• Banana 2
    472
    A mislim, sve pet, ali ako taktika "ne puštaj ga na lijevu nogu" znači "pusti ga bez ikakvih problema na desnu nogu da uđe u 16m", onda imamo problem.Paggini

    Trebao bi svejedno bolje zatvoriti, ali svi znamo da je Pašalić najopasniji kada uđe u sredinu na udarac. Kužim zašto mu je davao puno više prostora na vanjskoj strani, ali u budućnosti bi to trebalo biti čvršće i uže. Mislim da ste oboje u pravu.
  • Banana 2
    472
    Rekao sam još davno za Pjacu da imo igra veteranski nogomet koji se ne bi dobro preslikao na LP. Mislim da se to pokazalo istinitim u ovom nizu težih utakmica.
  • Zagi
    5.6k
    Daj, "veteranski nogomet" je definitivno preoštro.
    Možda više ne puca od atletike ali ima nešto u tome da ima elitnu kontrolu lopte i pregled igre.
    Ne znam kako očekuješ da igramo "kombinacije na max" bez toga.
  • Banana 2
    472
    Od fizičkog čudovišta je postao netko tko uzima korak nazad i carini loptu. Igra i dalje na dobroj razini, ali za njega je to veteranski nogomet. Nema više motoriku i fizikalije, dosta je teretan.
  • Zagi
    5.6k
    Za njega.... Pjaca od prije ozljede više ne postoji.
    Dao bih mu rolu Bernarda Silve, a Ogi nek piči po liniji.
  • Boycie
    511
    Nadam se da nije bilo puno skauta jucer.

    I dzabe sav trud i odricanje kad ekipa nije u stanju uc na pocetak tekme, mora se cuclat 10ta piva... jednu od ljepsih koreografija smo uspjeli sjebat na strani prema istoku zbog lijenosti. Totalno nepostivanje grupe i ljudi koji se trude.
  • IvanS
    64
    pa evo Rijeka ima krila koja rade ono što krila trebaju raditi i nisu ništa napravili.
    Uostalom u Rijeci smo i počeli s 3 u obrani pa se Jakir predomislio i promijenio sustav koji je u konačnici i dobio utakmicu.
    Sada im je neutralizirao krila i nisu nam dali gola.

    To što ni Bruno, ni Baturina ni ostatak ekipe jučer nije bio raspoložen, hm, mislim da nije do sustava.

    Da je Špikić bio malo koncentriraniji, Hoxha precizniji itd. moglo je sve biti riješeno u ranoj fazi utakmice.
    Ovako je i Jakiru i Sopiću izgleda bilo najbolje jer su znali da postoji popravni u Rijeci.

    Vidjet ćemo u srijedu tko je od kakvog materijala.
  • Fonte
    4

    Kad bi se u koreografiju na ovakvim utakmicama uključio sjever gore, barem ona središnja tri sektora gore i dolje izgledalo bi puno efektnije, ali i samom mi je jasno da je to vrlo vrlo teško izvedivo.
  • scooniepenn
    2k

    Misliš li da je samo do Pjace ili ima nešto i do RPG-a? Čovjek ima fizičke, trkačke i taktičke karakteristike elitnog desnog beka i to je vidljivo bilo kome tko je pogledao dvije i pol seniorske utakmice. Sjeti se kako je izgledao protiv Betisa, tako da nije samo do Pjace i HNL-a.
  • Banana 2
    472
    Zato i govorim mjesecima da nisam uvjeren da Pjaca HNL razinu može održati u LP. Relativno je razini natjecanja, a nama su potrebni igrači koji svoju klasu mogu iskazati na svim razinama ako želimo iskorak.
  • IstinaZaDinamo
    1.4k


    RPG nije igrao protiv Betisa...
  • scooniepenn
    2k
    Moj bed. Očito sam pod dojmom njegovih partija i kvalitete zabrijao da je i te dvoboje odigrao. No, ne mijenja na stvari, on je desni bek koji bez problema može igrati na razini Lige prvaka i tu smo beton.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.