• ElDorado
    3.5k
    Ja mislim da Baturinu čeka novi ugovor i da ostaje do SP. To je Bobanova ideja. Pogotovo ako budemo prvaci.
  • Petar86
    1.2k
    Iskreno sumnjam da Baturina ostaje, mislim da mu je pun kufer HNL livada

Zato i igra kako igra
  • ElDorado
    3.5k
    A i klub se nekaj pita. A Boban nije baš od likova "nema smisla zadržavati igrača koji želi otići". Bumo vidli
  • Blueshadow86
    3.1k
    Iskreno sumnjam da Baturina ostaje, mislim da mu je pun kufer HNL livadaPetar86

Nema problema. Tribina i to je to. Ionako nema previše odstupanja, bio on na terenu ili na tribini.
  • NitkoBitan
    25.8k
    mislim da mu je pun kufer HNL livada

Zato i igra kako igra
    Petar86

Navijacima je pun k njegove bolikurcine, biranja utakmica, oscilacija, neobjasnjivog kondicijskog stanja, skrolanja po instagramu do ranih jutarnji sati...

On ce mozda bit i najbezbolniji financijski unosni odlazak u povijesti kluba. Navijaci suzu nece pustit, a igra na terenu nece patit nimalo, dapace...
  • ElDorado
    3.5k
    Osim toga od interesa iz Liga petice, nikad potvrđenih osim Fiorentine, došli smo do Galatasaraya.Koliko vidim oni imaju samo 3 transfera preko 15 milja, najviši 18 milja.
  • Jos-Optimus
    5.3k
    možda ga plate u 3 rate po 13
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.