• Droljo
    5.5k
    Roster je takav kakav je i to se može promijeniti za sljedeću sezonu. Mene više muči jakir, mislim da bi njega trebalo maknuti svakako. One koridore od naših 30 metara do njihovih gdje mišić stoji sam bi nam iole ozbiljnija ekipa iskoristila i napunila mrežu.
    Nekakvog stranca dovući koji ima muda izvaditi petka nakon sat vremena i koji može složiti neku akciju a da to nije duga na petka, ili da se on izvlači do naših 16 po loptu pa proigrava tzv. krila. Ogiwaru nisu ispoštivali deset puta kad je šprintao uz liniju a to mu je forte. Drbling nema. A i da jesu nabacio bi nikome.
    Trener
  • Rex Ramae
    2.5k
    više sam mislio na mlaka :)
  • Izet Hajrović
    1.2k
    Najviše me razočarala razina sebičnosti i nepovjerenja u suigrače. Kaneko najviše, ima Petkovića u sto puta boljoj situaciji i on ide pucati u blok. Nekoliko puta mu se RPG ubacivao naprijed i nije ga ispoštovao. Isto je bilo na lijevoj strani gdje Ogiwara nije bio ispoštovan nekoliko puta. Hoxhu podržavam s onim udarcima s distance kad i nije bilo nekog izbora pa je dobro završilo, ali u onoj situaciji kad idu on i Petko 2 na 1 jednostavno mora produžiti za Petka. Baturina isto u onoj situaciji gura Ademiju u noge, umjesto da produži na Kaneka koji je sam na drugoj strani. Utakmica se savršeno uklopila u ovu sezonu, nije prvi put da se tako odigralo, znalo je biti i gore pa vjerujem u sretan završetak u Dinamovom gnijezdu na Rujevici.
  • Zagi
    5.6k
    Nije sve tako crno.
    Kada se dogodilo da su nam najstabilniji dio momčadi bili .... bekovi?

    RPG potpuno pojeo Pjacu , Ogi Pašalića. Reprezentativna krila im ništa nisu mogla.
  • marcio amoroso
    33.1k

    Za Gabriela se slažem, ali Pašalić je nekoliko puta prošao Ogiwaru i ovaj ga uopće nije pojeo.
  • Paggini
    8.5k
    Ogiwara jako loše se pozicionira 1 na 1, točno se vidjelo svaki put kad mu je Pašalić išao da će ovaj ispasti. Predaleko stoji i nestabilno mu je težište, pa ga dribling ostavi u startu korak do dva iza.
  • Zagi
    5.6k
    Ono što sam ja zapamtio, svaki put ga je usmjerio na desnu nogu i ništa se nije desilo.
    Pašalić je jako, jako dobar dribler i nije realno za očekivati da mu bek direktno uzme loptu kao nekom pioniru.
    Neutraliziran.
  • Papastrumf
    10.2k

    Jasno je da je RPG puno bolji defanzivno od Ogiware, ali je Ogiwara više napadački orijentiran od RPG-a.
    Inače, Pjaca u dva zadnja ogleda s dinamom ničim nije pokazao da je pojačanje za nas.
  • Paggini
    8.5k
    Inače, Pjaca u dva zadnja ogleda s dinamom ničim nije pokazao da je pojačanje za nas.Papastrumf

    Da + na Maksimiru kad je bilo 1:0. Potpuno nevidljiv i beskoristan. Čini mi se da obrane slabijih ekipa imaju puno veći respekt prema njemu pa ne igraju toliko blizu njega, dok protiv Dinama su uz njega i idu bez straha u jači duel.
  • Zagi
    5.6k
    Eh, opet da je Pjaca bio u onoj situaciji na početku tekme umjesto Hoxhe bilo bi 1:0 ...
  • Crni86
    1.3k
    pa prvo poluvrijeme ko da su se natjecali ko ce vise driblinga napravit. Tolko bedasto izgubljenih lopti radi driblinga dok par metara dalje igrac stoji sam.

    Ovakva igra je bila kroz vecinu sezone, sporo i cekamo negdje neciji bljesak. Puno bolje i brže izgledamo u 352. Ja se samo nemrem otet dojmu da igras finale kupa, a svima je pristup ko na prijateljskoj tekmi. Nadam se da ce to jakir srezat, a neki koji su igrali privatne tekme jucer nece vidjet ni minute u uzvratu.
  • Danko
    672

    Puštao ga na desnu nogu, vjv po uputama trenera
  • Mr Anderson
    5.7k
    Rijeka došla igrati na nulu, makar je Sopa pričao da dolaze zabiti gol. Mi pak previše oprezni da nebi primili, a čini mi se dosta ispuhani i ispražnjeni. Po meni KTC opet najbolji na terenu, pojeo je brku Franju, Gabriel isto dobra utakmica. Špikić i Kaneko, ne znaš koji je ogri i beskorisniji. Hoxha dobro ušao u utakmicu pa se kasnije ugasio. Treba u Koprivnicu poslati rezervnu ekipu i nabrijati se za uzvrat.
    Već su krenule razne teorije zavjere koje će se raspiriti ako ovako ili gore odigramo u Rijeci.

    P.S. Zašto nije bilo normalne pive jučer? Šta je ovo bila utakmica visokog rizika?
  • Paggini
    8.5k


    A mislim, sve pet, ali ako taktika "ne puštaj ga na lijevu nogu" znači "pusti ga bez ikakvih problema na desnu nogu da uđe u 16m", onda imamo problem.
  • Heisenberg1986
    145


    ovo je najbolji komentar, sjebali su toliko cistih dodavanja za zicer, rijeka se nudila svako malo i u ovoj mrtvoj utakmici, al naši su svaku, al svaku akciju donijelu krivu, da ne kažem glupu, odluku.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.