• Omake
    9.5k
    Nadam se narodnom veselju u tovarlandu.
  • dzis
    1.1k
    Kad im je skupstina?
  • Crni86
    11.6k
    sutra u 17h
  • jedan u nizu
    13.7k
    ugledao je priliku da ude u klub
  • vjeko1701
    15.9k
    Ne znam koliko bi trebali biti očajni da većina njega prihvati natrag? Ok, sentiment protiv "modela" i "NH" je bio na vrhuncu krajem prošle sezone. Ako će na skupštini biti rečeno da je financijska situacija očajna, moglo bi to biti i gore nego onda al sve to skupa je daleko neke realne prilike da se Štimac uguzi.
  • Crni86
    11.6k
    “Pred dioničare ŠDD Hajduk izložit će se rezultati u poslovnoj 2024. godini gdje se očekuje da minus bude manji od prošlogodišnjih 12 milijuna eura.”

Da li je ovo uopce moguce? Vuskovicev transfer ce se u RDG biljezit tek iduce godine? Sve mi se cini i prema prijasnjim komentarima na ovoj temi kako ce im minus opet biti negdje oko ovog iznosa. Akumulirati 24,25 milijuna eura minusa u dvije godine nije bas malo…

Zna li netko kako Hajduk stoji u zadnjih 5 godina po pitanju akumulirane dobiti/gubitka.

Edit.

Isao sam malo istrazivat. U zadnjih 5 godina akumulirali su 16,8 milijuna eura gubitka.

Jedini plus su ostvarili 2019 (700 tisuca eura) i 2022 (1 milijun eura).
  • Simpatizer
    641
    Nije njima financijska situacija nikad bila toliko loša kao što se pričalo
  • bbb medimurje
    4.1k
    Ne kuzim se u ekonomiju pa pitam
    Kak moze neka firma poslovati ak ima svake godine toliki minus na kraju godine?
  • vjeko1701
    15.9k
    Kolko je moje laičko viđenje, može poslovati dok god na vrijeme pokriva sve svoje tekuće obaveze (koje isplaćuješ svaki mjesec). Ovo "poslovanje" nisu novci koji su došli i otišli iz kluba već omjer stvorenih obaveza prema drugim subjektima i potreživanja od drugih subjekata od kojih neka mogu biti kratkoročna, neka dugoročna.

Tako da si poslovao sa minusom ali će taj minus tek doći na naplatu u ratama kroz 3 godine (primjer). Naravno da dugoročno nije moguće stalno biti u crvenom jer sve to kad tad dođe na naplatu i onda ti ispari lova za tekuće poslovanje.
  • Sibirski plavac
    5.6k
    Rijeci se ozljedio i Marić koji je na Poljudu zamjenio Zlomislića, tako da će vjerojatno protiv Slavena na gol novi debitant, kadet Vito Kovač.
  • rioda
    8.8k
    Velike su šanse da Rijeka ne pobijedi Belupo u ovom kolu. Posavec je ozlijeđen otprije, Zlomislić propušta utakmicu zbog potresa mozga, sad im se ozlijedio i ovaj 18-godišnji Marić koji je ušao na Poljudu, tako da će im braniti 16-godišnji kadet Kovač. Zbog kartona nema Devetaka, Petroviča i Selahija, a tu je i Belupo koji igra odličan nogomet.

Hajduk bez Rakitića u Šibeniku, iako je Šibenik loš, mogla bi biti utakmica na nož i ne bi me začudilo da izvuku remi.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    najviše se bojim nas.
  • NKDZ86
    4.3k
    sad kad se kadet ozlijedi il dobi virozu il sraćku od treme ,na gol ide pionir, a na klupi priliku čeka limač haha
  • vjeko1701
    15.9k
    Za Rijeku mogu vidjeti da kiksa. Hajduk teško. Šibenik je ove sezone baš loš.
  • don
    13.6k
    ma Rijeka sigurno kiksa, hajduk će se provuć.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.