• SAS1987
    13.7k
    Bjelica je super trener, jako mi je drag ali sa odlaskom u Osijek bi samo potvrdio koliko je zapravo težko dobiti ponudu klubova jacih liga. Osijek mu sigurno nije bio ni ž opcija prije 30 dana.
  • Navijač Dinama
    7.6k
    Ja sebi opet postavljam pitanje kako bi navijači reagovali na to dovođenje u slučaju da dođe do toga, jer su ga prekrizili velikim crvenim kad je došao u Dinamo.

    A vise bi volio i da on sa Osijekom ili netko drugi osvoji titulu ako vec mi ne možemo nego sestrica, Riječani ili guba
  • Kwedi
    3.8k
    Ide za parama. 1,2 milje eura u današnjem vremenu plus njegov klub - super ponuda
  • xavier
    11.2k
    Moram priznati da ne mogu razumjeti što u Osijeku čekaju ako je Bjelica stvarno zainteresiran i ako ga oni mogu platiti, a očito mogu. Znam da trenutno ne kotira dobro kod navijača, ali ipak je dijete Osijeka, to je njegov klub i nije zapravo nikad ništa loše rekao o njima. Da ne govorimo kako je dokazana klasa za ovu razinu plus odmah dobiješ taj psihološki moment u odnosu na Dinamo.
  • Majki2111
    2.7k
    Visoke lopte po krilnim pozicije. U drugoj trećini terena. Definitivno ga vidim kako nadskače protivnička krila i koristi svoje fizičke predispozicije u duelima. Od njega najmanje očekujem tehničkih stvari i prodora driblingom. Ali izvrsno se nadopunjuje s Kastratijem. Izvrsno se kuže. I međusobno su kompatibilni. Ovaj nizak brz, ovaj fizički jak, visok, robustan. Volio bih vidit neku analizu Karačića jer ovo sve pišem iz glave. Moguće da sam u krivu...
  • Blaz
    361
    181 cm i 75 kg.
  • Majki2111
    2.7k
    Iamo sam dojam da je viši čak i jači. :roll:
  • reziser
    6.5k
    uz VAR, uz sudačke eksperte, vezano uz situaciju u osijeku

    i sad ti budi pametan,

    HRT: Bio je penal za Osijek. HNTV: Nije bio penal

    1. "Ja mislim da je bio penal jer je obrambeni igrač pokušao doći ispred napadača u posjed lopte. Nije uspio i sapleo ga je, što je kazneni udarac", rekao je Strahonja i onda objasnio zašto se VAR nije ni oglasio:

    "VAR se nije javio jer su se striktno držali uputa i pravila u kojima stoji da se ne smiju uključivati i dati sucu drugu šansu ako nije riječ o jasnoj i očiglednoj pogrešci. Smatram da je taj protokol prekrut jer najvažnija mora biti ispravna odluka. A da je sudac pogledao snimku, siguran sam da bi drukčije odlučio", rekao je Strahonja.

    2. Sporna situacija iz 60. minute analizirana je i u HNTV-ovoj emisiji "Treće poluvrijeme" u kojoj je sudački ekspert Uefin kontrolor suđenja Miroslav Vitković. On je potpuno drukčije vidio navodni prekršaj Markovića na Pilju.

    "Obrambeni igrač ušao je u njegovu liniju kretanja u situaciji kad je on djelomično izgubio kontrolu nad loptom. Obrambeni igrač se našao ispred njega i njegova noga je ispred napadača i igra prema lopti. Nakon toga dolazi do kontakta i igrač pada. Iz ovog ugla vidimo da je obrambeni igrač bliže lopti, da je njegova noga ispred i da nema prekršaja. Sudac je donio ispravnu odluku", rekao je Vitković.
  • Kwedi
    3.8k
    nije problem VAR-a već kontinuirano modificiranje faula i procjena kao posljedica loše kvalitete sudaca
  • NORTE
    9.5k
    Na indexu naslov članka "je li Lokomotiva u Ligi prvaka dobra ili loša stvar za naš nogomet?". Nevjerojatno bahat naslov. Bez obzira šta mi mislili o Lokomotivi ovo je novi level bahatluka. U članku se pretpostavljam komentira što bi u Ligi prvaka mogli napravit Osijek ili Rijeka, a što Lokomotiva, ali ovaj naslov članka je toliko bezobrazan da je to sramota. Inače ta Lokomotiva ne samo da ima više bodova od drugih klubova nego i u međusobnim ogledima ima bolji omjer od Rijeke.
  • xavier
    11.2k


    Znaš koja je osnovna svrha članaka na Indexu? Upravo ovo što si ti napravio...izazvati nekakvu reakciju koja onda vodi do puno klikova i komentara.
  • NORTE
    9.5k
    Ja ih ne klikam, između ostalog baš zbog toga.
  • Eduardo
    17.8k
    Bjelica u Osijeku bi bio odlična stvar, ne samo za Osijek nego i za nas. Vjerujem da bi dobili konkurenta koji bi nam puhao za vrat dobrim dijelom sezone.
  • deda
    28.7k
    Lokosi su bezecirali najboljeg igrača albanske lige i kapetana U-21 repke Sherifa Kallakua
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.