 0:1 za Rijeku i nesviran prekršaj za drugi žuti na igraču dinama, jer X u Maksimiru im je bio sveti gral.
  • gaTeDZG
    1k
    U slučaju prodaje, čiji dresovi bi bili najprodavaniji? Svaki "redikul" nosi njegov ili onaj "familija" apsurd, možda Sandru Afriku umjesto Miše?
  • Carrasco
    6.1k
    Lik daje ovakav intervju 3 dana prije utakmice koja može odlučiti naslov prvaka. Nek odigra malo ispod razine, ovi dolje će ga kamenovat.
  • Zagi
    9.6k
    Meni se čini kao lik koji navija za "dobar nogomet" :vomit:
  • Mali Zeus
    16.6k
    - Veći dio obitelji da... Za mene je to uvijek bilo malo drugačije. Kao mali sam uvijek bio u Joggeliju i FC Basel je bio iznad svega. Za obitelj mog oca Dinamo je bio najveći, ali sve se to promijenilo. Upoznao sam svog najboljeg prijatelja i kuma u Splitu prije 20 godina, pa sam uvijek imao posebnu vezu sa Splitom. Zato je bilo jasno da ću u Hrvatskoj ići samo u Hajduk - zaključio je veznjak Hajduka.

a pazi ovo. Kako se to promijenilo, od toga da mu je bio san igrati za Dinamo do tog da su mu Joggelija i Basel bili iznad svega. Koja pičketina od čovjeka majko mila.
  • GOAT
    2.6k
    Rakitic svakog vikenda EZa3HLkXsAA7eI8?format=jpg&name=small
  • Mali Zeus
    16.6k
    uskoro će biti i da se želi vratiti i u Barcelonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.