• Kujtim Shalla
  2.3k
  Ovih Dana ozlazi naslovu da su špika i Jakir u vezi
 • Debelko
  210
  Moze mi netko objasnit kakav nogomet on proba igrat? Jao nama ako ce nam on bit trener u Europi.
 • Tom Hanks
  2.7k
  Poslozio nas je buraz,atomski Dinamo,drhti Europa
 • bluelions
  260
  Prati ga neka "sreća" i rezultat mu ide u korist ali Jakir nema ramena za Dinamo.
  Nadam se da je ekipa radila na dosje trenera i da će se naći bolji kandidat za klupu koji će se poklopiti sa vizijom kluba.
  Opet hvala mu što je uspio do prvenstva sa oslabljenim kadrom ali to je to.
 • Kruno
  221
  Ja to odavno govorim da treba otici. Al eto sad euforija oko njega uzeo naslov al sve je to bilo na srecu.
 • Captain America
  14.9k
  Čitajući neke "argumente", može se zaključiti da bi pojedinci i Ancelottija tjerali.
 • miro
  3.4k
  Dinamo je bolje izgledao i pod Krznarom i pod Čačićem i pod Bišćanom. Meni je jasno da ga nećemo smijeniti, jer je osvojio prvenstvo u jednom nevjerojatno važnom trenutku za klub, ali ovaj Jakirov Dinamo bi opet dobio po piksi i od Sparte i od Plzena i od Paoka. Nisam pametan kaj napraviti s trenerskom pozicijom kad prvenstvo završi. Ja ne vidim ni jednu akciju ili ideju u ovoj igri
 • Nolifer
  7k
  Problem je kaj se vratio u 4231 i dokazano je da to ne funkcionira, trebao je ostavit kako je bilo do sad
  352 i to je to. Ali pretpostavljam da se išlo na čuvanje nule i takva je tekma bila. A da bi podigli trofej drugi, treba otić jako i vratit se na pobjednički mentalitet i taktiku koju sam napisao i sve će bit ok. Ostalo zamjerki nema.
 • Mali dioničar
  15k
  Izuzev europskih utakmica Paoka doma i Betisa koji su odrađeni vrhunski, ovo cijelo proljeće u Hrvatskoj Dinamo je od svih utakmica protiv hrvatskih klubova jedno jedino poluvrijeme igrao na nivou Dinama.

  Prvo poluvrijeme protiv Hajduka u kupu je nivo Dinama kad si ponosan i veliš "kako dobra igra, trebali smo im zabiti pet komada, 1:0 za nas nije objektivan rezultat, ubili smo ih."

  Sve drugo Dinamo je bio ništa više nego ravnopravan i dobivao je utakmice na kvalitetu pojedinca i na sportsku sreću. Ne izgleda to dobro.
 • Guinness
  2k
  Prvo poluvrijeme protiv Hajduka u kupu je nivo DinamaMali dioničar

  Oprosti, ali meni je kup sa Goricom na Maksimiru također bio nivo Dinama. Pogotovo prvo poluvrijeme.
  Razigrano, rastrčano, široko i okomito.

  Prvi put se izašlo sa dva naprijed, Halilović je bio raspoložen. Odlično je to izgledalo.
  Ok, netko će reći protivnik nije na razini. Ali ja nisam gledao protivnika nego Dinamo.
  Ovi dečki mogu bit na toj razini. Oni jesu ta razina.
 • LaznjakProsineckog
  512
  Taoci smo osvajanja titule. Zvuči apsurdno, ali meni tako izgleda. Rekao sam i prije, oružar bi sa ovom ekipom osvojio HNL, jednostavno po inerciji je Jakir ovo osvojio, bilo koji trener bi osvojio HNL s Dinamom, imamo najbolji roster, pa ljudi, osvajamo HNL zadnjih 20ak godina, ništa se osobito ne događa. Treneri gube glavu zbog Europe. Jakir je ispao u konferencijsku (nije ušao u nju, da se ne zaboravi), mišljenja sam da s njim nećemo dobro proći u Europi. Opet bi izgubili od PAOK-a, Plzena, AEK-a itd. Meni to nije to. Možda se varam, ali ja ne vidim nikakav atomski i brzi Dinamo nakon 10 mjeseci.
 • Doktor Kunić
  2.8k
  ....Sergej ''dajte mi rok'' Jakirović
  Sergej "emotivno pražnjenje" Jakirović...

  Ajmo dalje
 • Banana 2
  472
  Roster nam je odron. Ove sezone nas je izvukla širina rostera jer je svako malo netko uskočio, imali smo cijeli niz opcija solidnih za HNL standard i tako smo rješavali probleme.

  Nakon što na ljeto stanjimo roster, biti ćemo u ozbiljnim problemima sljedeće sezone. Imperativ nam treba biti osnažiti udarnih 11 da kompenziramo tanju klupu, ali ne vidim kako se to može postići ocvalim igračima iz davljenika liga petice i igračima iz druge francuske.
 • Zagi
  5.7k
  Roster nam je odron.Banana 2

  Amen. Dalje ni ne treba.
  Sretno Mariću.
 • LaznjakProsineckog
  512
  Kolega, i mislio sam za HNL. Za HNL smo Real Madrid što se tiče rostera, pogotovo širina. Nitko nema ekipu ni blizu kao mi u Hrvatskoj, niti može imat naravno s obzirom na budžet budimo realno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.