• MM17
    276
    Produžio članstvo 10.04 za sebe i klinca preko neta i danas nam došle članske na adresu. Svaka čast na brzini!
  • Crni86
    9.7k
    Napravio narudzbu preko novog web shopa ali nisam dobio bodove. Bio sam ulogiran u istu mail adresu kao na kojoj mi je povezana clanska. Zna li netko mozda kako rijesit problem?
  • dis
    53
    Bodove dobiješ naknadno, odnosno kad narudžba bude provedena
  • Dino
    3.5k
    Nisam uspio shvatiti iz instragram najave pa me zanima vrijedi li popust na Castore samo prek online prodaje (sto bi bilo logicno s obzirom na "otvaranje" novog online shopa) ili vrijedi i u fizickoj prodaji?
  • Pip
    17
    samo online
  • fakin
    427
    Prihodi od članarina i ulaznica u 2024. godini ostvareni su u iznosu od 6.656.275 eura, što predstavlja rast od 89% u odnosu na 2023. godinu kada su ti prihodi iznosili 3.514.475 eura.

Komercijalni prihodi (prihodi od prodaje roba i ugostiteljske usluge za vrijeme odigravanja utakmica) ostvareni su u iznosu od 6.380.549 eura, što jeza 48% više u odnosu na 2023. godinu kada su iznosili 4.310.455 eura.

lijepi rast :)
  • Crni86
    9.7k
    i to je samo nakon 9 mjeseci rada. Mislim da cemo u 2025. vidjeti pravi efekt na tom podrucju.
  • Brusa
    2.9k
    i zaslužili ste pozitivan komentar od kolege @fakin , to je vrjednije od tih eura :wink:
  • NB86
    16.6k

Na ulaznicama tesko jer vrlo vjerovatno necemo igrat LP
  • Crni86
    9.7k
    ma ja sam vise bio fokusiran na clanarine, marketing itd.

A za ulaznice makar necemo igrat lp, ocekujem da svi mi nasom kvantiteom osiguramo da se ne igranje lp ne osjeti na tom polju :grin:
  • ZgBlue
    603
    Bliži se kraj sezone pa si gledam evidenciju dolazaka na tekme i hoću li ući u onaj postotak dolaznosti (65/85) za pravo prvokupa godišnje iduću sezonu.

Ako sam dobro vodio evidenciju, ove sezone će biti 24 domaće tekme. (18 x HNL, 1 x Kup, 5 x Liga Prvaka)

Ali smo imali onu jednu tekmu bez gledatelja s Varaždinom pa ne znam kako će se ona gledati?
    Jel se to svima automatski piše kao dolazak ili jednostavno računamo kao tekmu manje na koju smo mogli doći ili smo trebali prije tekme ustupit kartu?

Taman ću biti negdje oko granice pa bi mi ta tekma s Varaždinom mogla biti presudna...
    Kako vi ostali godišnjaci stojite s dolascima? Jel još netko oko granice ili sam jedini specijalac? :chin:
  • Paggini
    46.7k
    Kako vi ostali godišnjaci stojite s dolascima? Jel još netko oko granice ili sam jedini specijalac? :chin:ZgBlue

Mene jebe što mi jedini nedolazak će se računati derbi s tovarima koje sam išao na sjever. :angry:

DAJTE MI TU VEČERU SA BOBANOM!!! Sve utakmice domaće sam bio!!!
  • rakurs
    1.1k
    Kako vi ostali godišnjaci stojite s dolascima?ZgBlue

Prošle sezone nisam išao jedino na derbije; Hajduk u prosincu, Betis u veljači i Rijeka odmah nakon toga isto. Ove sezone sam bio na svim utakmicama, a cilj mi je da tako i ostane. Iako ulazimo u ovo gadno razdoblje svadbi, krizmi, pričesti i slično :sweat: 110 bodova me dijeli od VIP obilaska stadiona kaj će mi bit i jedina dostižna nagrada na kraju.
  • ksapi
    4.6k
    Jako je glupo da do ozbiljnijih nagrada ne mozes doc s dolaskom na sve tekme i da popijes 6 pivi na svakoj.
    Treba smanjit bodovne pragove za iducu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.