• rioda
    8.1k

Jedno vrijeme sam intenzivno bio u tim manjim stadionima i stvarno me šokiralo kakvi su sve projekti napravljeni, doslovno nijedan manji stadion u Hrvatskoj (za koji ja znam) nema pošten krov koji pokriva cijeli kapacitet. Nevjerojatno
  • Jaro
    9.8k
    Mogli bi mi imeti pune kvalitetniju prvu i drugu ligu uz male drugaciji radFacke

Puno drugaciji rad. Pa netko je u Sibeniku odlucio dati M.Cvitanovicu takav ugovor da je za 7 vodjenih utakmica uzeo 200+ tisuca eura. 30ak tisuca eura po tekmi, M.Cvitanovic, Sibenik... Ekipa koja mu je dala ugovor, a i otkaz nisu u klubu - sadasnji vlasnik se proziva za neplacanje igraca, samo - koliko je uzrok u obim kosturima iz ormara vecima ili manjima. Realno, glup je svak tko ulozi nesto u nase klubove jer nema sanse da dobijes info o svim obavezama i cudesima koja se valjaju iza brda... Ovi ce uvaljat klib nekom novom naivcu kojeg ce Santini blokirati i to ce se nastaviti unedogled.... Sibenik s M.Cvitanovicem.je samo primjer - slicno su nestali svi ovi nabrojani - sprega lokalnih politicara, lokalnih "poduzetnika" i "nogometni djelatnici" spremni na kojekakvu suradnju (citaj rikverc). Jbg, ovi nisu bili veliki igraci kao Dinamo i Mamic pa tako ni zanimljivi nikome van kruga stadiona.
  • LA BOMBA
    138
    Stadion u Kopru u Sloveniji je meni odličan primjer kako bi trebali izgledati stadiončići manjih klubova kao Opatija, Vukovar.

Dvije natkrivene tribine i još neke manje nenatkrivene tribine za ultrase.

Taj stadion je koštao 9 mil €.

922631_f070stadion_bonifika03t.jpg
  • NORTE
    15.2k

Postoji na zoni i tema za stadione pa tamo možeš o Kopru i ostalima:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/123/nogometni-stadioni
  • Crni86
    9.7k
    Zasto hajduk authentic nije negirao nagadanja o Livajinom transferu?

To je trenutacno jedini igrac za kojeg oni mogu dobiti 5+ milijuna i izvuc se bar malo iz govana.
  • Krizy
    55k
    Sanjao sam pobjedu Osijeka nad tovarima (1:0) :rofl:Krizy

Tek se sad sjetio da je prošlo, ali uz drugi rezultat nakon gola u 94. :lol:
  • chago13
    167
    prerano si se probudil :lol:
  • Mali Zeus
    16.6k
    Slatko mi je kako novinari u istom dahu pričaju o tome kako je atmosfera pred derbi prežestoka i potenciraju i vade sudačke greške u našu korist. Eto Ante Ižak Sučić kroz 3 teksta provlači tezu da Kolarić nije sudio još 2 prekršaja za Rijeku i dao žuti Torrenteu.
  • striko
    2.1k
    Ne znam zašto se uopće žale na suđenje prošlo kolo. Da je Rijeke pobjedila ostala bi im samo teoretska šansa.
  • austrijanac
    6.6k
    Ante Ižak SučićMali Zeus

Dečko je klošar koji je prije dvije godine sjedio u autu po cijele dane ispod Maksimira. Sad ima drskosti štancat tekstove protiv njega. Idu on i Lesiči dobro ruku pod ruku.

Mrzim novinare, pogotovo sportske. Od cijelog seta zanimanja u sportu, ti se odlučiš bavit onim gdje dokazuješ da si nula od čovjeka.

Pogotovo u sportu ima raznoraznih zanimanja.
  • Logistika
    1.4k
    Ovi porpisali Malocu. Pridruzuje se u21 ekipi. Ugovor do kraja iduce sezone.
  • Rex Ramae
    3.1k
    Mrzim novinare, pogotovo sportske. Od cijelog seta zanimanja u sportu, ti se odlučiš bavit onim gdje dokazuješ da si nula od čovjeka.austrijanac

To je do čovjeka i karaktera, nije do zanimanja. Oni odluče biti go*na ili ih urednici natjeraju. Nije zanimanje samo po sebi krivo.
  • plavi devet
    508
    ja sam uvjeren da će on do kraja prvenstva zaigrati i za prvu ekipu.
    Kad je kao protiv Osijeka ozlijeđen Uremović od stopera na klupi ima samo Skelin.

Ko zna možda je Uremović ozbiljnije ozlijeđen pa su brže bolje potpisali Maloču, nego bi bio cirkus da to napišu, pa stavili da je za u21 ekipu.

To su samo moje pretpostavke da se razumijemo. Vidjet ćemo u ova 4 kola dali će biti u zapisniku.
  • wolfgang14
    2.2k
    Rakitić o Sevilli: 'Svi imaju moj broj. Spreman sam se vratiti...'

- Nadam se, svi imaju moj broj telefona. Ni meni nije ostalo još 10 godina nogometa. Svi znaju koliko volim i klub i svoj grad, Sevillu. Bez obzira na koju poziciju bih mogao pomoći, uvijek bih bio spreman vratiti se i biti tu za što god to bilo. Uvijek sam dostupan nogometnom klubu Sevilla i nadam se da će me predsjednik jednog dana pozvati i da ću biti spreman - rekao je Rakitić.

https://www.24sata.hr/sport/rakitic-o-sevilli-svi-imaju-moj-broj-spreman-sam-se-vratiti-1048473
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.