• blue heart 72
    1.4k
    Više nego zaslužena pobjeda, iako smo na kraju mogli biti kažnjeni za sve te promašaje. Rijetko kada kritiziram igrače(što za trenere ne mogu reći), što ne znači da to ponekad i ne zaslužuju, ali jednostavno ne mogu shvatiti koja je svrha Hoxhe u našem klubu.
    Može mi netko to pomoći shvatiti???
  • Doktor Kunić
    2.5k
    po tvom pogledu je kao psa. Šta je trebao držat ga za ruku ili trčati za njim? Dijete nebi bježalo? Čovjek ga je lijepo podigao i iznio iz terena što mu je i dužnost. Neš ti problema
  • veselko tenžera
    1.3k
    Uz Božju pomoć uzeti prvenstvo, a onda jednu medalju poslati za Varaždin, N/r Marko Dabro.
  • recikaj86
    105
    Jesu Spikic ili Brodic suspendirani nakon danasnjeg kartona?
  • serbus
    3.6k

    Pričao mi jednom stari, o Zagrebu kojeg nema
    O ljudima što su bili pa ostali uspomena.
    Kad je Sava bila čista, neki su ju kaže pili
    o curama sa gornjeg grada i o nekupljenoj vili.

    Tješio se jer u meni, nije vidio dječaka
    koji pazi kako gazi kao oni s Pantovčaka....

    Zato pustite dječake, nek pjevaju što ih volja
    neće ova lijepa naša, bez Dinama biti bolja....


    Stari je dobro naučio malog neka djece u terenu za njih i nas se igra ova igra... Nogomet je igra neka uživaju u svojim idolima... Konačno imamo kulisu koja izgleda na prvu ligu pa bolje nastavimo sa tim nego da se opet gledaju prazne stolice...
  • Peškaman
    2.6k
    Koliko god vruća glava bila,kad pogledam ponovo situaciju sa zaštitarima,ne vidim tu neku zlonamjernost momka,momak vrlo vjerojatno preko studentskog radi i radi kako mu je rečeno.
    Riletu,očinski instikt prevladao i tjt.
    Ne treba praviti nekakvu preveliku priču oko toga.
  • BBBaranja
    1.9k

    Nisu,obojici je to drugi akumulirani žuti karton..
  • DZGIS
    957
    Gdje na instagramu mogu naći Vidovićev gol, da jednoj curi pošaljem video u dm i napišem da je savršena kao i njegov gol, možda mi se posreći
  • Marley
    871
    uf, friendly advice, nemoooj :rofl:
    Osim ako je bas luda za nogometom (a najcesce nisu), Dinamom, Vidovicem....... inace nece shvatit kako treba :rofl:

    Salim se malo :up:
  • JakovK6
    29
    Ocito nisi bio na tekmi. Zastitar je jednom rukom dignuo klinca u zrak, doslovno ko psa. Mogao ga je zaustavit i primit za ruku, da. Cijeli stadion zvizdi i dio ekipe BBB-a je vec bio na ogradi. Da nije Rile dosao vrlo vjerojatno bi doslo do puno veceg sranja. I sad pojedinci ovdje pocnu srat PO RILETU koji je vidio na koji nacin zastitar iznosi klinca koji je samo htio dres ili sta vec. Postali smo previse pekmezasti. Zamisli tragedije klinac bi dosao medu igrace... Na kraju krajeva, vidimo sluzbenu objavu kluba, Baturine i Rilea na instagramu koliko im je smetao taj klinac...
  • NitkoBitan
    12.3k
    Kako je lijepo nakon utakmice vratit se doma i vidjet da niti 15 stranica nije ispisano. Znak da su ljudi poceli dolazit na utakmice, pa i gostovanja.

    Filozofirat cemo iducih dana, danas se uziva :cool:
  • Nemrem igra Dinamo
    625
    Preveliku dramu radimo oko svega, dečku zaštitaru je netko rekao da makne maloga, ovaj je to prerevno shvatil, a i mali legenda mu je pomogao otimanjem :lol:
    Rile ispao heroj, mali dobio dres i trenutak za pamćenje dok je živ...
    Mislim da je u cijeloj toj priči najbitnije da se plava lavina nezaustavljivo kotrlja dalje, da smo zaplavili VŽ i da su klinci poludili za Dinamom... To su scene koje želim vidjeti!
    Sve ono što smo sanjali zadnjih godina se ostvaruje, a šećer na kraju bi bila nikad slađa titula... :heart:
  • Marley
    871
    Jel se Jakir oglasio nakon tekme, ne mogu trazit sad. Sto je s Kuletom i Vidovicem, ima li ozljeda? Ja samo o tom razmisljam od tekme :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.