• Orc123
    15.9k
    gdje je postava?
  • Dzgšb
    2.1k
    Zagorac
    Ristovski-Ktc-Torrente-Ogi
    Ademi-Rog-Sučić
    Pjaca-Kulenović-Špikić

Ajmo plavi oooo
  • Kepec
    10.1k
    daj ti radije tajnu kako gledati tekmu uz pivu iz krigle na tak dobroj poziciji.
  • Zg123
    3.6k
    Blago nama ako nam je Spikic najbolje desno krilo…suti i radi, domaci decko i uvijek daje sve od sebe u pm jbt jel mogu ja igrati isto za Dinamo imam iste reference kao Spikic??
  • Keyser Soze
    19.5k
    Ako su Cordoba i Mbuku toliko loši da ne mogu igrati pored Špikića u ovakvoj utakmici onda stvarno ne znam kaj bi rekao.
  • Nogo
    11.1k
    Screenshot-2024-11-01-16-28-13-587-com-mi-globalbrowser-edit-1.jpg

Perić, Pavić i Moha na klupi.
    Rpg-a i Oliverasa nema ni u zapisniku.
  • Orc123
    15.9k
    zar nisi znao to? Evo vec 4-5 godina dere po desnom krilu! Jest da nema nikakvu statistiku u golovima i asistencijama ali zato je domaci decko...treba ga istrpiti jos koju godinu, nije do sad dobio dovoljno prilika. Ma nije kriv on vec oni koji ga svaki put iznova stave u prvih 11...
  • Omake
    17.7k
    Spikić je najbolje poluvrijeme ove sezone odigrao protiv Šibenika, gol i nad njim bio nesuđeni penal. Ajmo Dinamo!
  • ElDorado
    11.2k
    Čini mi se da Bjelko pomalo serucka po izboru SDa
  • Orc123
    15.9k
    trener je rekao da svi treniraju odlicno i da koga god stavi zasluzio je, eto stavlja provjerenog Spikica....birno da momci ne zasluzuju sansu da se moze i dalje srat po njima....
  • NitkoBitan
    36.8k
    Spikic je sasvim solidan igrac dovoljan za rotaciju, a u utakmicama protiv ovakvih protivnika svakako ima kaj za rec.

Dinamo na stranu, ne znam koja HNL momcad ne bi voljela imat Spikica u svojim redovima.
  • emilperska
    16.2k
    Ocekujem ulaske Perića i Mohe..

Samo ih deri Generale!
  • ibro1986
    422
    spikica treba poslat na posudbu, pa onda kad se pokaze(ako se pokaze) vratiti ga nazad.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Barem Pjaca starta na lijevom krilu.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    i u tih 5 godina nema ekscesa kao neki skupo plaćeni igrači za 3 mjeseca. Ne znam čemu toliki hejt prema Špiki? Odličan rotacijski igrač!
    Što se mene tiče on i Kulenović nek budu tu još 10 godina,ne može u Dinamu svak bit Baturina...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.