• Mali Zeus
    16.6k
    Igor Jovicevic jucer viden na Vrbanima… rekao bih da su razgovori s kandidatima za novog trenera u punom jeku…FrenchMontana

Di dočno?

Možda je išao na 17-icu pa do Maksimira na razgovor.
  • FrenchMontana
    1.2k
    nosio je litnje lancune :heart:
  • Mali Zeus
    16.6k
    Antonijević je rekao da je njemu to rekao kolega Forjan.
  • ElDorado
    3.4k
    Sori a ko je Forjan? S nove? Znaci jedan novinar rekao je drugom novinaru. Hm
  • DrawTube
    6.7k
    Kažu sad na istarskom forumu da smo službeno kontaktirali Garciu i da se zahvalio rekavši da je i iducu sezonu na klupi Istre

Sad koliko istine ima u tome nez
  • austrijanac
    6.6k
    Na njihovom forumu, sve ti dosta.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Pa ak je rekao tako onda će mu istra biti najveći klub u karijeri ,kao i dosad
  • Ivdzo11
    6.1k
    No Boban je, kako doznajemo, padne li konačan dogovor s Kovačevićem, spreman čvrsto stati uz njega, biti mu brana prema van i podrška iznutra. Mario Kovačević je prvi izbor, a ako ta priča i završi njegovim dolaskom, u Dinamu će nastojati biti strpljivi, dati mu pravo povjerenje. A da je Kovačević uistinu blizu Maksimira, dokazuje i infromacija, koju smo dobili iz koprivničkih izvora. Naime, Slaven Belupo već je spreman za Kovačevićev odlazak, njegov nasljednik na klupi trebao bi biti Mario Gregurina.
  • Dani Olmić
    1.3k
    Nadam se da nisu istine, jako mi je drag Mario kao osoba i drago mi je da je sve to prebolio i pobijedio najgore sto ljudi mogu zamislit ali mislim da (jos) nije kapacitet za dinamo sto se tice trenerskog posla…nama treba trener koji se dokazao na nekoj sceni i koji se moze nosit s pritiskom uloge trenera velikom klubu
  • Davieboy86
    454
    Ispričavam se i rijetko kada pišem ovako velike postove ali kada nešto boli i smeta…..jednostavno moram.Imam osjećaj da se puno ljudi ovdje vodi nekim fake emocijama i kvazi žaljenjem nad Mariom , njegovom zdravstvenom borbom i samim time kakvi su mu javni nastupi gdje bi ga svaka majka za zeta željela. Good boy rekli bi. Predobar kao za Plavu svlačionicu. Svlačionicu punu svega samo ne dobroga.Toksičnu svlačionicu.Takodjer samim time se stječe kao dojam da dinamov trener mora biti po defaultu lud, energičan i spreman na razne noževe u ledja te mućke provokacije navijača i medija. Ja se uopće ne slažem sa tom tezom. Prvo i najbitnije ,svjedoci smo brojem trenera u zadnjih par mjeseci našeg Dinama. I nekako prostom logikom dolazimo do zaključka kako će se naša svlačionica drastično ovo ljeto mjenjati. Automatski dobijamo i ono najbitnije. Drugačiju atmosferu. Tko onda ima pravo reći da Mario nije dobra odluka te čovjek koji neće promijeniti stvari? Nitko to nema pravo sa sigurnošću tvrditi. Pa valjda čovjek treba ići na neku višu stepenicu? Šta treba biti onda, trener Osijeka 3 sezone , osvojit ligu i kup da bi nama bio kao zanimljiv. To su priče za malu djecu. Pa nije Fabregas npr. došao u Como iz Rome majku mu. A koliko vidim ne ide mu niti malo loše . U nas su vazda neki tipični stereotipi prisutni. Mentalno stanje naroda i općenito naša razmišljanja su na totalno krivo posložena. Valjda treba vremena da stasaju normalne, pametne i ljubavi pune generacije koje će pružiti podršku i blagoslov nečemu novome , a ne u startu osudjivati, proklinjati te donositi
    krive zaključke koji su utemeljeni na ničemu drugome osim osjećaju. Krivo ljudi ! Mogu to reći jer relativno puno vremena provodim i u Hr ali i u De , BiH i Austriji.Vidim kako ljudi razmišljaju i u nekim stvarima smo
    mi Hrvati zaista u problemu. Mentalnom i duhovnom.Krivim smjerom idemo i nisu slučajno Španjolci sa mladim igračima i mladim trenerom prvaci Europe. Netko je tim mladim ljudima isto vjerovao i dao im priliku.Vjera u sustav i rad ih je nagradila. Nas nije jer to u nas ne postoji .Tko ima pravo reći da Mario Kovačević nije upravo ulaganjem u svoje znanje, borbom , napredovanjem te poštenim radom nije na pošten način tu gdje jest! Nitko! On je to itekako zaslužio! I zato baš smatram da je čovjek apsolutno zaslužio dobiti uzde najvećeg nogometnog kluba u Hrvata. On je možda i trenutno najveći Hrvatski trenerski “mladi”
    talent za kojeg nitko nema pravo reći suprotno. Da ne govorim drugu činjenicu koliko vjerujem Bobanu. Jer je isto gle čuda zaradio sliku o sebi svojim poštenim radom i znanjem.Malo više vjere ,ljubavi i blagoslova nebi bilo na odmet Dinamov puče! I da, ne brinite vi za Marija Kovačevića. Dobio je on borbe puno teže od medija i brdo Dinamovih plačipizda od tzv. navijača.
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Dzaba bilo kakve trener ako ga svlačionica ne može ili ne želi pratiti. U to sam se lično uvjerio. Ako trener nema igrače da mogu primjeniti njegovu filozofiju,onda bog ne može pomoći. Ja sam bio i za Bišćana, i za Jakira pa ispade nikako. Za Bjelicu pogotovo ,ali ga je izbušio Marić i nije imao podršku da mu se dovede momčad koja može odgovoriti na njegove ideje/zahtjeve. Bez zdrave atmosfere ,gdje svak živ želi biti dio kolektiva od predsjednika do teta čistačice , nema uspjeha . Tako da se iskreno nadam da bilo ko dodje ,dobije totalnu podršku. Da trener odlučuje a senatori lete van. Neće Petko uz sav respekt odlučivati kad će igrati kad ne , niti Ali sam sebe ubacivati , Rile hvala ti za sve brate , a Miško takodje visi i lagano dolazi sumnja da li on može biti starter . Držati ga na klupi za plaću koju ima neka bude na sd i da se donese najbolja odluka. Najmudrija a ne na osjećaje. Kovačević meni nije favorit,ali ako on bude taj ima moju bezuvjetnu podršku, neka mu se omogući sve potrebno da svoje ideje sprovede u djelo. Pa na fer način pokaže jeli on taj . Bilo bi predobro da jeste i da konačno dobijemo trenera na duge staze
  • dinon7
    1.6k
    Niti jednom treneru neće biti problem držati uzde svlačionice ako riješimo senatore koji harače svlačionicom. Od glavih uzdanica do trenutno najvećih utega kluba. Ristovski, Ademi, Mišić… daleko od razine na koju smo navikli od njih a i dalje drže da Dinamo bez njih ne može. Ovo sve pišem ne razmišljajući o svemu sto su dali klubu, na čemu ćemo im svi biti vječno zahvalni.
    Nitko u klubu nije niti blesav niti slijep. Samo trenutno nije vrijeme za promjene. Vjerujem da će ljeto donesti mnoge promjene, što u smilu kadra tako i hijerarhije u svlačionici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.