• Sixthway
    277
    70% tribine nije navijalo , jedino na trenutke i pred kraj utakmice. Nit nešto pretjerano slave gol ni ništa, samo stoje i bleje al dobro dalo bi se puno toga reći. Malo smo preblagi prema takvima.
  • Papastrumf
    10.2k
    Opustite se malo. Znate gdje je kop u Koprivnici. U ostalim sektorima je bilo puno simpatizera i obitelji s malom djecom. Ne znam sto ocekujete od tih ljudi? Da navijaju 90 minuta?
    A uz to jos i revijalna utakmiva takoreci, bez ikakvog rezultatskog znacenja.
  • Jurki
    9.2k
    Znate gdje je kop u KoprivniciPapastrumf

    Pa pricamo o kopu. Puno ljudi je samo blejalo.. al ok nebumo tirali mak na konac.
  • Nemrem igra Dinamo
    976

    Osim simpatija većeg dijela foruma, pobral je i lagani ban
  • Nemrem igra Dinamo
    976

    Mislim da smo se svi ispuhali malo dan prije na malom Dinamu, a i revijalka je bila pa onda laganini... Ja nisam bio na tekmi, na TV-u se dost dobro čulo :ok:
  • deda
    28.7k
    Baš sam i ja htio komentirati. Meni je na tvu zvučalo ful jako i imao sam dojam da pola tribine navija.
  • Rex Ramae
    2.5k
    Navijanje vrlo dobro, bar u kopu i pored, nova pjesma odlična. :ok:
  • Big Daddy
    218


    „ Rile moze biti dodatni stoper, za beka vise nije“

    Legenda je, veliki Dinamovac, ali igracki vise nije na najvisoj razini. Pogotovo kaj se tice centarsuta, kazem legenda je, ali niti jedan jedini cijelu sezonu nije bio pravi, od valjda stotinjak. A i brzona mu bas i nije mana. Znaci, kao bek ne dolazi na zalost vise u obzir. Na stoperu je nesto bolje, ali nije bajno, pogotovo ako dodje Lovren, a imamo na tim pozicijama 3 Francuza koji su za mene svi ispred njega.
  • mali M
    3.6k
    Ja nikad neću shvatiti ovo davanje šanse klincima sa "b" momčadi. To me uvijek iritiralo. Čini mi se kao da im se onda deset puta teže prilagoditi. Rađe daj Vrbi, Paviću il Košćeviću priliku sa prvotimcima pa ćeš vidjet kako se prilagođavaju na tu razinu. Sve ok, ovo nebitna tekma, ali zbilja nisam fan takvih dokazivanja jer su često kontraproduktivna. Ja bi rađe u prvu stavio tipa Kule Košćević i takve kombinacije. Rog, Vrba i Mišić, pa onda drugo poluvreme izrotiraš Pavić, Baturina i Bulat. Karikiram pa se nemojte sad uloviti, ali jednostavno mi je tako logičnije nego imat b momčad koja se muči i onda ubaciš još u nju klince i "evo vam, pokažite se".
  • Danko
    673

    A traženje dubine? U rangu franje ivanovića ako ne i bolje
  • Banana 2
    472

    Slažem se s tobom, ali bilo bi dobro da su dečki dobili šansu i sa B ekipom nakon ovakve sezone. Mi smo ovu utakmicu potratili na igrače koji odlaze iz kluba, a klinci su dobili jedva desetak minuta. Zlatan nije dobio ništa.
  • Zagi
    5.6k
    Halo riješili smo prvenstvo prošlo kolo. Večina utakmica je bila 1 razlike,a Rijeka je imala impresivnu seriju pobjeda.
    Kada je to trebalo gurati klince?

    Emrelijevog ugovora se treba riješiti. Kule i Brodić obojica zaslužuju minutažu na temelju igara kroz sezonu inače nisi fer. Obojica su u upitnom statusu za iduću sezonu.

    Pa dajte malo... Svi mi koji religiozno pratimo imamo neke svoje ideje.
    Se netko zapita, jesam li uvijek u pravu?
  • Droljo
    5.6k
    ako ne i boljeDanko

    Ja bih rekao ako ne i dublje
  • mali M
    3.6k
    kao i ti i svatko normalan nisam bio ove sezone za eksperimente jer mi je dosta svega ove sezone. Ovaj način uvođenja klinca gledam već neko vrijeme i to me smeta... Rekao sam u svom upisu da sve ok, ovo nebitna tekma ali tako se radi već par godina
  • Jurki
    9.2k
    Mi smo ovu utakmicu potratili na igrače koji odlaze iz kluba, a klinci su dobili jedva desetak minutaBanana 2

    A na koji jebeni nacin bi ti prodal npr Emrelija i Šutala ako nisu odigrali nista? Jos k tome imaju jebacke ugovore. Normalno da su igrali i ne vidim uopce problem u tome.
    Za klince ima vremena sljedece sezone dal kroz prvu ekipu ili posudbe.
    Po tebi stvarno nist ne valja u klubu i ne razmem kak smo uopce napravili ikakav rezultat ovih godina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.