• serbus
    5.1k
    Kača je adut za riješiti Poljud.
  • Str1nger Bell
    2.2k
    Da je ušao umjesto Ademija u Gorici uzeli bi barem bod.
  • NKDZ86
    4.3k
    Kača umjesto igrača Intera mora igrati do kraja svaku!
  • Paggini
    53.2k

Obožavam ga kao igrača i vjerujem da je privatno super dečko, al bi mu skucao jednu šljagu za ovo sramoćenje dresa kojeg nosi
  • Nolifer
    11.5k
    Pa tak ni ja ne letim, kad sam pijan... :cry: :lol:
  • Nogo
    7.2k
    Kačavendina borba za mjesto u Dinamu

• Lukas Kačavenda, Dinamov veznjak, prošao je kroz razdoblje s malo minutaže nakon dolaska trenera Cannavara, za razliku od situacije pod Bjelicom gdje je bio važan zbog ozljeda drugih igrača.

• Iako je imao manju ulogu u sezoni 2025., odlaskom Sučića i mogućim odlaskom Baturine, Kačavenda dobiva novu priliku za dokazivanje u Dinamu.

• Dolazak novih igrača poput Ljubičića, Mudražije, Solde i Vidovića predstavlja dodatni izazov za Kačavendu u borbi za mjesto u momčadi.

• Pred Kačavendom je najvažnija sezona u karijeri, a Europa liga pruža mu priliku za dokazivanje i osvajanje stalne minutaže u Dinamu.

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/bio-je-dobitnik-dinamove-krize-pa-je-nestao-slijedi-mu-najbitnija-sezona-u-karijeri/2678614.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m
  • plavi devet
    537

Ovaj lik ima dosta točnih info o hrvatskom nogometu, zato i stavljam.
    Ali nadam se da ovo nije istina, on mi djeluje kao igrac koji se može uklopiti u Kovačevićev nogmet
  • Ivdzo11
    7k
    tesko povjerovati, svaka cast Zrinjskom, ali prejak za te lige i vjerujem da je ovo njegova sezona...
  • rakurs
    1.5k
    Kačavendi treba dati priliku, ali baš priliku, a ne 10 minuta svaku četvrtu utakmicu. I u ovo malo što je igrao pokazao je da ima kaj za reći tako da mi nikakva posudba nema smisla. Igrač koji svaku utakmicu, bez biranja daje 100%, izgleda kao bull terijer zaslužuje sezonu s pristojnom dozom minuta. Ako se pokaže da nije za Dinamo, barem ćemo znati, a ne ovako gdje bi ga slalo dalje bez ikakve pružene prilike. Mislim da u njemu možemo dobiti jebenog igrača, uz povjerenje trenera i naravno, izostanak ozljeda.
  • znajdatevolimja
    367
    Kačavenda se stvarno za razliku od većine suigrača borio ove sezone kada god bi dobio priliku. Svaki puta mi je izgledalo da mu je stalo do grba na dresu, a to svi možemo cijeniti.

Osim toga, iako smo izgubili taj derbi pod Bjelicom na Poljudu, kaj nije nekom tovaru jebao mater s klupe ili nešto slično?
  • bongo
    1.1k
    Definitivno mora ostati, motoričan all round veznjak taman za naš novi stil igre
  • Jaki991
    299
    Ima brdo tekmi u sezoni i dobijati ce dosta prilika, nije wunderkid ali top 12-ti, 13-ti igrac ekipe i nadam se da cemo ga jos dugo gledat
  • bbb medimurje
    4.1k
    kakav mrtvi zrinski
    on mi bas djeluje kao igrac koji je po bobanovom i kovacevicevom gustu
  • NB86
    16.8k
    Nema mi smisla kacavendu otpisivat ili slat po posudbama a na marka soldu ozbiljno racunat
  • hardek
    4.8k
    Meni više smisla ima poslati Vrbu u Zrinjski na posudbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.