• Sibirski plavac
    1.4k
    Ništa neočekivano za njih. Sad su kao u depri, ali vjerujem da ćemo za par mjeseci kad dovedu pojačanja i novog trenera opet slušati istu priču kako se splicki velikan budi i planira pomrsiti račune "mordoru" i "rečanima", kako članarine opet idu u nebo dok drugi klubovi to mogu samo sanjati, prilozi na rtl direktu di se svršava na puni Poljud a sprda prazni Maksimir (iako se to više ne može reći da je tako :cool: ), snimanje redova za karte di majke,babe i svekrve plaču od sreće dok čekaju red...

    Al neka, kaj se mene tiče, nek svake godine bude tako, barem će prizemljenja biti bolna i urnebesna, a naše slavlje sve luđe i luđe. :cool:
  • Ludovic IX
    5.5k
    nema hrt izgleda prava na snimke. imaju taj prijenos i to je to.. i sazetke
  • Gelipter
    3.5k
    mislim da se tamo ne može kao zbog autorskih prava. Jedino ako imate možda snimalicu na svojim digitalnim prijemnicima na televizorima pa da vratite i pogledate ponovno.

    Inače da se osvrnem na epsku sezonu punu nevjerojatnih filmskih priča, stvarno bi bila šteta, ako već ne može jedan film dugog metra, da se barem neka lijepa knjiga ne napiše o cijeloj ovoj sezoni na svim mogućim razinama. Imamo u svojim redovima talentiranih za tako nešto, a možda se olovke već i oštre.
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus mislim da se tamo ne može kao zbog autorskih prava. Jedino ako imate možda snimalicu na svojim digitalnim prijemnicima na televizorima pa da vratite i pogledate ponovno.Gelipter

    Može biti da neke emisije nemreš ponovno pogledati.
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus Ništa neočekivano za njih. Sad su kao u depri, ali vjerujem da ćemo za par mjeseci kad dovedu pojačanja i novog trenera opet slušati istu priču kako se splicki velikan budi i planira pomrsiti račune "mordoru" i "rečanima", kako članarine opet idu u nebo dok drugi klubovi to mogu samo sanjati, prilozi na rtl direktu di se svršava na puni Poljud a sprda prazni Maksimir (iako se to više ne može reći da je tako :cool: ), snimanje redova za karte di majke,babe i svekrve plaču od sreće dok čekaju red...Sibirski plavac

    Kaj par mjeseci? Pa Vitasović je već na rivi najavio da su sljedeće godine prvaci.

    Mene zanima di je Ivica Medo danas?

    Što je s Mojmirom, oće li kakav prilog o tome kako se Zagreb budi?
  • Gelipter
    3.5k
    meni funkcionira. Blago meni s divnim teleoperaterom kojeg imam. :sweat:
  • Mrvica
    3.3k
    Eto ideje za klub, ako bude dupla kruna (daj Bože) snimit ''film'' 40-50 min cca (može i duže nemam ništa protiv) cijela sezona, najbolje trenutke, pad Betisa, pobjede na Poljudu, nova uprava, par intervjua sa igračima, stožerom općenito, upravom i tako. Recap turbulentne ali nadam se povijesne sezone.. :love:
  • BeckaSkola
    58
    Ja stvarno ne razumijem kako slabo tko spominje prekrsaj Selahija na Baturini u prvom poluvremenu. Ono je bio cisti crveni karton jer je otvorenim dzonom u punom sprintu pokupio Batija po gleznju. Mozemo svi skupa biti sretni da Baturini nije otisla kost kao Eduardu 2008.
    Sam sam imao slicnu povredu i znam kako brzo puca fibula.
  • marcio amoroso
    32.5k
    To ti tak ide i to ti je tak!
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus meni funkcionira. Blago meni s divnim teleoperaterom kojeg imam. :sweat:Gelipter

    T scum a? :D

    Meni je super, imam A1, a stari T com pa ima dodatni račun prek kojeg gledam tekme. :D
  • Captain America
    14k
    Veliki pozdrav Alenu Lesičkom. Nadam se da će ga u idućem gostovanju na Dribleru pitati da li dolazi/je li bio na Rudešu s kćeri s obzirom da su lani došli na Goricu u zadnjem kolu kako bi ''svjedočili jedinom Dinamovom naslovu u narednih nekoliko godina''.
  • Captain America
    14k
    Ja stvarno ne razumijem kako slabo tko spominje prekrsaj Selahija na Baturini u prvom poluvremenu. Ono je bio cisti crveni karton jer je otvorenim dzonom u punom sprintu pokupio Batija po gleznju.BeckaSkola

    Jutros je Los na Faceu objavio da od Eura dolazi promjena pravila i da će otvoreni džon na gležanj biti izravan crveni karton.
  • Gelipter
    3.5k
    ne, imam A1 pa mogu na telki gledati samo kad je na HRTu. Sad sam probao i mogu ponoviti. Srećom, u 99 posto slučajeva gledam na licu mjesta bez posredstva sredstava društvenog priopćavanja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.