• Krizy
    54.9k
    Dalje nastavite u inboxu.
  • Krizy
    54.9k

Upozorenje vrijedi za obojicu.
    Za tebe pogotovo nakon gluposti o "vođi".
  • Mr Anderson
    11.4k
    Gledao sad nastup TT-a kod Mojmire. Jako dobro, vjerujem da si je priskrbio dosta glasova. Pogotovo među Dinamovcima.
  • NitkoBitan
    25.6k
    Tko gleda Mojmiru nije Dinamovac!
  • Mr Anderson
    11.4k
    Tko gleda Mojmiru nije Dinamovac!NitkoBitan

Veleumna izreka za dobro jutro.
  • NORTE
    15.2k
    promet je nikad goriemilperska
    Za što su možemovci "samo" djelomično krivi zbog zatvaranja cesta zbog nekih ne toliko nužnih radova.

15 godina nebrige oko grada i prometa je učinilo svoje.
    Tu je i preizgradnja zgrada koja dovlači i nove žitelje i automobile u grad i kvartove.
    To je direktna ostavština bivše vlasti.

Tu je i dolazak tisuća stranih radnika, taxija i skutera na ceste.

Tu je i enorman porast ukupnog broja vozila što nije direktna krivica nove vlasti, nego lošeg prijašnjeg planiranja javnog prometa.

Radovi koji se trenutno pred same izbore izvode na cestama i stvaraju gužve meni govore da su možemovci cijepljeni od realnosti i svjesno pucaju sami sebi u nogu, po deseti put jer radove izvode u krivo vrijeme.
    S druge pak strane uređenje prometnica im je izgleda važno i ne smeta im ni šteta koju im radovi donose zbog skorih izbora.
  • Toot
    351
    Koliko god mi se ti Možemovci ne sviđaju, dovoljno mi je bilo 20-ak sekundi slušanja Lovrićevih sranja po ljudima u Dinamu da se sjetim onog starog i shvatim da mi je s ovima i dalje triput bolje nego s odvratnom, licemjernom Bandićevom klikom koja je bez uzdržavanja ismijavala svaku inteligenciju ovog grada i sustavno vodila grad samo da bi krala novac. Fuj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.