• Kruno
    134
    Sad ispada da Nino nije htjeo na eu listu. Tko tu koga.
  • mali M
    3.4k
    Ma sad će krenuti izigravanje žrtava
  • Patak
    2.2k
    Pismo Nikole Tesle New York Timesu 1934. godine. Bio je odan kralju Aleksandru i njegovim idejama.

    https://teslauniverse.com/nikola-tesla/articles/tribute-king-alexander
  • Mali Zeus
    9.4k
    Sad ispada da Nino nije htjeo na eu listu. Tko tu koga.Kruno

    Očito je bilo problema i prije.
  • cibona
    1.4k
    Raspudici su preveslali svakoga tko je glasao za most. Oni su bili brana ujedinjenju kompletne desnice i sada smo tu gdje jesmo.

    Drago mi je da ih se most rijesio zato sto oni nemaju veze sa desnicom, samo su prevarili naivne glasace i na taj nacin zbog d'Hondta omoguculi HDZu veci broj mandata.
  • Sljeme
    1.8k
    Pismo Nikole Tesle New York Timesu 1934. godine. Bio je odan kralju Aleksandru i njegovim idejama.

    https://teslauniverse.com/nikola-tesla/articles/tribute-king-alexander
    Patak

    Sve da je i istinito to pismo koje je objavila neka neznanstvena web stranica, opet piše u njemu da je rođen u Hrvatskoj. Piše i da smatra Hrvate, Srbe i Slovence istim i ravnopravnim narodom. Ideje kralja Aleksandra su bile Velika Srbija pod dominacijom Srba. Prema tome čista suprotnost. S obzirom na to da je živio u SAD-u, a u Beogradu je proveo jedan dan u cijelom svom životu, nije ni mogao imati kompletnu sliku o političkoj situaciji u Jugoslaviji. Tad nije bilo protoka informacija kao danas, a Srbi koji su bili na vlasti šibali su svoju propagandu.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Oni su bili brana ujedinjenju kompletne desnice i sada smo tu gdje jesmo.cibona

    Jesu li?
  • mali M
    3.4k
    a gle, možda i jesu možda i nisu, ali uvijek ti je dosta da je jedan glasniji u stranci pa onda stranka odluči stat iza njega pred javnošću da ne ispadne kao da se raspadaju itd... I Nino i Marija su baš jako puno štete radili u odnosima sa drugim strankama. Pa naravno da nam je s desnog pogleda prihvatljivija koalicija sa DP-om nego Možemo. A recimo Marija se zaratila sa valjda svim strankama, a Nino sprdao desnicu na svakom mediju. On i njegovo: "pa pogledajte, mi smo četrspete.." Već mi je muka bila od njega. Desnica se morala i mora u budućnosti bolje ujedniti.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Plus što je Nino oduvijek bio u dobrim odnosima s Milanovićem.
  • Jaro
    5.4k
    Most je izabrao Pernara za siromasne i ovi se nafurili i pokupili svoje mandate. Pomocu njih je Most prezivio, vidjet cemo hoci li sada. Oni takodjer bez Mosta tesko mogu u buducnosti racunati na ista opipiljivo... Rekao bih, jos jedan win za HDZ na kraju - koji ce sigurno sada preuzeti barem dio umjerenijih glasaca mosta. a Most bi mogao jos malo nastetiti DPu kretanjem jos malo udesno...
  • Captain America
    13.4k
    Zašto je taj Miletić faktor u hrvatskom javnom životu? Što je postigao da bi bio uopće na listi (kamoli nositelj liste) neke stranke koja se ne zove Stranka Ivana Pernara?

    Odlazak Raspudića je ogroman udarac za Most koji je na dobrom putu da postane novi HSS. Petrov se povukao, Troskot je već povučen, Bulj je klaun i ostaje Grmoja praktički sam.
  • mali M
    3.4k
    Most je izabrao Pernara za siromasne i ovi se nafurili i pokupili svoje mandateJaro

    ovo je glupo za izreč čisto iz perspektive da je Miletić valjda za pedeset koplja jači od ovog vrištača iz haustora i ne da ne spadaju u istu rečenicu nego ne spadaju na isti planet. I to velim iz perspektive nekoga tko nije baš oduševljen Miletićem... Ja zbilja neznam, kao i za današnje Možemovce, tko je za Pernara glasao.. čime je taj zaslužio išta će mi zauvijek ostat misterij. Pa lik mi je nasred ulice nudio na štandu 50kn da se učlanim kod njega pa se nadurio što sam se samo nasmijao i prošao.

    Most bi mogao jos malo nastetiti DPu kretanjem jos malo udesno...Jaro

    da su pametniji nebi si štetili nego tražili zajednički jezik. Uvijek mi je fascinantno, naprimjer kad je MOST ušao u vladu ili sad DP ova situacija. Voljni su tražit zajednički jezik sa HDZ-om kojeg svi žele maknuti, ali međusobno gdje valjda imaju više dodirnih točaka, nikako da nađu zajednički jezik... politika je nekad fascinanta za promatranje..

    Zašto je taj Miletić uopće faktor u hrvatskom javnom životu? Što je postigao da bi bio uopće na listi (kamoli nositelj liste)Captain America

    baš izjava ljevice. sviđao ti se ili ne, njegova aktivnost među narodom, posvještavanje problema i propitkivanje vladajućih da se pravdaju je više nego što radi 90% sabornice. I ponavljam, to kažem ja koji smatra da je po načinu življenja lik licemjer, ali glumit da neznaš tko je on i što radi je poprilično glupavo. Vjerojatno smatraš da je Benčićka sa kupljenim faksom i motanjem frule na televiziji najbolji izbor za premijera...
  • Mali Zeus
    9.4k
    Miletić je prije svega za instituciju zatvorenog tipa.
  • Captain America
    13.4k
    Vjerojatno smatraš da je Benčićka sa kupljenim faksom i motanjem frule na televiziji najbolji izbor za premijera...mali M

    Apsolutno i zato sam dao glas Mostu...

    Vidim po frendovima da im je Most najbliži, ali im upravo zbog Miletića ne žele dati glas.
  • Mlađi referent
    10.4k
    sviđao ti se ili ne, njegova aktivnost među narodom, posvještavanje problema i propitkivanje vladajućih da se pravdaju je više nego što radi 90% sabornicemali M

    Ovo su argumenti koje možeš koristit i za Pernara

    Miletić je lik kakvog bi ljevica odma postavila da bude predvodnik desnice. Pasivno agresivan tip, vrlo sirov, živi životom licemjera, pa onda priča o ukazanjima Padre Pija koji mu govori da prestane nosit uske majice, i dovodi cijelu religiju na izrugivanje.

    On je hodajuća katastrofa za desnicu, i za MOST.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.