• Sibirski plavac
    5.5k
    Klaun je brže bolje izbrisao objavu o Čabraji. :rofl:
  • javolimtebejako
    2.5k
    Tako će branitelj naslova četiri od zadnjih pet kola igrati na svojem stadionu, što bi mu mogao biti ogroman vjetar u leđa.gaTeDZG

sta nije da se nas jedva skupi 1000 na praznimiru, kakav sad ogroman vjetar u ledja
  • Pacho
    1.5k

Znaci prodavat ce se i dalje orjuni ispod cijene
  • KtcGoat
    658
    tim tipovima bas nije lako
  • Jaro
    10.4k
    znam da ce kmecanje biti pojacano... u BiH se malo apgrejdao pa je presao osim kuknjave i na prijetnje

Senijad Ibričić je prije početka revanš meča četvrtfinala Kupa Bi, između FK Sarajevo i FK Borac Banja Luka, igrane dana 13.03.2024. godine, oko 16 sati ušao u svlačionicu za službene osobe utakmice - suce i glavnom sucu utakmice se obratio riječima: 'Je li te stid, znaš li gdje si došao? Znam gdje radiš, znam šta ti žena radi, znam da imaš jedno dijete, zato pripazi kako danas sudiš, znam sve o tebi!', nakon čega se udaljio iz svlačionice, te je na prethodno opisan način upotrijebio prijetnju radi vršenja pritiska na službenu osobu utakmice", piše u odluci Disciplinske komisije FSBiH
  • Filip85
    229
    Istina, ali neki dan je stavio komentar o "najvećem" uspjehu hrvatskog klupskog nogometa - njihovo četvrtfinaleJos-Optimus

Dali je napisao općenito hrvatskog nogometa ili otkada je države Hrvatske ? jer ako je ovo prvo onda je to gnjusna laž, ali ako je ovo drugo, onda je - barem na papiru - istina. Da sad ne ulazimo u rasprave o tome kako je tada izgledala LP.
  • Filip85
    229
    Rožman je zanimljiv. Zadnji koji je sa Rijekom ušao u skupine nekog europskog natjecanja (EL) i to preko nositelja Kopenhagena.vjeko1701

Jel to bilo one sezone kada su uništili i Aberdeen u gostima 4:0 ?
  • Z brega sam
    35
    Mislim da je to bio Bišćan.
  • Jay
    1.7k
    Imam novu foru za Dinamo FB admina, ako bude trebalo kad izađe njihovo financijsko izvješće - HajDUG heheheh

Nema na čemu naravno, može i varija sa highdug ako će se ići apstraktnije
    Paggini

Ima jedna DUGa cesta
  • BBB Baranja
    363
    Mrni Rozman nit smrdi nit mirisi, brzo ce ga tjerat kad ispadnu od Belupa i zavrse 5./6.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Jedino ne znam tko nam je sad glavni, Sanjin, Zajec, Skender ili Glava cijelo vrijeme mrda?
  • Dzoni
    1.4k

Krivac broj 25 na listi zašto su Tovari izgubili, rušenje Kranjče
  • Droljo
    16.9k
    26. petko se namjerno oporavio od ozljede!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.