• Infinity
    15.2k
    Dubinska lopta za Hajdukovog igraca, pomocni sudac dize zastavicu, Goricini igraci staju, Hajduk zabija gol, Bebek sudi zaledje, i onda var prizna gol.Smotanihaker

    https://youtu.be/P_cLKJ2NM_k

    Newcastle je prije dva mjeseca dao takav gol. Vidi se na videu od 00:56
  • Carrasco
    4k
    Ono kad se cijeli život baviš nogometom, a ne znaš da je zaleđe kad ga glavni sudac odsvira, a ne kad pomoćni digne zastavicu. Takvim igračima zabraniti igranje.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Samo čekamo Slobodnu Dalm..da napiše kako je Nabrijani i uvijek močni Hajduk rasturio očajnu Goricu i najavljuje titulu(po Bog zna koji put u zadnjih 17 godina)
  • Bosna86
    11.5k
    v2yxwgg7yvhyvfth.png
    Ako ništa smisao za humor je tu
  • Neki tip
    19k
    Ugovori Dinamovih igrača su više manje poznati, znam otprilike i koliko zarađuju prvotimci Hajduka, Rijeke, Osijeka.

    Zna li netko što je nekakav prosječan prihod (mjesečno ili godišnji, svejedno) igrača Istre, Intera, Slavena? Profesionalci su svi, pretpostavljam da rijetki (osim juniora koji tek ulaze u momčad) igraju za manje od 5, 6 tisuća kuna, ali koliko primjerice zarađuje najbolji igrač Intera? Serderov. Stranac je, zabija. Koliko takav košta? Je li to 3 ili 6, 7 tisuća eura mjesečno?
    Ili Krstanović npr.
    Ili neki prosječni, standardni prvotimac takvih klubova. Šajaznam, Paracki.
  • deda
    27.4k
    Nemam potvrđene brojke, ali koliko znam u Slavenu su plaće od 2 do 6-7 tisuća Eura mjesečno.
  • Neki tip
    19k
    Krle ne staje. Zabio za izjednačenje Belupa kod Istre. Završilo 1-1.
  • deda
    27.4k
    Još 2 do stotke
  • Eduardo
    17.2k
    Špekulira se da je Jakirović izgubio povjerenje igrača te da je pitanje vremena njegov odlazak iz Gorice. Smatram da bi to bila pogreška. Trener s odličnom perspektivom. Krpa i sastavlja momčad, izbacuje dobre pojedince od nekih anonimusa već dvije sezone.

    Ne čudi ova 'kriza' s obzirom na transsfer politiku kluba. Dobro su prodavali ali ulagali nisu ništa, a teško je konstantno pogadjati s besplatnim 'pojačanjima' i očekivati da rezultat ne pati.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Svakom treneru koji izgubi rezultatom 6:0 se drma stolica.
    Slažem se da ima potencijal. Anonimusi? Hmm, pa i nisu baš anonimusi. Jedan Hamad je igrao Bundesligu, Čanađija je igrao i u boljim klubovima od Gorice, Suk je igrao Nizozemsku prvu ligu, Steenvoorden također, Maslowski godinama Poljsku prvu ligu. Ovi domaći tipa Dvorneković, Kahlina, Lovrić, Maloča također nisu baš anonimusi bili.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Jakirović dobio otkaz u Gorici.
  • Neki tip
    19k
    Busenje od strane igraca mi se cini jedinim logicnim objasnjenjem. Gorica je dosad vodila suvislu sportsku politiku (za jedan menadzerski klub). Smjena Jakirovica to nije, tako da je za pretpostaviti da su mu igraci zakuhali.
    A moze se povezati i s time kako su se sklanjali hajdukovcima, kako je netko spomenuo..
    Prije ce biti to, nego da su im vracali za igrace. Vratit se moze i s 2-0, ne moras se ponizavati da bi pokazao zahvalnost. Tak da velim, busenje..
  • Dudu
    2.6k
    Po meni Jakirovićev poraz od Hajduka nije problem. Veći je problem što on konstantno prosipa bodove protiv fenjeraša, zbog toga i jesu niže plasirani nego što bi bili da igraju stalno sa Rijekom, Osijekom, Hajdukom i Lokomotivom. Ajde mi smo im jedino rak rana od ovih jačih ekipa..
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    A gle, njegova igra je takva kakva je, da je bolji i da se može prilagodit ne bi treniro Goricu, a da nema takvu igru bi ga bušile sve ekipe gornjeg djela, a dobio bi pokoju sa donjeg djela. Ne možeš oboje ako realno nemaš igrače za to
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.