• E46
    1.4k
    ako je spustanje na zemlju uzimanje Igora, onda cu se rađe spustiti još niže i pokucati u Koprivnici i uzeti Kovacevica i Jagusica.
  • emreli21
    411
    ma ne to, naravno. Ali Terzici, Kovaci... suludo
  • E46
    1.4k
    nije mi bas skroz jasan tvoj sarkazam ali vrlo brzo bi Igor zavrsio kao i tri prethodnika, mi moramo imati trenera koji će težiti i tražiti minimalno 70% posjeda lopte i ekstremno visoke linije i presing, jednostavno to moramo kako bi bili dominantni u hnlu.
  • E46
    1.4k
    kolega je samo sarkastican bio jer eto kao izvoljevamo jer nam Igor nije dobar dovoljno, a realnost je da i nije, jer ako cemo se s njim zadovoljit, ode još jedna sezona u propast.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    tražiti minimalno 70% posjeda lopteE46

Ja ne znam kakav je ovo kriterij :lol:
    Potpuno je nebitno ima li 70% posijeda ili 55% posijeda. Bitno je da se igra prema naprijed i kreira puno prilika. Pa 70% posijeda nismo imali valjda ni u najboljim danima. Jedva da Pepove ekipe imaju 70% posijeda :lol:

Nit sam rekao da treba sudit samo po CVu. Kao sto sam vec pisao da bih rado vidio Kovacevica. Ali je jasno da je Jovicevic od svih navedenih najvise pokazao i ima najvise iskustva. I naravno pokazao je to na najvisoj razini u klubovuma slicnog statusa kao Dinama.
  • ElDorado
    4.3k
    Šola veli da bi Boban mogao Bišćana vratiti i da ga je oduvijek simpatizirao
  • Droljo
    16.9k

Može al neku čimpanzu da ima uz sebe koji će skakat, vrištat, urlat na suce. Igor je pre miran za ovaj cirkus od lige. Bišćan i Ante Tomić su mlaka vodica... Gatuzo i Đalović ih pojedu za doručak!
  • Odani Zgd
    583
    Kakva se sve imena spominju ovdje na forumu,od trenera i igrača koje se priželjkuje,netko sa strane bi pomislio da smo inkasirali 40-tak mil od LP,pa radimo remont.Odakle pare za sve ove želje?
  • Noel
    12.6k

To kaj si opisao je Ćorluka. Mislim da se išlo u tom smjeru da bude uz Biščana.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Odem malo pogledat na sofi zadnje utakmice koje je vodio i dobijem ptsp dok vidim kada i kolko zamjena radi za vrijeme tekme.

Meni je on vrhunski takticar. Ali to vodenje utakmica uz kronicni manjak muda i katastrofalnu kondicijsku spremu su stvarno ogromni minusi, koji ga sprijecavaju da dode na top razinu.
  • Jaro
    10.4k
    kovac je dugo bio moj izbor, ali cini mi se kako je on peak dozivio u wolfsburgu i od tada laganini na putu prema dole... A Terzic? Ne znam kaj mislit - zasad one hit wonder - a ito je bila LP, u prvenstvu nije briljirao...
  • Zg123
    2k
    Ivan Stefanic prikljucen Perkovicevom stozeru
  • El Madrigal
    433

Dao bih priliku Vedranu Ćorluki za prvoga trenera!
  • fakin
    875
    ni u ludilu. mislio sam da smo se već svi kolektivno složili da nikako ne smije biti trener Dinama osoba koja nikad nije bila trener ikoga.
  • M77
    478
    Mislim da je sve izvjesnije da će novi trener biti Bišćan...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.