• Infinity
    15.3k
    Linijski golman se nikako ne moze mjeriti s ovim blentom koji moze imati tri pogresna istrcavanja i opet ce bez imalo razmisljanja istrcati i cetvrti put, a najbolje od svega sto tesko da skupi i jedno pogresno. Posaveca ce sad ovaj sut s 60m dodatno prikovati za liniju.
  • marcio amoroso
    32.5k
    Opet mitomani dobiše poguranac. Onaj krampon Tudor neće komentirati suđenje. Ali ga komentira na tekmi na kojoj ne učestvuje. Gade mi se, i svako njihovo ispadanje od raznih Gzira slavim.
  • Shkera
    19
    ovo bijelo je ručnik kraj gola
  • Eduardo
    17.6k
    Teška ozljeda Golubickasa jučer na utakmici Belupa i Gorice. U punom trku zabio se glavom u Božićevo rame. Radi se o teškom i kompliciranom prijelomu donje čeljusti. Slijedi operacija, procjena je da će izbivati s travnjaka nekoliko mjeseci.
  • Bosna86
    11.6k
    Atiemwen će biti zapamćen kao jedna od najvećih prevara u povijesti Dinama... U 45 min je jedno 7 puta izgubio loptu ili ju krivo dodao
  • Majki2111
    2.6k
    Jako dobra tekma u Kranjči
  • Eduardo
    17.6k
    Osijek igra na pogon Pere bombardera. Nisam gledao prvi dio, ali Lokosi dosta bolji u drugih 45 minuta. Tuci promašio dvije odlične šanse.

    Rijeka dobila u Puli uz dva odlična gola. Lončar zabio super iz slobodnjaka, a Murić lijepi lob.

    Bit će borbe za drugu poziciju, nadam se do zadnjeg kola.
  • Crusades1986
    9.8k
    U 5 bodova su od 2. Do 5.mjesta . A mislim da svi moraju igrat sa svakim još jedan put do kraja.
  • Infinity
    15.3k
    Igraju svi sa svima jos jednom. Osijek i Hajduk su u prednosti a obzirom da cetvorka medju sobom ima po tri utakmica u kojima Osijek i Hajduk imaju po dvije domace i jednu gostujucu, a Rijeka i Lokomotiva obratno.

    Prvi medjusobni ogled vidjet cemo vec u utorak kad na Rujevicu stize Lokomotiva. Lokosi u naredna tri kola imaju Dinamo, Rijeku i Hajduka. Moglo bi se puno toga rijesiti.
  • Guinness
    2k
    HNL pred publikom od vikenda!Infinity

    nadam se da neće bit nikakvih izdrkavanja u smislu da će ograničiti max broj na 2000 ljudi i slično
    da se razumijemo, možda ne bi ni bilo više, ali ne ograničavaj ljude

    bit će zanimljivo vidit što će bit s našim domaćim utakmicama
  • deda
    28k
    Dakle, dvije dobre vijesti u ponedjeljak. Povratak publike na igrališta i otvaranje tv ponude.
  • Infinity
    15.3k
    Pa pise ti u tekstu da ce se gledatelji pustiti uz ogranicenja. Ja se nadam samo da nece ograniciti brojkom nego procentima.

    Ovo ima i drugi krak price. Jucer smo pricali o Maksimiru i odugovlacenju sa staticarima. Sad bi morali pozuriti, nema sanse da puste gledatelje na Maksikir bez pregleda tribina.
  • Guinness
    2k
    Pa pise ti u tekstu da ce se gledatelji pustiti uz ogranicenjaInfinity

    piše i zato sam i naglasio da se nadam da se ne misli na ograničenja u smislu broja gledatelja nego nekakve distance i takva sranja šta bi mogli staviti, to nikog ne kači previše
  • Infinity
    15.3k
    Ma ja mislim da ipak nisu takvi debili. Vjerojatno ce biti svaka druga stolica u svakom drugom redu. To bi bilo nekih 25% kapaciteta stadiona. Nama bi to bilo vise nego dovoljno da je Maksimir moguce koristiti, a nije.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.