• Stihl
    3.1k
    Cuj to, zagdili su ti se jer nisu nista napravili. Koliko imaju love jos su se dobro i drzali i posteno odradili svoju sezonu. A ako mi se neko gadi to je Lokomotiva.
  • vjeko1701
    24.3k
    A jbg, Ljaljak je ipak lik kakvog on ne voli...radi na nepošten način a rezultata nigdje...takvi su mu najgori. Ipak su draži oni koji na nepošten način postižu rezultate.
  • deda
    45.2k
    Činjenica je da će ova godina biti zapamćena u hrvatskom nogometu po tome da je Inter jedini ispao iz lige gledano u svim rangovima natjecanja. :scream:
  • Stihl
    3.1k
    Da, nekak mi se cini da je to odpocetka bilo planirano
  • marcio amoroso
    50.6k
    Također je ova sezona pokazala koliko je taj Toplak dobar trener, držao ih je sve ove godine u prvoj ligi bez problema.
  • über alles
    2.7k
    Kad pocinje sljedeca sezona ? Odma tjedan nakon zadnjeg kola ili imaju pauze ? Isto i za europske kvale ?
  • deda
    45.2k
    Čini mi se da se to još uopće ne zna, ali ne vjerujem da će pauza biti duža od 20 dana
  • Crusades
    23.6k
    Netko iz Intera je pozitivan na koronu. Ne zna se još je li se radi o igraču ili djelatniku u klubu.
  • Kwedi
    3.9k
    Oko 15.8. bi trebala početi (nije službeno), čisto da ima lufta Orijent kad odradi i izbori prvu ligu
  • Riki
    9
    Ja sam pak cup da bu negdje oko 8.8. pocela tak da nemam pojma svi govore drugi datum :chin:
  • Kwedi
    3.9k
    Ma ovisi o kvalifikacijama za prvu ligu da ne bude stari/novi prvoligaš bez odmora. Al to je tu, u nekih sedam dana razlike
  • Cosey
    584
    UEFA je fino sredila raspored, naravno ako ga korona ponovno ne poremeti.
    Kvalifikacije na jednu tekmu, a utakmice u grupnoj fazi tjedan za tjednom i lijepo završi u prosincu.

Za HNL nisam siguran kako će se odigrati puna sezona (36 kola).
  • über alles
    2.7k
    Sezona se moze odigrat tak da zimska stanka bude minimalna,nije da su kod nas uvjeti po zimi polarni ,pa da se nemre igrat. Tu i tam se desi da napada ,al jbg nek se snadu.
  • xavier
    12.1k

HNL je najmanji problem. Nitko nema tako dugu zimsku pauzu, a većinu tog perioda vremenske prilike su sasvim ok (vrijeme se obično pokvari taman kad treba krenuti proljetni dio) tako da, s obzirom da je ionako izvanredna situacija, ima više nego dovoljno termina za odigrati utakmice.
  • Cosey
    584
    Ne znam baš, bit će to jako na knap i bez korone jer treba računati kup, reprezentativne pauze itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet