• Captain America
    13.4k
    Jakirovica usporedjivati s Bjelicom, Cicom i Kuzeom?Jaro

    Usporedio sam ga ko čovjeka sa svojim manama i vrlinama.

    Nije on došao iz Rijeke i inzistirao na dovođenju Kulenovića, nego se Kulenoviću kao zadnjem utočištu okrenuo kad je propao Pierrot ili tko zna tko još za koga nismo ni znali.San Lorenzo

    Mogo ga je isto tako ostaviti na posudbi s obzirom da je imao Drmića i Emrelija u rotaciji. Prvo ga je vratio unatoč ovoj dvojici, a onda ga gurnuo u vatru u jednoj od utakmica sezone.

    Šta ne spominje Hoxhu za kojeg je pljunuo milijun eura?San Lorenzo

    Opet ću ponoviti, Jakir nije SD kao što to nije bio Bjelica u Osijeku kad je mislio s Matom Milošem i Kristijanom Lovrićem osvojit HNL.

    Kosovar bi bio dobra kupnja za hrvatskog prvaka jer je točno profil igrača kakav Dinamu na lijevom krilu nedostaje. S Kanekom na desnom i Hoxhom na lijevom krilu Dinamo bi bio izrazito opasan, a teško da bi za iznos kojim bi platio Hoxhu iz inozemstva doveo boljeg igrača.

    Ovo je napisao Stjepan Mati 7.12.2023. Bili smo švorc, a očekivati da ćeš dovesti novog Oršića za milijun je smiješno.

    Šta ne spominje Živkovića na čijem je povratku inzistirao i dao 100k eura, a mali već tri mjeseca zuji na klupi?San Lorenzo

    I ovdje se slavilo kad je Živković vraćen s posudbe. Ako si švorc, a imaš 2 stopera zbog ozljeda+Perkovića na lijevom beku, vratit ćeš svog igrača s posudbe. U datim okolnostima najbolje rješenje.

    Ali.. momci, pa on se sam doveo u situaciju da MORA pobjeđivati u nizu do kraja ako želi rezultat.mali M

    Kad je došao smo bili na -5 pa mislim da ga je netko drugi doveo u poziciju da moramo pobjeđivati u nizu uz Rijeku koja 85 dana nije primila gol iz igre. Tu dodaj karoglanske pripreme bivšeg trenera rezultat kojih su najbolji igrači više vremena po terapijama nego na terenu (usporedi s proljećem gdje su jedino Bulat i Pjer izbivali duži period).
  • Mali Zeus
    9.4k
    jel ti "branitelji" prihvatljivije?mali M

    Ne znam zašto moraš ići u ekstreme i zašto uopće moraju postojati nazivi, odvjetnici, branitelji, članovi kulta nešto četvrto i zašto misliš da se nešto smije ili ne smije?
    Ja mislim da bez obzira na uspjeh mogući ove godine je najbolje da ode, al svejedno ću s druge strane reći svaka čast kako je ipak okrenuo momčad, da igramo bolje, stvaramo više prilika, raznovrsniji smo i promjena formacije se za sada pokazala kao uspjeh. Plus niz od 7 pobjeda, 2 pobjede nad Hajdukom i neporaženost od Lokomotive doma 0:3. Je li to nešto posebno? Nije. Da li je dobro i izgledamo li bolje nego u prvoj polovici sezone? Izgledamo. Neki ne mogu staviti svoj osobni animozitet sa strane pa pljuju i kad gubimo i kad pobjeđujemo.

    Ovaj niz pobjeda ne briše sve greške koje je radio, ali jebemu kaj je tako teško napisati neku bar malu pohvalu.
    Veli jedan gore niz od 7 pobjeda bi trebalo biti normalno. S obzirom da je liga kompetitvnija i da je svaka tekma teška onda to nije nešto baš tako normalno.
  • Jaro
    5.4k
    tom hit treneru, tj klubu koji je preuzeo je tih 17-10-10 izgledalo kao nesto moguce samo u animiranim filmovima u trenutku preuzimanja...
  • Mr Anderson
    5.3k
    Zahvalit mu se na kraju sezone još jednom ponavljam kako god završila ova sezona.Noel

    Glupost. Tko će mu se zahvaliti ako osvoji titulu, pogotovo ako uzme i kup? Forum struka?
  • jedan u nizu
    5.8k
    Jel mozemo onda uvesti pravilo da kad izgubimo utakmicu isto tako ne smijemo nikoga pohvaliti?

    Tipa izgubimo 4-3 a jedan nas igrac zabije hattrick. Onda nema pohvale za njegov trud i zalaganje.

    Ako u pobijedi ne smijemo kritizirati nista lose, onda ni u porazu ne smijemo pohvaliti nista dobro.

    jel to tako ide ili?
  • mali M
    3.4k
    Kad je došao smo bili na -5 pa mislim da ga je netko drugi doveo u poziciju da moramo pobjeđivati u nizuCaptain America

    Mit... -5 i 2 utakmice manje. Netko si je zapečatio sudbinu sa lp, dotični sa nacionalnom ligom. razlika je, ne misliš?

