• Mali Zeus
    16.6k
    Stojke nije neinteligentan u smislu Špikića na način da kad puca dodaje i obrnuto nego je nekad preopušten i presamouvjeren pa pošalje neki pas uvjeren da je dobar, a zapravo nije. Što se tiče igre u napadu obično donosi dobre odluke.
  • emilperska
    10k
    nego je nekad preopušten i presamouvjerenMali Zeus

Okay u smislu finiša, ali ovo upućuje na nogometnu neinteligenciju. Pogotovo kad se ponavlja i kad nakon toga padaju ili golovi ili stoperi dobivaju kartone..
  • Mali Zeus
    16.6k
    Okay u smislu finiša, ali ovo upućuje na nogometnu neinteligenciju. Pogotovo kad se ponavlja i kad nakon toga padaju ili golovi ili stoperi dobivaju kartone..emilperska

Ma slažem se. Neinteligencija je neinteligencija, al mislim da je to nešto na čemu se da i može poraditi.
  • Paggini
    46.6k
    nogometnu neinteligenciju.emilperska

Istinabog, ove sezone svaki od igrača (s iznimkom možda Pjace) imao je svoj set ekstremno neinteligentnih poteza u groznim trenucima.

Ali Stojkoviću se treba to drugačije valorizirat jer je još uvijek klinac koji tek sad igra u ritmu, prvi put nakon DVIJE godine. I jednako bitno, za razliku od mnogih u ekipi koji zajebu, izgrči se da ispravi svoj zajeb.
  • emilperska
    10k

Ne kažem ja nista. Samo sam napisao da je jučer njegova nonšalancija bila rizičnija od Baturinine jer smo nakon nje skoro izvisili. Da li će Stojke to korigirati ili ne, ne znam. Ali za razliku od Baturine, ne radi se o fizičkim nedostacima nego mentalnim, pa bi rekao da uz pravo okruženje i pravog trenera nece prodavati te lopte na taj način u neko skoro vrijeme..
  • Zagi
    9.6k
    Znamo svi kaj znači "lopta s očima". Koliko često to vidimo od Baturine?

Ne mogu se oteti dojmu da nam je zamjenom Majer-Baturina dramatično opala kreativnost u zadnjoj trećini, a i protiv momčadi u srednjem bloku gdje je sada sav teret izgradnje igre na Mišiću.
  • miro
    6.3k
    Ma ne valja Baturina ništa, ako dobimo 4 milje nek budemo zadovoljni
  • Facke
    5.8k
    Citam na teme utakmice protiv Hajduka da se dosta pise o Baturine. Po mene je Martin kaj se Europe tice odigral jake dobru sezonu Lige Prvaka. Tu nas je dosta nesil prema dobrim rezultatima.

Kaj se HNLa tice tu oscilira ko si drugi ovu sezonu. Tu se mora priznati da nije v najbolse forme ali nisu ni ostali v neke brilijantne forme. Ocekivati da bu Martin nasu ekipu nesil kroz celu sezonu je sulude. Normalne da je u on pogresil v nekim trenutkima al nam je i jake pune dal.

Nije mi jasne zbog cega neki njega vidiju v takvem negativnem svetlu. Po mene je to za mladuga igraca normalne kaj se Martinu dogada. On tek raste ko igrac.
    I s vremenem bu dosel do jedne razine da bude i v teskim trenutkima , v losije njegove forme ili v losije forme njegove ekipe, bil taj glavni teri bu mogel resiti utakmicu s asistenciju ili golem. Al to od tak mladuga igraca v razvoju ocekivati v sake utakmice nerealne.

Po mene je Martin na jake dobrem putu da bude lider.
    Al za to mu budu trebali jos par let razvoja. Kad je trebale stati pred kameru je on bil taj teri je jasne rekel da nam je teren v losem stanju, da imame neke probleme, da imame probleme v ekipe. Dok su se neki senatori skrivali iza mladoga Martina. Tak da treba male stati na loptu s kritikama prema Baturine. Kljucen bu faktor njegov odabir iduceg kluba. Nadam se da bu otisel u ekipu de bu dale mogel rasti ko igrac i gde mu budu suigraci s vise iskustva pomogli na tom putu.
  • The Undertaker
    7.7k
    Baturina je odigrao LP dosta dobro i po tomu će ga skauti ocjenjivati. Ako može igrati ravnopravno protiv igrača Milana, Monaca, Borusije onda može igrati za većinu klubova liga petice. Po meni, jedino je pitanje da li to može u kontinuitetu jer mu igra jako oscilira od utakmice do utakmice što, recino, kod Sučića nije slučaj.
  • The Undertaker
    7.7k
    Što se tiče kritika da su neke izgubljene lopte dovele do kontranapada gdje smo dobili golove, ne znam što očekujete. Normalno je da napadači izgube loptu u protivničkoj trećini jer bi inače svaki napad bio gol. Od Baturine (Stojkovića) se očekuje da u sredini stalno radi višak al da pri tomu nikad ne izgubi loptu. Nije realno. Naš je problem što naši zadnji vezni (Mišić) to ne mogu trkački pokriti i zato smo ovdje više puta spominjali kako bi nam dobro došao tip igrača kao što je Selahi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.