• MM17
    276
    Ja lovim sve odlaske ove sezone + čak i one dvije pripremne protiv Vardara i Šahtara nisam propustio. Ako se stvarno nešto nepredviđeno ne dogodi bit ću na 100%
  • mokoxax468
    1.2k
    Ja trenutno samo na jednoj propuštenoj (poslovni put) domaćoj utakmici, kao i kolega iznad bio i na prijateljskim. Ovu jednu sam ustupio mjesto, no nažalost ništa 100% od mene ove godine :/
  • fakin
    430
    pa na ljeto će moći kupiti godišnju tko god će htjeti. prelaskom na kranjču će to biti problem i vidjet ćemo po kojem će kriteriju tada klub "dozvoliti" kupnju godišnjih.
  • jedan u nizu
    12.9k
    pa na ljeto će moći kupiti godišnju tko god će htjeti.fakin

Nece, jer se broj godisnjih nece povecavati sigurno. To sto Maksimir ima veci kapacitet ne znaci samo po sebi da godisnje mogu ici u vecim kolicinama.
    Bas zato se vec dvije godine to smanjuje na razuman broj, da se ne desi da imas 8 000 godisnjaka, a na kranjci samo 4 000 godisnjih ulaznica.

Tj za proslu sezonu se moglo kupiti koliko se htjelo, ali ove godine su zaustavili kolicinu na kojoj je i bilo.
    Izuzevsi dopustanja kupovine onima koji su taj dan satima stajali na suncu, pa da nebi izvisili, dopustili su jos nekoliko desetaka (?) vise
  • fakin
    430
    znači hoćeš reći da će se klub namjerno odreći prihoda od godišnjih karata i da neće dati svim zainteresiranim kupnju godišnjih iako 99% utakmica u sezoni nemamo rasprodan stadion?
  • jedan u nizu
    12.9k
    znači hoćeš reći da će se klub namjerno odreći prihoda od godišnjih karata i da neće dati svim zainteresiranim kupnju godišnjih iako 99% utakmica u sezoni nemamo rasprodan stadion?fakin

da
  • Toot
    362

Ne znam kad si počeo pratiti Dinamo, ali ista stvar je bila i ove sezone.
  • fakin
    430
    počeo sam pratiti 95., hvala na pitanju
  • danguba
    6
    5 propuštenih tekmi u sezoni. svih 5 sam bio van Zagreba, ostale sam bio i tako računam da će biti i do kraja sezone
  • Zoran
    204
    Ove sezone je baš bilo na knap sa godišnjima (onima koji su je prvi puta uzimali). Mi stari godišnjaci smo imali nekoliko dana za kupnju pa je sve prošlo super, a ekipa koja je prvi puta uzimala godišnju je imala probleme. Moji frendići koji do sada nisu bili godišnjaci su čekali 12 sati i početak prodaje napeti ko puške. Dvojica su uspjeli kupiti godišnju, a treći nije. Jedino su iz kluba bili korektni prema ljudima koji su čekali u redu i njima su svima prodali karte. Ovima preko interneta su nakon pet minuta prekinuli prodaju.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Ovima preko interneta su nakon pet minuta prekinuli prodaju.Zoran

tak je brzo otišlo sve?
  • Zoran
    204
    Jednostavno su onemogucili prodaju preko interneta. Pisali smo i u klub i objasnjenje je bilo kao da je prodan predvidjeni kontigent godišnjih ulaznica. Uglavnom bezveze, al ok, tak je bilo.
  • Direktor
    122
    Vidim da se polako opet aktualizira tema oko godišnjih pa imam pitanje.

Pošto je broj godišnjih bio unaprijed određen, kaj će se desit ak npr. od sadašnjih godišnjaka recimo 200 svojim dolaskom ne ostvari pravo na prvokup godišnjih ali ljudi koji su kupovali karte normalno i zadovoljavaju kriterije dolaska i imaju pravo na prvokup ima recimo 300 .

Dal to znači da će se broj godišnjih onda povećat za tih recimo 100 karata razlike ili će se od tih 300 gledat 200 najredovitijih kako bi se popunila kvota godišnjih.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Jednostavno su onemogucili prodaju preko interneta. Pisali smo i u klub i objasnjenje je bilo kao da je prodan predvidjeni kontigent godišnjih ulaznica. Uglavnom bezveze, al ok, tak je bilo.Zoran

Glupo malo.
  • jedan u nizu
    12.9k
    Dal to znači da će se broj godišnjih onda povećat za tih recimo 100 karata razlike ili će se od tih 300 gledat 200 najredovitijih kako bi se popunila kvota godišnjih.Direktor

Nitko ne garantira godisnju ako ispunis uvjete, time samo dolazis u mogucnost za kupnju.
    A tko ce ju kupiti, vjerovatno tko prvi - njegova djevojka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.