• Krizy
    54.9k
    Dalje nastavite u inboxu.
  • Krizy
    54.9k

Upozorenje vrijedi za obojicu.
    Za tebe pogotovo nakon gluposti o "vođi".
  • Mr Anderson
    11.4k
    Gledao sad nastup TT-a kod Mojmire. Jako dobro, vjerujem da si je priskrbio dosta glasova. Pogotovo među Dinamovcima.
  • NitkoBitan
    25.7k
    Tko gleda Mojmiru nije Dinamovac!
  • Mr Anderson
    11.4k
    Tko gleda Mojmiru nije Dinamovac!NitkoBitan

Veleumna izreka za dobro jutro.
  • NORTE
    15.2k
    promet je nikad goriemilperska
    Za što su možemovci "samo" djelomično krivi zbog zatvaranja cesta zbog nekih ne toliko nužnih radova.

15 godina nebrige oko grada i prometa je učinilo svoje.
    Tu je i preizgradnja zgrada koja dovlači i nove žitelje i automobile u grad i kvartove.
    To je direktna ostavština bivše vlasti.

Tu je i dolazak tisuća stranih radnika, taxija i skutera na ceste.

Tu je i enorman porast ukupnog broja vozila što nije direktna krivica nove vlasti, nego lošeg prijašnjeg planiranja javnog prometa.

Radovi koji se trenutno pred same izbore izvode na cestama i stvaraju gužve meni govore da su možemovci cijepljeni od realnosti i svjesno pucaju sami sebi u nogu, po deseti put jer radove izvode u krivo vrijeme.
    S druge pak strane uređenje prometnica im je izgleda važno i ne smeta im ni šteta koju im radovi donose zbog skorih izbora.
  • Toot
    358
    Koliko god mi se ti Možemovci ne sviđaju, dovoljno mi je bilo 20-ak sekundi slušanja Lovrićevih sranja po ljudima u Dinamu da se sjetim onog starog i shvatim da mi je s ovima i dalje triput bolje nego s odvratnom, licemjernom Bandićevom klikom koja je bez uzdržavanja ismijavala svaku inteligenciju ovog grada i sustavno vodila grad samo da bi krala novac. Fuj.
  • Patak
    3.3k
    Ovo je već druga tema, otvorim i politika. Jedva čekam da prođu izbori ...
  • Mali Zeus
    16.6k
    Koliko god mi se ti Možemovci ne sviđaju, dovoljno mi je bilo 20-ak sekundi slušanja Lovrićevih sranja po ljudima u Dinamu da se sjetim onog starog i shvatim da mi je s ovima i dalje triput bolje nego s odvratnom, licemjernom Bandićevom klikom koja je bez uzdržavanja ismijavala svaku inteligenciju ovog grada i sustavno vodila grad samo da bi krala novac. Fuj.Toot

Odvratan lik, odvratan. On ima obraza išta govoriti o Zagrebu, neki dan je rekao da je Bandić možda i najbolji gradonačelnik ikad, uz bok Holjevcu..
  • Patak
    3.3k
    Krenula uhićenja oko afere hipodrom...steže se obruč...
  • duksy
    318
    Plenkijev pesek i glavin frendić u akciji taman na vrijeme prije izbora.
    I opet su toliko nesposobni da im ni to neće pomoći da osvoje Zagreb.
  • Miro Vugrinec
    7.9k
    Kad se uhiti Berosa mjesec pred izbore, tad niko ne spominje tajming. Kad se uhvati nekog mozemovca tad se priča joj providno je, uhitili ga prije izbora. Da se razumijemo prije bi si ruku osušio nego ikad glasao za HDZ. Al samo kazem kako se price vode kad su u pitanju mozemovci.

A teza da su svi s desnice korumpirani, a mozemasi i ostali lgbt jugosi pošteni to je najveći mit i daleko najveća laz. Samo steta sto ovim uhićenjem mozemasa, oni će to okrenuti u svoju korist i rec evo hapsi nas HDZ i pojeo vuk magare.

I Bandić je bio gradonačelnik sa milijun afera i los gradonačelnik, ali to zato sto je on bio takav ne znaci da se treba podržati prije svega nesposobne, a nakon toga i woke luđake iz Možemo!
  • NitkoBitan
    25.7k
    neće pomoći da osvoje Zagreb.duksy

Mislis oslobode.
  • duksy
    318
    HDZ može nešto osloboditi? O jebote...
  • Mali Zeus
    16.6k
    Zanimljiv lik taj Kosta, izašao iz SDP-a kad i Bandić pa se nešto vraća itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.