• deda
    27.7k
    Tko je objavio
  • deda
    27.7k
    Sad sam im napisao dole da ćemo mi radit tekst prijenos ako oni nisu u stanju
  • Crusades1986
    9.7k
    Katastrofa, koja razina neprofesionalizma i nebrige
  • markoli
    1.7k
    Bartol Barišić nije bio u sastavu?
  • deda
    27.7k
    Ušao u 58' umjesto Tueta
  • Krizy
    35.7k
    Ušao u 58.umjesto Tueta.
  • deda
    27.7k
    :rofl: :rofl: :joke:
  • Krizy
    35.7k
    Hahahaha 99% ista poruka u istom trenutku :cool:
  • deda
    27.7k
    BODOVI NA STARTU PRVENSTVA, OHRABRENJE UOČI NYONA

    Ulovili su bodove na startu prvenstva, ulovili su samopouzdanje uoči četvrtfinala Lige prvaka mladih, a tek su centimetri nedostajali da Antonio Marin ulovi i – hat-trick. Nogometaši Dinama II na otvaranju su nove sezone u Drugoj HNL, kao domaćini na terenu u Kranjčevićevoj, svladali BSK Bijelo Brdo s 3:0 u utakmici koja je poslužila i kao svojevrsna uvertira u završni turnir UEFA Youth League, Uefine Lige prvaka mladih, koja je na rasporedu od 18. do 25. kolovoza u švicarskom Nyonu.

    Bila je ovo ujedno premijera i bivšega proslavljenog Dinamova braniča Goce Sedloskog u trenerskoj ulozi u službenoj utakmici na klupi druge momčadi plavih. Upravo će Sedloski, dakako, povesti juniore u Nyon gdje ih 18. kolovoza čeka četvrtfinale Lige prvaka mladih protiv Benfice. Gotovo kompletan kadar s ove utakmice u Kranjčevićevoj bit će na raspolaganju u Švicarskoj. Stoga su, naposljetku, i za ovu priliku iz prve Dinamove momčadi „regrutirani“ i Antonio Marin, Joško Gvardiol, Josip Šutalo…

    Plavi su načeli BSK-ovu mrežu u 14. minuti kad je Vito Batistić na desnoj strani efektno poslao loptu pored suparničkih braniča. Uhvatio ju je Bernard Karrica, zavrnuo pred gol, s lijeva je natrčao Marin, vratar Nikola Ilinčić nakratko amortizirao loptu, ali pogodak je na samoj gol-crti potvrdio Daniel Tueto.

    Tri minute kasnije ponovno su Dinamove osice na krilima – Karrica na desnoj i Marin na lijevoj strani – vješto kombinirali na suparničkoj polovici. Karrica je povukao napad, proslijedio loptu Marinu koji je sa 18 metara pogodio vratarev desni donji kut.

    Treći je pogodak Marinovo „autorsko djelo“, sjurio se s lijevoga krila prema kaznenom prostoru pa snažnim udarcem s 20 metara zanjihao suprotnu „malu mrežu“. Tko zna, da Tueto kod prvoga pogotka nije zakucao s gol-crte u mrežu, vjerojatno bi se lopta ionako otkotrljala u gol što bi značilo da je Marin, s obzirom na kasniji razvoj događaja, postigao hat-trick. No, unatoč tome, dvije minute prije kraja doista je imao priliku za hat-trick. Dino Kapitanović u punom se trku probio desnom stranom, a kad se domogao kaznenoga prostora, ondje ga je prekršajem zaustavio Petar Raguž. Jedanaesterac je izveo Marin, ali loptu je lansirao visoko preko gola.

    Bilo je tu još mnoštvo prilika, posebice u prvom dijelu. Gvardiol je još na otvaranju dvoboja, nakon ubačaja Nike Jankovića, glavom poslao loptu malo pored vratnice. Dvaput je snažnim udarcima pokušao i Karrica, ali jednom ga je u pogotku spriječio vratar Ilinčić, a drugi put je lopta prohujala pored vrata. I Marinov je udarac, također u smiraju prvoga dijela, prošao uza samu vratnicu.

    Na trenutke su bljesnuli i gosti. Josip Čikvar u 10. je minuti, primjerice, spretno primio loptu u Dinamovu kaznenom prostoru, ali u zadnji mu je trenutak uklizao Gvardiol. Raguž je nakon udarca iz kuta glavom poslao loptu malo pored gola. Najbliži pogotku bili su u 62. minuti kad je Ivan Mihaljević, nakon ubačaja s lijeve strane, glavom lansirao loptu u – vratnicu. Zapažena je bila i minijatura kojom je Nebojša Popović, u sučevoj nadoknadi vremena, vještim okretom poslao loptu u for Ivanu Aleksiću koji je nadirao s lijevoga krila, ali Renato Josipović amortizirao je udarac.

    Zagreb, 13. kolovoza

    Druga HNL, 1. kolo

    Dinamo II – BSK Bijelo Brdo 3:0

    Stadion Kranjčevićeva

    Dinamo II: Josipović – Batistić (72. Parger), Šutalo, Gvardiol, Jurišić (72. Leš) – Duvnjak; Karrica (83. Kapitanović), Julardžija (72. Tomek), Janković, Marin – Tueto (58. Barišić)

    Trener: Goce Sedloski

    BSK Bijelo Brdo: Ilinčić – Gvozdenović (49. Dubravac), Dalić, Raguž, Aleksić – Gbane; Čikvar, Vuksan (63. Horvat), Mihaljević (78. Gagulić), Župan (78. Dizdar) – Alvarez (46. Popović)

    Trener: Tomislav Steinbrückner

    Sudac: Marko Cestarić (Sisak), Gledatelja: – (utakmica bez prisustva gledatelja)

    Strijelci: 1:0 Tueto (14.), 2:0 Marin (17.), 3:0 Marin (77.)

     
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Dajte tu Benficu i LP mladih da ih Fakini odvale od života :strong:
  • Dino
    2.2k
    Admini ko to od vas parla francuski s Teutom?
  • marcio amoroso
    32.1k

    Jedan koji nije trenutno na forumu :cool:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    inače opć pitanje ako može, koliko ovaj forum ima admina? Što se samih admina tiče , dakle ne računajući moderatore?
  • marcio amoroso
    32.1k

    Boysi na svom podforumu imaju dva admina.
    Nas je tu još 4.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.