• Blueshadow86
  976
  Sve čisto. :snicker: :snicker:
 • Paggini
  7.9k


  ...ali... ali... išao je na loptu.... nije faul.....

  i slične sjeverno tovarske isprike za crveni karton
 • deda
  28.4k
  Jučer je recimo 6 igrača Lokse dobilo žuti karton zbog startova. A igrač koji je napravio najviše prekršaja, mi smo ih izbrojili 5 nije dobio žuti karton.
 • Kepec
  5k
  Kaže jedan navijač Rijeke u komentarima da mu je noga skliznula preko lopte i pogodio ga je u nogu, ali nije bilo jako.
  Rješiš se jednih s teorijama zavjere, a dočekaju te drugi ovi malo sjeverniji s istim pristupom.
 • Mali Zeus
  9.9k
  Eto nije bilo jako. Crveni se dijele i kad samo kreneš džonom, a da nema kontakta al eto ovod nije bilo jako pa je ok.
 • Noel
  4.1k
  Ja se nadam da će Rijeka dobit Lokose i da će na nas ić sa ovom bodovnom razlikom jer će im tad odgovarat X a poznavajući Sopića na to će i ciljat tako da sam siguran da bi u tom slučaju uzeli hladno 3 boda. U situaciji da njima igra pobjeda bili u problemima na Rujevici. Ne znam jel ovo ide u nepopularna mišljenja ,al nema veze.
 • Str1nger Bell
  725
  Najbolje od svega što se iz jednog kuta kamere vidi kako se jedan igrač Rijeke primio za glavu nakon što je vidio start svog suigrača.
 • Mr Anderson
  5.5k
  učer je recimo 6 igrača Lokse dobilo žuti karton zbog startova. A igrač koji je napravio najviše prekršaja, mi smo ih izbrojili 5 nije dobio žuti karton.deda

  Dobro je kaj niti jednom igraču Lokomotive to nije bio treći žuti.
 • hardek
  1.5k
  Dobro je i da se Lokomotivi vraća Čop, jučer se moglo vidjeti koliko im on znači gore. Ne znam kako si je Lokomotiva dozvolila da uđe u 2. dio prvenstva sa 2 stopera u ekipi nakon što smo mi povukli Živkovića s posudbe. Stvarno im fali Kalaica u zadnjem redu a jučer je Bubanja igrao stopera i baš je spor ko blato. Bila je jedna situacija u prvom poluvremenu gdje ga je Petković s loptom u nogama pretrčao uz aut liniju, čovjek je izgledao kao da se kreće u slow motionu.
 • Paggini
  7.9k
  Zanimljivo je kako je ova utrka za prvaka postala zdravo natjecanje između dva kluba.

  Gleda se ko s kim igra iduću, s kim bi mogli kiksati, tko ima žute, čeka se taj derbi 5.5. koji bi mogao biti jedna od najbitnijih utakmica HNL-a unazad dosta vremena.

  Baš je postalo zdravo natjecanje između dva kluba u vrhunskoj formi - Rijeke koja mami svojom kemijom, nevjerojatnom formom, uzbudljivim mladim igračima i Dinamom koji se iščupao iz ralja katastrofe, izborio najveću demokratsku pobjedu, nakon što su nas svi otpisali se vraćamo nemilosrdno i pobjednički.

  Baš dva narativa koja su sportska, zdrava, natjecateljska. I baš zanimljivo da je taj narativ došao na svoje nakon što su iz utrke ispali prvaci toksičnosti, mržnje i nasilnih pokušaja da im se pokloni prvenstvo. Ne priča se o sucima, ne navlače se narativi zavjere. Ok, Godin faul za crveni - ali nema toliko halabuke i drame oko toga. Baš je sve postalo zdravo i sportski i tko god da osvoji prvenstvo, bit će fakat zasluženo i bit će jedna odlična HNL priča koja će se pričati u oba kluba desetljećima.
 • Zagi
  5.3k
  Znaš kaj najviše utječe na ovu tvoju percepciju?
  Maknuo si se sa sneta.
 • Krizy
  37.2k
  Rijeka 1245 minuta nije primila gol iz igre.
  Posljednji gol iz igre su primili 28.01. protiv Hajduka u 15. minuti.
  Računajući i tu utakmicu u sljedećih 1245 minuta imaju gol-razliku 28-1.
  Jedini gol u tome razdoblju primili su od Dinama iz jedanaesterca.

  Nikako da stane ovaj niz, nevjerojatno.
 • Paggini
  7.9k


  Hahah, a čak i nisam, volim škicnuti šta neprijatelj kuje u svojoj kovačnici zavjera, ali su postali nebitan faktor pa ih nitko ne shvaća ozbiljno. Ali raspad sezone uz sttrane suce koje su toliko zazivali + dvije nesuđene ruke njihovih protivnika su ih dobrano dobrano utišali.
 • Mr Anderson
  5.5k
  Stvarno im fali Kalaica u zadnjem reduhardek

  Što je s njim bilo jučer, nisam nigdje prije utakmice pročitao da ga neće biti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.