• DrawTube
    7.1k
    A valjda je kombinacija da ljudi ne žele davati 15 eura dekodu a ne žele ni ići do Maxa po 37 stupnjeva popodne, ali vjerujem da ćemo bez beda sve prodati
  • reziser
    8.3k
    ja vjerujem da će sve godišnje biti prodane. Možda ne od bivših godišnjaka, ali od budućih bude.
  • Olmic
    6.1k
    Moze info vi koji ste kupili na kartani. Jel dovoljno doci 10:30 da sam bar do 11:15,20 gotovo
  • mokoxax468
    1.8k
    Prvi dan nije bilo dovoljno, no tada je vjerojatno bila najveća gužva. Došao oko 10:30, bio gotov oko podne
  • NitkoBitan
    39.8k
    Koliko ljudi je napisalo tijekom sezone da zali kaj nisu uzeli godisnju... tak da ocekujem ipak neku guzvicu u ponedjeljak :smile:

Rasprodat ce se sve, pitanje je samo kada.
  • Papastrumf
    24.3k
    Poskupljenje sigurno nije razlog, ne znam sta mislit o tome da se nije prodalo postojecim vlasnicima. — Olmic

Prosle sezone je samo 45% vlasnika godisnje od sezone prije opet uzelo istu tako da je ovo i vise nego dobro. Jos treba u obzir uzeti vrijeme, a i to da ce sutra sigurno biti dosta prodanih.
  • skener
    9.7k

Ovo je jako zanimljivo
    Znaci prosle god kada je situacija u klubu bila takva kakva je, kada nemas nikakvu sigurnost europskih utakmica 5000ljud odluci kupiti godisnju
    Ove god je klima oko kluba sigurno bolja, imas osiguranu europu i pola njih odustane od kupnje godisnje
    Sto je te ljude razocaralo da su odustali?
  • deda
    48.5k
    Vrućina
  • NitkoBitan
    39.8k
    Ove god je klima oko kluba sigurno bolja, imas osiguranu europu i pola njih odustane od kupnje godisnje
    Sto je te ljude razocaralo da su odustali?
    — skener

Pola Zagreba na moru, neki trebaju neko vrijeme za skupit novac... pa tek je prvi tjedan prodaje. Proslih sezona su se godisnje prodavale do sredine/kraja kolovoza. Ima jos 3 tjedna do pocetka sezone, prodat ce se.
  • criticus
    9.5k
    Vrućina — deda

Ma nije ono vruće nego sparina neka...
  • deda
    48.5k
    GNK Dinamo 12. srpnja u 22.00 sata broji

33.700 članova.
  • Sunja86
    1.3k
    Nisam upratio postove od ranije.
    Koliko je godišnjih pušteno u prodaju?
  • jedan u nizu
    20.1k
    Ima jos 3 tjedna do pocetka sezone, prodat ce se. — NitkoBitan

rassprodat ce se nakon 2 dana slobodne prodaje garantiram. Nebi me cudilo da u pon pukne sve do kraja
  • deda
    48.5k
    4.400 cca
  • seljak86
    3.2k
    Za sigurnost da sam na svakoj tekmi dao bih im i 115 eura.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.