• Kwedi
    3.9k
    1.3k
    Ajd sto je lopta izašla, ali udarila ga je u rame, iz drugog kuta se čisto vidi sve
    Bosna86

Ovo mi je sve čisto, crveni i penal
  • cron1ck
    2.3k
    Pa dajte tek je prva utakmica i vec odustajete hehe ja uvijek kazem los je taj HNL, al je nas i gotovo
  • NB86
    17.5k
    Po meni je ruka cista ali dodavanje prije je krajnje upitno, a nikad ne bi vratio penal za ono sto je golman intera napravio. Uglavnom sta god se moglo navuc, navuklo se za hajduk.
  • Bosna86
    12.9k
    Nikako se ne mogu složiti, u prvi trenutak sam mislio da je laktom obranio, ali nije... u najgorem slučaju gornji dio ruke koji je bio skroz uz tijelo...
  • Kwedi
    3.9k
    nije napucan već se bacio pred loptu i ruka/rame nije u prirodnom položaju. Sve čisto.
  • marcio amoroso
    50.6k
    Penal za mene čist. Jel lopta bila vani kod ubačaja Juranovića je teško procijeniti. Vraćanje penala je smiješno.

Jednostavno se pokušalo sve moguće da zabiju.
  • Bosna86
    12.9k
    1k
    nije napucan već se bacio pred loptu i ruka/rame nije u prirodnom položaju. Sve čisto.
    Kwedi

Ahahahahha, a kako treba stojati rame ili gornji dio ruke da bude u prirodnom položaju.... On tom rukom nije povećao obujam tijela
  • Kwedi
    3.9k
    Ma ne znam kak da objasnim drugačije, penal je čist ko suza...
  • Ero
    1.1k
    Pa majku mu jebem sudačku nadoknadu množe sa 3
  • Kwedi
    3.9k
    Devet nema jebene šanse
  • Navijač Dinama
    12.1k
    Igra se dok Hajduk ne povede....jebemti tu ligu i taj klub koji se pati sa Inkerom a igrali bi Europu i smatrali bi se nadmoćnijim suparnikom od jedne Rijeke i Osijeka....
  • NB86
    17.5k
    Ahahhaha za svaki slucaj faul u napadu sudit da ne bi uslo nesto
  • ZDS86
    207
    A ko je dobio gol sa 30 metara?
  • Kwedi
    3.9k
    Tovari
  • Bosna86
    12.9k
    Ovaj sudac će dobiti suspenziju do kraja sezone i cirkus ide dalje, nikom ništa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet