• Patak
    3.3k
    Krenula uhićenja oko afere hipodrom...steže se obruč...
  • duksy
    321
    Plenkijev pesek i glavin frendić u akciji taman na vrijeme prije izbora.
    I opet su toliko nesposobni da im ni to neće pomoći da osvoje Zagreb.
  • Miro Vugrinec
    7.9k
    Kad se uhiti Berosa mjesec pred izbore, tad niko ne spominje tajming. Kad se uhvati nekog mozemovca tad se priča joj providno je, uhitili ga prije izbora. Da se razumijemo prije bi si ruku osušio nego ikad glasao za HDZ. Al samo kazem kako se price vode kad su u pitanju mozemovci.

A teza da su svi s desnice korumpirani, a mozemasi i ostali lgbt jugosi pošteni to je najveći mit i daleko najveća laz. Samo steta sto ovim uhićenjem mozemasa, oni će to okrenuti u svoju korist i rec evo hapsi nas HDZ i pojeo vuk magare.

I Bandić je bio gradonačelnik sa milijun afera i los gradonačelnik, ali to zato sto je on bio takav ne znaci da se treba podržati prije svega nesposobne, a nakon toga i woke luđake iz Možemo!
  • NitkoBitan
    25.7k
    neće pomoći da osvoje Zagreb.duksy

Mislis oslobode.
  • duksy
    321
    HDZ može nešto osloboditi? O jebote...
  • Mali Zeus
    16.6k
    Zanimljiv lik taj Kosta, izašao iz SDP-a kad i Bandić pa se nešto vraća itd.
  • Mathiasovi Chageri
    4.8k
    A teza da su svi s desnice korumpirani, a mozemasi i ostali lgbt jugosi pošteni to je najveći mit i daleko najveća laz.Miro Vugrinec

U hrvatskoj politici ideologije, argumenti i činjenice odavno su potisnuti. Umjesto njih dominira jednostavna, ali duboko ukorijenjena podjela: mi i vi.

Mi smo, naravno, oni "ispravni", "pošteni", "žrtve montiranih procesa". Nama se "pakuje", protiv nas je sve namješteno.
    Vi ste, s druge strane, "lopovi", "kriminalci", "sektaši", "izdajnici" koji su "uništili državu" i koje treba "zatvoriti".

Ovaj toksični narativ ne samo da neće nestati, nego je na putu da postane još radikalniji. Već danas kroz Forum i Mladež, a u novije vrijeme i Pomladak i još jednu Mladež sustavno se odgajaju generacije mladih ljudi s ispranim mozgovima nesposobnih za bilo kakav oblik samostalnog, kritičkog mišljenja osim onoga što im je servirano u stranačkom središtu.

U to sam se osobno uvjerio već na prvoj godini fakulteta kad smo debatirali na kolegijima. Neki od tih kolega, tada bez vlastitog stava, danas su istaknuti članovi gradskih organizacija. I ništa ne ukazuje da će generacije koje dolaze biti išta drugačije.
  • gledatelj
    838
    Jel itko od uhićenih član možemo? Ozbiljno pitam jer vidim da se piše da je jedan član HDZ-a, a drugi bivši član SDP-a
  • dmil
    650
    ako sam dobro skuzio taj uhiceni Kosta je jos ostatak Bandiceve garniture koju Tomasevic nije uspio do kraja pocistiti
  • NitkoBitan
    25.7k
    Pa dobro zasto je onda Tomasevic nervozan? Ako covjek nije "tvoj" politicki se ogradi i reci klasicnu neka institucije rade svoj posao.

Da ih nije gospodin uveo u neke kombinacije te se skompao s "novima" pa vrag odnio salu.
  • jakov1
    571
    Kad se uhiti Berosa mjesec pred izbore, tad niko ne spominje tajming. Kad se uhvati nekog mozemovca tad se priča joj providno je, uhitili ga prije izbora.Miro Vugrinec

Beros pripada vladajucoj strukturi koja provodi uhicenja, mislim da je kristalno jasno zasto nitko nije dovodio u pitanje je li uhicen da bi se nastetilo HDZ-u prije izbora.
  • dumitrumitu
    1.4k
    Nervozan je zato što se HDZ koristi Vučićevim metodama da si poboljša izglede na izborima.
  • ElDorado
    3.4k
    A po čemu je on nervozan? Ako sazove presicu i objasni neke stvari?
  • Mali Zeus
    16.6k
    ako sam dobro skuzio taj uhiceni Kosta je jos ostatak Bandiceve garniture koju Tomasevic nije uspio do kraja pocistitidmil

Kaj počistiti, pa on ga je i imenovao na tu poziciju.
  • NORTE
    15.2k
    "Tko je Kosta Kostanjević?
    Kosta Kostanjević izabran je za ravnatelja Ustanove za upravljanje sportskim objektima u ožujku 2022. godine. Do tada je neko vrijeme bio obnašatelj dužnosti ravnatelja, jer je nova gradska vlast smijenila njegovog prethodnika Bernarda Grebenara.

Kostanjević je i u vrijeme dok je grad vodio Milan Bandić bio zaposlen u gradskim strukturama, konkretno u Športsko-rekreacijskom centru Jarun."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.