• xavier
    12.1k
    ja mislio jedna po koludeda

Ma ne mogu to napraviti. Zamisli rasprave oko izbora utakmice za VAR. Zašto baš na nekoj utakmici je, a baš na onoj drugoj nije.

Dovoljno pretpostavki za svađu prije prvog sučevog zvižduka, a zamisli tek kad se na utakmici dogodi nešto što "potvrđuje" nečiju teoriju zavjere :sweat:
  • reziser
    8.2k
    ajde da konačno započne HNL...
    Nadam se da će dinamo s još većom prednosti osvojiti naslov prvaka.
    Baš me zanima igra i rezultati prijatelja s juga koji se opet lagano napaljuju :rofl:
    treba ih odmah spustit na zemlju :joke:
    Konačno dočekali i VAR, pa da vidimo kako će to funkcionirati kod nas, baš me zanima

Prosječna posjeta na našem divnom stadionu? Sumnjam da će ići iznad 4000, nadam se da se varam
  • Crusades
    23.6k
    Bit ce zanimljivo vidjet borbu za opstanak. Inter sa novim ulagacima, trenerom i pojacanjima, Varazdin isto par novih zanimljivih igraca i Istra koja se nije maknula sa mrtve tocke sto se tice nekih poboljsanja i i oko kluba, ponajprije zajvaljujuci Spanjolcima.
  • reziser
    8.2k
    inače, ako netko koristi za internet providera ISKON, on prestaje emitirati Sport klub, ali počinje emitirati arenu 1 i 2 u osnovnom paketu pa će moći gledati tekme HNLa
  • reziser
    8.2k

meni bi bilo nekak najdraže da ispadne inter, oni su mi nekak najmanje simpatični.... ne znam zakaj
    možda jer nikad nema previše gledatelja tam...
  • Infinity
    21.2k
    Od trojke na zacelju, i ja bih najradije Inter van.
  • Crusades
    23.6k
    Meni isto. Najgluplje "gostovanje". Volio bih da umjesto njih uđe Šibenik. Jos oni i onda smo se rijesili ovih "gostovanja" i glupih utakmica i neatraktivnih protivnika unutar i okolo Zagreba. Lokomotiva nece nikad ispast iz lige vjerojatno. :rofl: Rudesi i ostali vrhunski zg klubovi :roll:
  • reziser
    8.2k

Slažem se. uvijek mi se najmanje ide u taj jebeni Zaprešić antipatičan mi stadion i sve oko njega.
    Najdraže bi mi bilo da uđe šibenik, i tu se slažem. Loksa ima odličnu logistiku i školu, pa neće ispast dugi niz godina.
  • xavier
    12.1k
    Slažem se. uvijek mi se najmanje ide u taj jebeni Zaprešić antipatičan mi stadion i sve oko njega.
    Najdraže bi mi bilo da uđe šibenik, i tu se slažem. Loksa ima odličnu logistiku i školu, pa neće ispast dugi niz godina.
    reziser

Da, baš je to razlog zbog kojeg neće ispasti :blush:
  • Crusades
    23.6k
    Ona odlicna gostujuca tribina :mask:
  • reziser
    8.2k

to su neki od razloga :wink:
    nemreš reć da nemaju dobru logistiku (znas kaj pod tim mislim) , ali da imaju odličnu školu...podmladak..imaju. U usporedbi s drugim HNL klubovima, odlično rade uz ogroman broj djece
  • xavier
    12.1k

Ne budem sigurno komentirao Lokomotivu jer iako su u teoriji samostalan nogometni klub, u praksi je jasno da su su samo Dinamo II.
  • Guinness
    3.3k
    Jebala te lokomotiva. Zadnjih 11 sezona lige je neregularno zbog te izdrkotine od kluba ti pišeš kako imaju dobru logistiku i školu pa bi trebali ostati.
    Stvarno svega ima ovdje...
  • reziser
    8.2k

hvala. slažem se da svega ima tu...
    da nemaju dobru logistiku nebi bili tu di jesu :P
    i ne kažem da bi trebali ostati nego da će ostati :joke:
  • marcio amoroso
    50.6k
    Dečki bez vrijeđanja pliz.
bold
italic
underline