• Toni90d
    1.7k
    Nakon ovoga, naši igrači zaslužuju šamare. *ebene primadone na terenu. :rage:
  • reziser
    7.3k
    oni su loši, ali smo mi još lošiji....tragično
  • NVKOD
    4.5k
    Gonzalo Garcia - trener s mudima. Hladnokrvno pobijedi Osijek, u potpunosti razori nas i Riječane i pobijedi tovare na Poljudu. Svaka čast!
  • Nolifer
    10.7k
    Kome zvizdiš!? :rofl:
  • Dani Olmić
    1.3k
    Cak i da Osijek dobije Rijeku… sta nam to znaci?

Mi nemozemo truli Gorici dat gol u 97 min
  • Nogo
    6.1k
    Po meni neka Istra i Slaven odigraju majstoricu za prvenstvo i to bi bilo najpoštenije.
    Svaka čast Istri, a i Slaven :clap:
  • reziser
    7.3k
    kad m gledamo Istru kako igra, i onda vidim naše vucebatine kako se vuku po terenu...pitam se, tko je tu dinamo...
  • LA BOMBA
    138
    A sada slijedi show Menala na Rujevici.
  • KtcGoat
    503
    Istrijani drmnuli Nas,Rijeku i Hajduk prakticki za redom, gol razlika 6-0
  • sanjinlego
    3.8k
    Kakvi smo mi glupani, nista drugo.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Ne znam cemu se opet zavaravamo. Ova nakupina preplacenih kukavica koje nazivamo igracima bi bila u stanju odigrat 5 utakmica za redom preko tolike kurcine da svih 5 popusimo. Ja u naslov ne polazem vise pola posto vjere. Da ovi izgube sve do kraja. Mi cemo uspjet ovo ispustit.
  • reziser
    7.3k
    danas smo mogli biti na minus 1....jebem ti kurcobolju i biranje utakmica....
  • Blueshadow86
    3.1k
    Jebote, tovari izgube, a mi čak ni bod nismo mogli izvući protiv Gorice koji bi u ovom trenutku puno značio. Kakve mimozice su ovi naši igrači pa to svijet nije vidio.
  • LA BOMBA
    138
    Istrijani drmnuli Nas,Rijeku i Hajduk prakticki za redom, gol razlika 6-0KtcGoat

Nadam se da završe u Europi, mogli bi napraviti u KL nešto slično kao Olimpija i Celje ako uzmu Europu ozbiljno sljedeće godine, a trebali bi.
  • MarK
    972
    Upalo mi je u oko kako igrači Istre čekaju s loptom da ih suparnik napadne jako blizu i u tom momentu utrčava suigrač u prazan prostor i tek tada dobiva loptu. Kod nas igrač ničim izazvan znači sam na lopti ko duh daje pas pokrivenom suigraču, niti izvlači suparnika niti ovom daje šansu da mu se otkrije. Zato i igramo rukomet slijeva nadesno i obratno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.