• agramZ
    2.3k
    to bi i bio pravi dokaz ljubavi, znas da jednostavno nisi trener za hajduk i odes sam. a ne da ga zaseres do kraja pa da opet bude da ovi smjenuju trenere kako im dodje. barem simbolicno.
  • xavier
    11.1k


    Pa ne misli on da nije trener za Hajduk nego su mu krivi svi drugi...a njemu treba "samo 5 godina mira i doći će rezultati" :grin:
  • agramZ
    2.3k
    vise sam mislio na upravu. konacno su shvatili da treneru treba vremena, pa bi ovaj potez bio dobar i za njih i za njega. ne bi izgledalo kao da su ga opet oni smjenili. to sto mu je komunikacija na nivou nekog cobana je druga stvar.
  • xavier
    11.1k


    Ma slažem se, ne možeš mijenjati trenera svih par mjeseci no stvar je očito i u imenu jer neki no name trener bi odavno odletio na Tudorovom mjestu. Burić je bio "sve najgore" pa je ispalo da i nije tako loš.
  • Mali dioničar
    14.2k
    Pitanje je kako Tudor vidi svoju karijeru.

    Ako uskoči u “tim Pirlo” nema šanse da Pirlo odleti, a da Tudor ostane pa postane glavni trener Juventusa. Ok, uvijek ima šanse, ali nije nimalo izgledno.

    Iz te perspektive nije mi jasno da netko tko je skupio solidan trenerski CV, doduše više po imenima klubova koje je trenirao nego po rezultatima, ide u tu avanturu.
  • agramZ
    2.3k
    vjerojatno ima i u tome nesto, ali su svakako u ovom periodu pod tudorom shvatili da se ne moze uvijek mijenjati trenere nakon prvog poraza. tko zna sta bi bilo da je orescanin ostao nakon gzire. kontinuitet je sve.
  • Dudu
    2.6k


    Bas to, iako je u pitanju Juventus, to bi bio korak u nazad u trenerskoj karijeri.. Aj da ga zove Guardiola, pa bih rekao, ali Pirlo nema dana iskustva kao trener i tko zna kako ce to zavrsit.. Moze bit super, moze dobit otksz za mjesec, a Tudor vodio Paok, Galatasaray, Udinese..
  • Zambatine škude
    2.1k
    Ja mislim da ne postoji veća pička u Hajdukovoj povijesti od Tudora.

    Da sumiramo:

    Frajer je prvi posao dobio na lijepe oči i napustio klub dva dana prije početka prvenstva. Tijekom cijelog tog mandata je srao po svojim igračima i omalovažavao ih u javnosti, da bi odlaskom van srao protiv modela o kojem nije pisnuo dok je u klubu bio.

    Vol.2.: Sve oprošteno, sve zaboravljeno. Preuzima drugu momčad prvenstva, završava peti i realizira najgoru sezonu u povijesti kluba. Ne dobiva otkaz, a vraća im tako što ih ostavlja nakon prvog kola s totalno izrovanom ekipom :rofl: :rofl:
  • Eduardo
    17.6k
    Pukli bi i jučer da Gržan ima imalo soli u glavi. Lik je na 0:0 upropastio tri dobre šanse.
  • Markelo
    2.5k
    kq2f7016uf8o1smd.jpg
    Evo i tovara u Psk-a.
  • Dino
    2.2k
    Njima mogu dat bonus: Ako tipujete pobjedu Hajduka i prođe, listić je automatski važeći bez obzira na druge ishode.
  • deda
    28k
    Ha-ha interesantno. To je inače politika sponzora u Argentini. Moraš sponzorirat i Bocu i River ili nikoga. Inače gubiš frtalj tržišta
  • Infinity
    15.2k
    I ako si Coca-Cola onda na stadionu Boce tvoja reklama bude u crnoj i bijeloj boji, a ne crvenoj i bijeloj :cool: Nesto najjace sto sam ikad vidio po pitanju nekog rivalstva. I da, reklama je Coca Cola, nema veze s Colom Zero, cak su potvrdili da je to napravljeno zbog boja Rivera.
  • xavier
    11.1k
    Mierez se nije pojavio, ali Osječani su doveli Ercega na posudbu.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Ne znam šta uopće reć, naši klubovi ko da se natječu ko ima nesposobniju upravu...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.