• og1986
    2.9k
    Sve regularno,utakmica je već zaboravljena. Na redu je Cluj i Europa.
  • reziser
    5.8k

    Jel index? :vomit:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Jel index?reziser

    Index: "DINAMO je u drugom kolu HNL-a gostovao u Puli i slavio 1:0 golom Petkovića iz jedanaesterca u 87. minuti.

    Zoran Mamić na Aldo Drosinu poslao je kombiniranu momčad, a najveća zvijezda kluba Bruno Petković ostao je na klupi kako bi što spremnije dočekao sljedeći tjedan i gostovanje Cluju u kvalifikacijama Lige prvaka.

    Petković odlučio utakmicu izborenim i realiziranim jedanaestercem

    Takva momčad Dinama s Milićem, Daničićem i Kastratijem od prve minute napatila se s Istrom. Hrvatski prvak u Puli nije stvorio nijednu priliku do 85. minute kada je Paez naivno i bespotrebno povukao Petkovića za rame, a sudac pokazao na bijelu točku. Najbolji igrač Dinama uzeo je loptu i topovskim udarcem donio pobjedu gostima.

    Istra imala dvije sjajne prilike i vratnicu, Kastrati naivno dobio crveni karton

    Dotad je Istra bila bliže pogotku. Dva puta je opasnim udarcima Livakoviću zaprijetio Gržan, a Guzina je u završnici prvog dijela pogodio vratnicu i u nastavku te akcije glavom s tri metra promašio cijeli gol.

    Dinamo je u posljednjih 35 minuta imao dodatno otežan posao jer je Kastrati nakon drugog neopreznog starta na Reganu dobio drugi žuti karton.
    U nadoknadi dva velika promašaja Oršića i poništen gol Istri

    U sudačkoj nadoknadi vidjeli smo više nego u 90 minuta susreta. Prvo je Oršić nakon sjajnog proigravanja Petkovića promašio prazan gol, onda je na drugoj strani opravdano poništen gol Istri zbog prekršaja u skoku na Ademiju, a onda je Oršić iz kontranapada propustio dotući domaće.

    U prvom kolu je hrvatski prvak zabio šest komada Lokomotivi (6:0), a Istra izgubila od Hajduka (0:2).

    I samo su to napisali, ništa vezano za suđenje.
    Mislim da se kolega @marcio amoroso tu referirao na bezpotrebnu raspravu koja je nastala samo zato jer je Dinamo dobio 1:0 i golom iz penala, a njima poništili pogodak . Mi smo postali previše kritični prema klubu tako i jedni prema drugim, spali smo na to da nam ne smiju više ni svirat niti jedan penal, jer ćemo biti na udaru "sile nebeske" i ne znam ti ja čega već.

    Moje mišljenje za tekmu, jest da je penal i više neg očigledan, Istri opravdano poništen, a da Dinamo ak planira proć Cluja, može i treba više nego sinoć protiv Istre.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.