• Doktor Kunić
    2.6k
    za začuditi se da je ovo uopće organizirao jer ovaj momak je sve kontra Tomaševićevog svjetonazora
  • Captain America
    14.5k
    Pobijedio sam od publike, ne bi mi žiri došao ovako trubiti.

    Lasagna, ikono!
  • Tercel
    420
    Iskrene emocije na dočeku. "Nisam bitan ja, bitno je ovo, bitno je da su ljudi sretni!"

    Žao mi ga je kaj nije pobijedio jer je baš normala od dečka. Žalosno je kaj zbog toga i nije pobijedio. Žao mi je kaj niko nema muda reć u eteru zakaj nije pobijedio. Žao mi je kaj ćemo i dalje podržavat to sranje iako bi sad ko Hrvatska trebali reć jebite se, više ne sudjelujemo.
  • Kepec
    5.1k
    Pozdrav za Mojmiru i ekipu iz Rtl Direkta te njihovoj predivnoj reportaži od prije par mjeseci o navijačima koje Dinamo nema, raspadu uprave, mijenjanje trenera, lošim rezultatima, atomskom Hajduku s još atomskijim Brekalom.
    I da vam odgovorim na pitanje koje ste postavili tada, je li ovo početak kraja Dinamove dominacije? Nije. Ovo je novi početak još veće dominacije Dinama i Purgera, uživajte gledajući šampione, znam da bi svi bili najsretniji da je ovo imalo drugačiji ishod.
  • NitkoBitan
    12.9k
    They/them (ono), nije poremecen nego se samo tako osjeca :grin:

    5c3cf26d01c0ea09d7243033.jpg

    https://www.facebook.com/share/p/L6fUmgVfoNam8Aco/

    Odlicna objava Nenada Bakica.
  • DrawTube
    3.2k
    Ono što mi se najviše sviđa kod Marka je koliko je smiren, staložen i nije bahat. Izgleda da mu slava nije udarila u glavu i vidi se koliko mu ovo znači. Čovjek je na trgu očekivao 20 ljudi...

    Ja se ne sjećam kad je zadnji put neki naš glazbenik (smrt Olivera možda?) ovoliko ujedinio hrvatsku i okupio sve spektre društva. Ne sjećam se ni kad je društvo s ovoliko oduševljenja pratilo nekog našeg glazbenika

    Čovjek živi u glazbi i vjeri, nikom ne nameće svoje stavove, surađuje sa svim ljudima i nikog ne diskriminira. Ponio se kao prvak i čestitao švicarcu i nastavio dalje. Nadam se da će europska publika koja je prepoznala klasu i dalje podržati Marka pa tko zna možda nakon Mr. Morgena uskoro ponovo dobijemo našu osobu na Billboard ljestvicama
  • Endeavour
    474
    Tek sam sad pogledao sažetke i rezultate žirija vs publike. Neki moj rezime je da smo "pokradeni", ali ni blizu kao što je Izrael.

    Nakon nas druga po glasanju publike (smo 14 bodova manje od nas), a od žirija skoro ništa (52 boda?!?). Mi smo dobili 150 bodova više, a Švicarska 310?!?.
    Pjesma i vizualno prezentacija odlična. Uz bok naše i Francuske.

    Po meni realan poredak: Izrael, Hrvatska, Francuska.
  • Sportskifanatik
    372
    Sjeo u restoran Ruzmarin u Dubravi, naručujem jelo i reko ajde dalmatinski neki mix svira oke. I krene kad umrem umotan u bilo odmah me prosla glad,nikad više.
  • Droljo
    5.5k

    Pitaj konobare šta misle da na godinu pošaljemo hajduk na euroviziju :rofl:
  • Sportskifanatik
    372
    sjedim u dinamo dubrava majici i valjda me zato nije ni pital jel sve bilo uredu
  • db-izbjeglica
    13.1k
    Pozdrav za Mojmiru i ekipu iz Rtl Direkta te njihovoj predivnoj reportaži od prije par mjeseci o navijačima koje Dinamo nema, raspadu uprave, mijenjanje trenera, lošim rezultatima, atomskom Hajduku s još atomskijim Brekalom.
    I da vam odgovorim na pitanje koje ste postavili tada, je li ovo početak kraja Dinamove dominacije? Nije. Ovo je novi početak još veće dominacije Dinama i Purgera, uživajte gledajući šampione, znam da bi svi bili najsretniji da je ovo imalo drugačiji isho
    Kepec

    Misliš...Gnojmira?
  • Droljo
    5.5k
    Ja sem šokeran, absolutne šokeran! :lol:
    Screenshot-2024-05-12-20-40-12-744-edit-com-android-chrome.jpg
  • Hnlovac
    293
    "Zagreb Pride: Nemo, hvala za jedan od najbriljantnijih nastupa u povijesti Eurosonga"
    Pročitao sam cijelu izjavu i o Marku ni riječ. Užas s kime živim u gradu. Sramite se gubo
  • NitkoBitan
    12.9k
    Bolesnici autosovinisticki. Dok smo svi svjesni nepravde oni brane to, valjda moraju opravdat sredstva koja dobivaju.

    https://www.facebook.com/share/p/QrfqPrWhUSfJYZPr/
  • Hnlovac
    293
    Da ne bi bilo, pjesmu švicarca sam odslušao i nije tako loša dok se ne uzme u obzir o čemu pjeva. Ovogodišnju sam euroviziju pogledao u nadi da ću naći bar nešto za dodati na playlistu i pokušavao sam zažmiriti na lgbt agendu. Na kraju pobjedom ovog sve mi je bilo previše

    Sad se vidi da je to umrežena banda koja promovira svoju agendu pod krinkom pjesama. Šteta jer je to nekoć bilo veliko i ugledno natjecanje . Čak je i na ovom izdanju bilo ponešto dobrih pjesama, pa čak i od gej autora.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.