• Mr Anderson
    22.5k
    Toliko o Brekalovom ostanku u hajduku...u tri mjeseca se propisno izblamirao, nije otišao na euro, klub u kojeg je otišao je sa prvog mjesta pao na treće, a on sam sebe obilježio kao govno od čovjeka do kraja karijere.
    Čestitam!
    — San Lorenzo

Tko je bez grijeha, neka baci kamen prvi. Bez neke želje da branim Brekala, ali u njegovom odlasku dolje nije sve jednostavno crno-bijelo. Ko npr. u Nikinom odlasku prije 20-ak godina.
  • NB86
    17.7k
    Sve crno i u jednom i drugom slucaju sto se tice odabira kluba
  • bongo
    1.5k
    Nije baš ni Nikin odlazak bio crno-bijelo posebno kad se gleda s vremenskim odmakom, ali u najvećeg rivala se ne odlazi kako god...
  • E46
    2.1k
    Ja ne razumijem politiku da se forsira igrace iz Hrvatske ako nisu kvaliteta i jos ih se pretplacuje. Ima brdo jeftinih krilnih igrača tamne puti koji pojedu sve nase igrace a kostaju manje. Treba samo dobar SD i skauting pronac takve igrace.
  • deda
    48.5k
    Ako izuzmemo naše emocionalne stavove prema Brekalu ostaje nepobitna činjenica da mu je posudba u tovarland bio još jedan korak prema dnu karijere.
  • xavier
    12.1k
    ali u njegovom odlasku dolje nije sve jednostavno crno-bijelo. Ko npr. u Nikinom odlasku prije 20-ak godina — Mr Anderson

Stvari u životi nisu crno-bijele, a Nikin odlazak je u svakom slučaju bio manje crno-bijel od Brekalovog.
  • miro
    10.1k
    Dinamo za nosioce mora imati domaće igrače. To je već sto puta potvrđeno kao jedini ispravni put. Ne želim gledat 10 stranaca u prvih 11 Dinama
  • Mr Anderson
    22.5k
    ali u njegovom odlasku dolje nije sve jednostavno crno-bijelo. Ko npr. u Nikinom odlasku prije 20-ak godina
    — Mr Anderson

Stvari u životi nisu crno-bijele, a Nikin odlazak je u svakom slučaju bio manje crno-bijel od Brekalovog.
    — xavier

ali u njegovom odlasku dolje nije sve jednostavno crno-bijelo. Ko npr. u Nikinom odlasku prije 20-ak godina
    — Mr Anderson

— xavier

Nisam ovo baš shvatio. Želiš li to reći da je Nikin odlazak dolje manji grijeh od Brekalovog?
  • E46
    2.1k
    Ti ne zelis, ja nemam problem s tim da ih je pola u prvoj postavi ako cemo razvaljivat LP svake godine, ako su bolji od nasih igraca neka igraju. Ja nisam za to guranje neceg jer je Hrvatsko.
  • DiddyGuela
    7.1k

Nemam problem sa strancima ali samo ako su oni nosioci kvalitete. Ne vidim smisao u dovođenju stranaca samo kao popune.
  • Sajla
    24.5k
    može 10ak stranaca u prvih 11, ali samo ako nam trener bude talijan, SD portugalac, glavni skaut englez, a predsjednik kluba mađar. i onda da se nazovemo lokalpatrioti pa da farsa bude kompletna.
  • nemapredaje
    6.9k

Preplaćuje, pretplata je nešto drugo.
  • xavier
    12.1k

Da je Niko trebao otići dolje, apsolutno nije, ali ostanak mu je bio nemoguć, a stvari su se pomalo nes(p)retno posložile. Štimac je bio spreman i iskoristio priliku koja mu se pružila. Nije da pravdam odlazak, ali želim reći da nije ni to bilo samo crno.

To sam želio reći, a okolnosti su prilično drugačije. Ne vidim zašto je odlazak Brekalo manje crn iskreno.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Ne vidim zašto je odlazak Brekalo manje crn iskreno. — xavier

Prvo, nije otišao dolje kao kapetan Dinama, čak ni kao igrač Dinama nego Fiorentine. Drugo, tu je situacija gdje imamo Andya Baru i tadašnju neodlučnu upravu. Brekalo je želio prvenstveno u Dinamo kao i godinu dana prije, ali je Bara tu odigrao ključnu ulogu i iskoristio Brekala za svoje ciljeve. Ne znam detalje, ali zanimljivo je da je nedugo zatim raskinuo suradnju s Barom. Možda je trebao to odmah napraviti, ne znam, nije ni on u toj situaciji bezgriješan, ali ima nekih olakotnih stvari.
  • xavier
    12.1k
    Brekalo je želio prvenstveno u Dinamo kao i godinu dana prije, ali je Bara tu odigrao ključnu ulogu i iskoristio Brekala za svoje ciljeve. — Mr Anderson

Misliš da ljudi imaju krivu percepciju oko ovlasti menadžera. Njihov je posao dogovoriti odnosno pronaći angažman koji ti je u najboljem interesu, ali ne odlučuju oni kamo ćeš. I razumijem da mogu "smotati" dijete od 17-18 godina, ali Brekalo baš nije dijete.

Niko je stoput prožvakana priča i na papiru sve izgleda maksimalno ružno, ali kad se uzne kontekst, meni osobno je to daleko od crno-bijelog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet