• Juznjak
    4.7k
    Ne mogu opisat koliko me boli ona stvar za dojam i za igru. Samo su mi 3 boda bitna. A i osim toga, imam osjećaj da je Dinamo u sezonama kad je pobjeđivao sve redom u HNL-u upravo ovako slično izgledao u ovakvim utakmicama samo što se ne bi dogodilo da se prime ovakva dva glupa gola.
    Ne razumijem kako dosta vas može srat po ovom danas dok smo u ovakvoj situaciji i nismo do danas znali za pobjedu stvarno već predugo.
  • BluePhone67
    5.5k
    Ujutro kada se probudim otvorim Zonu i prvo pogledam temu Banirani, ako nema dotičnih ubojica Zone da su banirani tokom dana jer maltretiraju sve ostale sa svojim glupostima, lagano preskočim 99% drugih tema i nadam se novim danom da će biti bolje. Možda oni imaju skupocjene satove, tastature, mobitele i svu tehnologiju ovog svijeta, ali mi imamo vrijeme i kad tad će doći istina na vidjelo da se radi o krivim ljudima kojima ovdje nikada nije trebalo biti mjesta za ispucavanje svojih frustracija.
  • Hnlovac
    8.1k
    Znam da zona "službeno" nije stala ni uz kojeg kandidata na izborima u klubu ove godine, ali bih volio da se odsad nadalje na forumu ne pljuju druge opcije na idućim izborima i da se ne loži ljude ili kroz redove reklamira određenu opciju jer sam pod tim utjecajem i sam dao glas proljeću i osjećam se prevareno.

Jedina iznimka je ako se kandidraju pristaše xy krimosa
  • veselko tenžera
    8.9k
    Ova uprava je pokazala da ima mu*a, uključujući Marića. Od uvlačenja masi nema kruha, čovjek je donio odluku za koju vjeruje da je najbolja i stoji iza nje.
  • serbus
    6.2k

Ja se slažem s tobom ali isto tako ako na kraju sezone nema rezultata majstor neka sam da ostavku.
  • NB86
    17.7k
    ali bih volio da se odsad nadalje na forumu ne pljuju druge opcije na idućim izborima i da se ne loži ljude — Hnlovac

Sta ovo znac i imas li ikakve primjere ovog ? "Druge opcije" su bile jedna lista i kritiziralo ih se najnormalnije, kao sto i vi imate pravo kritizirat "prvu listu", ovo o loženju ljudi mi isto nije jasno sta znaci
  • Hnlovac
    8.1k
    druga lista je bila keiminalna i glasanje za nju bi bio povratak na 0.

I bez obzira kaj se osjećam prevareno opet bih glasao za njih samo da oni krelci ne pobijede. I jasno je da je zona bila prostrana i Hvala Bogu da je

Ovo govorim za budućnost, i volio bih da se ubuduće tako pristupi . Ne znači da je nužno to bilo prisutno ovaj put, ali definitvno ne želim da bude prisutno idući put.
  • Paggini
    100k
    Ovo govorim za budućnost, i volio bih da se ubuduće tako pristupi . Ne znači da je nužno to bilo prisutno ovaj put, ali definitvno ne želim da bude prisutno idući put. — Hnlovac

Pa slobodan si govoriti za svaku listu sto hoćeš, ništa ti se ne zabranjuje, osim ako aludiraš na to da se ne bi smjelo govoriti i izražavati pozitivno mišljenje za DP? Nejasan mi je točno post
  • NB86
    17.7k
    Post ništa s ničim, jos u temu nepopularna misljenja hahaha
  • Hnlovac
    8.1k
    Poanta je da za iduće izbore u klubu bilo najbolje da se ništa na zoni ne kaže i bez ikakvih reklama kroz redove.

Samo je 1 iznimka i to se zna, ak njih ne bude volio bih da forum neslužbeno ne odabere neku stranu
  • mokoxax468
    1.8k
    Svatko može iznijeti svoje mišljenje, pa tako i moderatori/vlasnici zone. Zašto bi ti smio reći svoje mišljenje, a njima bi dao zabranu promoviranja jedne od X strana (nebitno koja strana je u pitanju)?
  • Noel
    25.6k
    Ovo je potez koji će odredit sve. Budućnost ove uprave i cijelog kluba. Ostaje da vidimo ta pojačanja koje spominje Manenica..

Nadam se da je gotova priča sa "senatorima" sa utakmicama gdje dobivamo na mišiće i da će se konačno igrat moderan nogomet u Zagrebu.

Ostalo neću komentirat,bolje da šutim..
  • NB86
    17.7k
    Poanta je da za iduće izbore u klubu bilo najbolje da se ništa na zoni ne kaže i bez ikakvih reklama kroz redove. — Hnlovac

Ovo se sigurno nece dogodit jer su izbori i demokracija tu bas zato da se raspravlja, govori i argumentira sta je najbolje za klub, nesto tako bitno poput izbora sigurno nece bit zabranjeno za komentiranje to je notorna glupost.
  • NitkoBitan
    39.9k
    Vlada poprilicno tjeskobna atmosfera, ali ja sam uzbuden jer cemo za trenera imat Talijana. Ajde da vidimo tu talijansku trenersku skolu. Nesto novo u nasem klubu...

Maricu sad stvarno, nema vise opravdanja! Imas trenera, mozes dovest koga zelis.
  • San Lorenzo
    24.5k
    Očekujem još jednog trenera do kraja sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet