• cibona
    1.4k
    Ljevicari su se uznemirili. Danima citamo negativne komentare na racun DP-a i neistine kako ce prevariti glasace ako odu s HDZ-om.

    Ja cu samo postaviti protupitanje. A s kim bi DP trebao koalirati ako ne s HDZ-om? S ljevicom, s Mozemo? Ne bi li to onda bila prevara biraca?

    Ponavljam jos jednom, koalicija izmedu HDZ-a i DP-a je jedina logicna i prirodna opcija. DP trazi ministarstva kojima ce moci provoditi svoju ideologiju, a istovremeno u vladi nece biti milorada pupovca. Nemojmo zaboraviti da su osvojili 14 mandata, to nije tako veliki broj u usporedbi s HDZ-om, stoga ne mozemo ocekivati cuda. Ja cu biti zadovoljan ako dobijemo novog/starog ministra kulture, ako DP dobije mup i gospodarstvo i ako ce nova vlada prestati financirati srpsku propagandu i velicanje srpskog sveta.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Ja cu biti zadovoljan ako dobijemo novog/starog ministra kulture, ako DP dobije mup i gospodarstvocibona

    Navodno raze kulturu, pravosude, unutarnje poslove i regionalni razvoj. Cudi me kako ne traze Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Kukaju oko gradanskog odgoja i indoktrinacije djece pa umjesto puno bitnijeg obrazovanja traze kulturu.

    Uglavnom nek se zna za ubuduce. Sto manje glasova dobiju HDZ/SDP to ce biti priomorani na vise ustupaka drugim strankama za sastavljanje Vlade. Jasno da je taj dvojac nemoguce maknut iz vlasti al je itekako moguce oslabit njihov utjecaj. Glas za trece opcije nikako nije bacen glas (neki kazu pa necu izac na izbore kad ce ovi ionako pobjedit - wrong).
  • Zambatine škude
    2.1k
    Ljevicari su se uznemirili. Danima citamo negativne komentare na racun DP-a i neistine kako ce prevariti glasace ako odu s HDZ-om.cibona

    Priče o izdaji zbog koaliranja su mi općenito najbesmislenija tema u čitavom šundu oko izbora. Valjda sam nekom dao glas zato da dođe na vlast i da, u idealnom scenariju, pretvori ideju i obećanje u djelo.

    No, nije nitko tjerao DP da HDZ proglasi maltene vukovarskim okupatorima par dana prije izbora niti ih je itko tjerao da identitet stranke izgrade (i svakodnevno ga naglašavaju) na tome da su "pravi suverenisti, za razliku od izdajica u HDZ-u koji su gori od Mile Martića."

    Slažem se da je u ovoj konstelaciji snaga to sasvim prirodna koalicija. Ali doslovno si prije tjedan dana stavljao jumbo plakate di ispada da gradiš vlast s četničkim kolaboracionistima. Znači ne pričamo o tome da neki glasač misli da ih je izdao ili forumaš na Zoni, to je doslovno njihova poruka od jučer.

    Pa kad si tako kratkovidan, isključiv i ponašaš se kao ostraščena tinejdžerica, onda si i zaslužio da te ismijavaju.
  • E46
    160
    Kultura je itekako bitna, treba podhitno zabranit kumrovec, srpski svet i ninu obuljen, to treba bit BR1 inace cemo potpuno izgubit identitet
  • NitkoBitan
    12.3k
    Kumrovec, srpski svet i Nina Obuljen su puno manji problem za nas identitet od 200 tisuca stranih "radnika" i nikad nizeg nataliteta. Najlakse je maknut Ninu Buljen i Pupovca sa vlasti, budi frajer pa se pozabavi bitnim problemima.
  • serbus
    3.6k
    Po meni DP igra dobro, jedan jedini uvjet su postavili a 99% bez njih nema vlade. Ako uspiju izdržati skupa uspijet će ,ako ne ići će na nove izbore gdje odmah mogu krenuti napadački da su pokušali sve ali HDZ neće bez Srba. Tu bi ljevica vjerojatno onda išla skupa, kao i desnica a HDZ bi vjerojatno bio kažnjen za nove izbore zbog Srba i sigurno izgubio.
  • Ivdzo11
    3k
    Ursula von der Leyen polako gubi potporu konzervativne grupacije europskih stranaka (EPP) za novi mandat na čelu Europske komisije, piše Bild koji također piše da bi na čelu Europske komisije mogao osvanuti hrvatski premijer Andrej Plenković ili grčki premijer Vlade Kyriakosu Mitsotakisu.
  • Kruno
    170
    Znaci plenki sprema bijeg.
  • NitkoBitan
    12.3k
    piše Bild koji također piše da bi na čelu Europske komisije mogao osvanuti hrvatski premijer Andrej Plenković ili grčki premijer Vlade Kyriakosu Mitsotakisu.Ivdzo11

    Kako se kaze, svakome po zasluzi. Grcka, Hrvatska... imaju ova dvojica dosta dobru zaslugu.
  • E46
    160
    To je mozda tebi, ja ti jebeno kazem da drzava ne moze funkcionirat uz utjecaj srpskog sveta i nine obuljen
  • GaijiZG
    595

    Ne znam za tebe, ali većina ljudi može istovremeno u glavi željet bolji standard i protivit se LGBT agendi, praktički kopiras onu mantru "šta će nam Rafali a šTa Je sA šk0lAmA?"
  • gledatelj
    263
    Hoću reć kaj bi ipak trebao bit prioritet. Zato sam i spomenuo primjer di se frajer buni kako je u Njemačkoj užasna rodna ideologija, a i dalje živi gore i ne vraća se ovdje. Jer mu je prioritet standard pa ga ovo ni ne dira previše.
  • seljak86
    2.4k
    Rodna ideologija i slični liberalni pogledi je ono što će u konačnici uništiti civilizaciju tako da džabe ti standardi do nebesa.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Naivnost je laka droga i navukao si se.GaijiZG

    Hvala ti na upozorenju.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Vidim da će se korupcija samo nastaviti, al hej bar nam Obuljen neće biti ministrica kulture. I nakon ideologije samo ideologija. :strong:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.