    Ovaj niz pobjeda ne briše sve greške koje je radio, ali jebemu kaj je tako teško napisati neku bar malu pohvalu.Mali Zeus

    Hvalim ja dovoljno Jakira bez brige, i slažem se s tobom, netreba uvijek ić đonom nego i pohvaliti. Moj upis je bio odgovor na ekipu koja odmah krene u obranu i ne dopušta kritiku. Možeš prolistati moje upise, ja stvarno rijetko komentiram njegove rezultate nego njegovo odlučivanje tokom utakmice, kao i ponašanje kad je bacao igrače pod bus ili sebi stavljao lovorike. Zato ja smatram da on nije za trenera Dinama, jer mi se čini da ne shvaća šta taj mali "d" znači.
    Opet kažem, ako uzme sve, krene u sezonu ko uragan, pa bit ću najsretniji jer bi mi to bio pokazatelj da je shvatio gdje je došao i što mu je raditi. Ako izgubi u nekom pretkolu pa opet kaže "ja sam dao sve, igrači vode svoju politiku", onda ću i dalje imati stav da je prevara.
    Ali da, u pravu si, netreba uvijek ni kritizirati.. sami sebi rušimo onaj lijep osjećaj u kojem nam klub trenutno živi..
  • Doktor Kunić
    2.4k
    Na kraju sve kad uzme će reći:
    "jesam vam rekao na početku sezone da sam uvjeren da ćemo bit prvaci".

    Ma Sergej mi uopće nismo posumnjali ni trenutka u tebe tokom sezone.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Moj upis je bio odgovor na ekipu koja odmah krene u obranu i ne dopušta kritiku.mali M

    Mislim tko to ne dopušta? Gdje su ti ljudi koji ne dopuštaju kritiku i što pišu?
  • Blueshadow86
    869
    Jakir je takav kakav je i tu nema lijeka. Populist i džek kad je dobro, a kada nije, onda su svi krivi, a samo on nije. Tvrdoglavo i bezobrazno nepreuzimanje odgovornosti.
    I dalje se vide i plivaju na površini gluposti i gafovi koje radi prilikom vođenja utakmice, ali za rezultate u zadnje vrijeme - stvarno kapa dolje.
    Ne znam ni sam jel ga u slučaju osvajanje duple krune i dalje želim kao trenera, ali budite uvjereni da ga u takvom scenariju neće smijeniti jer nema smisla, a ni logike, koliko god to poslije svega doživljenoga ludo zvuči.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Veli čovjek malo valjda u afektu zar je budala što je vraćao Kulenovića. Ni prvi ni zadnji trener koji tak reagira, osobito kad se suočiš s puno kritika. I reakcije su majko mila. Seljačina, nije ponizan, vratio se onaj stari jakir, kaj on ima pričati da ga je vraćao nije ga on vraćao ili vraćao ga je jer nije imao ikog drugog. Istog tog Kulenovića u momčad valjda stavi sam Kulenović kao što igrači valjda sami slažu momčad.
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    Uhvatili ste se na upis @Captain America , a čovjek je samo napisao kako i je. Ima mane, ima i vrline, od krvi i mesa je. Savršenog se neće nać. Trenutno radi dobro, imamo lijep niz, igramo lijep nogomet, to je to, ni manje ni više. Ne vidim da je kolega u tom postu svršavao na dotičnog.

    Netko ga je pitao za učinak Sandra Kulenovića, on je odgovorio u tom stilu, pretpostavljam jer je prepoznao neke novinare koji su povratak Kulenovića ismijavali. I to je to. Niti je rekao "koji sam ja frajer" , "ovo je moj niz" , "počeli su me slušat", nego je obranio Sandra Kulenovića, i u istoj rečenici rekao da je momčina, radnik i da mu se sve vraća. Ali, naravno, to se ne spominje tu.

    Usporedba narativa o Vidovićevom "odgovoru" novinama, i ovoga od jučer je idealna. Dva totalno drugačija shvaćanja.
    Jedan je mali povrijeđeni dečko, kojeg svi gaze, heroj kojeg trebamo a ne zaslužujemo, a ovaj drugi je krkan, seljačina, Mamićev slugan, prevara...
  • mali M
    3.4k
    pa za Vidovića sam ja odmah isto rekao da cvili po novinama. Nikad nisam volio te cvilidrete. Ni od trenera ni od igrača. Mislim da si dobro rekao: "Savršenog se neće nać. Trenutno radi dobro..." I to je dobar opis trenutnog Jakira. Nit je "pljuvačina" po njemu ako se da kritika, niti je u redu da ga se nikad ne pohvali. Ali zato smo mi nogometni navijači, a ne filozofsko društvo slobodnih mislilaca i imamo pravo vriskati kad nismo dobri i bit nerealno optimistični kad pobjedimo. Mi smo uvijek prekritični ili obožavamo. Nemamo mi sredinu.. :lol:
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    znaš kako se kaže, imamo mi više izbornika i trenera. Ali i to je okej, shvaćam to. Nego samo ne volim te neke neumjesne stvari.
  • Noel
    4k

    Ne. Smijenit će sam sebe. Ako ima časti i obraza da izađe uzdignute glave.
  • mali M
    3.4k
    Smijenit će sam sebe.Noel

    nadam se da neće. Čisto iz ljubavi prema klubu gledam. Ako sam sebe smjeni to znači da je sve prokockao i nema se više iza čega sakriti. Mada iskreno mislim, izgubi li ligu i kup neće dat ostavku, nema šanse..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.