• Jaro
    10.4k
    Kakav karakter, ne moze prijeći preko nekih stvari, zaboraviti ih. :up:Enco

Kako sad to, kad po upisima na obom forumu nema karizmu, karakter, beskicmenjak je?

P.S. i Bobanu otkaz! Odmah!
  • Nolifer
    11.5k
    A ste je od nasih jos dober i dostupen?Facke

Dostupan je i relativno dobar...

https://www.transfermarkt.us/bjelica-nenad/profil/trainer/5197

Možda treća sreća... :grin:
  • Enco
    492

Ja pisao?
  • Jaro
    10.4k
    ne... opcenito na forumu, samo sam ae nadovezao na tvoju pohvalu (i lajk sam.ti dao).
  • Enco
    492

Ucinilo mi se da mene prozivas. Evo i tebi lajk :smile:
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ako je istina da idemo po trenera Hrvata, onda su opcije vjerojatno Kovačević, Sopić, Tomić i Jovičević. Barem tako mediji pišu kad god je Dinamo u potrazi za novim trenerom pa moraju napisati par domaćih opcija...

Koji je od ovo četvorice po vama najbolja opcija za Dinamo i zašto, a tko najlošija i zašto?
  • CUCAK
    523
    ja bas i ne mogu zamisliti da će Boban ici po Sopića
  • Jaro
    10.4k
    ja bih ovu cetvoricu rangirao
    1. Jovicevic
    2. Kovacevic
    3. Sopic
    4. Tomic
  • Peškaman
    7.2k
    Mislim da je Kovačeviću potrebna još jedna stepenica prije kluba kao što je Dinamo, neki klub koji je u gornjem dijelu tablice i u kojem nije toliki pritisak kao u Dinamu.
    Nešto kao BiH liga u vidu Zrinjskog(ako ne osvoje ligu,taman da naprave restart kadra), Sarajeva (ako Zekić ne uspije kup uzeti) pa čak i Veleža/Želje.
    Godinu-dvije u nekakvim takvim ekipama i onda u Dinamo.

A neka želja ako trener bude Hrvat Jovićević/Pušić/Terzić (iako ne znam koliko je realan).
  • marcio amoroso
    42.7k

Ček, ti stvarno misliš da su Velež, Željo, Zrinjski i Sarajevo kvalitativno iznad Slavena pa bi oni bili međustepenica do Dinama?
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Ovako bih i ja rangirao. Iako, malo se dvoumim oko Tomića i Sopića. Mnogi bi stavili Sopu ispred Tomića, a realno po mom mišljenju tu su negdje po kvaliteti. Podjednak postotak pobjeda sa Rijekom (Sopa 59,09%, Tomić 58.73%), Sopiću je osim Rijeke dosad highlight karijere bila Gorica koju je čudesno spasio od ispadanja, a Tomiću je prije Rijeke highlight karijere bila Loksa s kojom je bio drugi u ligi i igrao finale kupa. Također Tomića je za pomoćnika u Kini doveo veliki Sven Goran Ericsson od kojeg je sigurno dosta naučio. Sopa je veliki Dinamovac, a navodno je i Tomić što me ugodno iznenadilo.

I jedan i drugi mi se čine kao ok opcije, ali mislim da bi Dinamo mogao i morao dovesti neko jače ime. E sad, koje je to ime, pojma nemam...
  • Peškaman
    7.2k

Zrinjski&Sarajevo, apsolutno, ostala dva upitno.
    Veći pritisak, prilagodba na "veće" organizacije unutar kluba, borba za naslov prvaka/kup - postaneš prvak-izlazak u kvalifikacije za europska natjecanja (kakvo-takvo iskustvo), igranje na tri fronta...
  • Crni86
    11.5k
    tomica au mnogi isprozivali za neuspjeh lokse u kvalifikacijama i znacajan pad rijeke.

Mene Tomic bas i nije impresionirao. I svaki put kad se spominjao kao potecijalni trener, nadao sam se da nece on biti taj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.