• Neki tip
    19k
    r-ostojic.jpg

    Demokracija je, izgleda, ono kad se svi slažu s tobom, slijede te i nemaš nikakvih oponenata. Bolji si, pametniji, sposobniji i nadasve moralniji pa je jedino demokratski da se to prepozna, a ako se ne prepozna, onda se naduriš ne samo na one koji te nisu prepoznali, nego i na sustav kao takav..

    Ako baš nikako ne upali gaženje po svim vlastitim političkim i svjetonazorskim principima ( :eyes: ) i koaliranje od nemila do nedraga, uvijek ostaje odlazak u šumu pa otamo probati na vlast.

    Kad već demokracija ne funkcionira.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Ljevica je detektirala problem. Biracko tijelo im je sklono umiranju pa se moraju okrenut i mladima :up:

    Sad znaju za ubuduce. Da nije tuzno bilo bi smijesno... Mirovine, povecanje mirovina, staracki domovi... pa dajte se okrenite buducnosti.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Ko tovari su, kmeči kad ti ne odgovara.

    Milanovićeva logika "građani žele promjenu" pa zbraja glasove je kao da netko kaže da građani njega nisu željeli za predsjednika, jer ono... u prvom krugu predsjedničkih izbora duplo više ljudi je glasalo za ostale kandidate nego za njega. :lol:

    Pobjedio je tek kad se pitalo "crno ili bijelo" i to malom razlikom...
  • Mlađi referent
    10.4k
    Baš me zanima jesu li ikad pomislili da je možda problem - u njima?
  • mali M
    3.3k
    Inače, ove godine nismo imali nikad tužnije programe. Svi su populistički i nikakvi. Inače su znali bar tu i tamo navesti neku dobru mjeru ma koliko bila teško izvediva, ali ove godine, svi samo populistički mantrali svoju briju i to je bilo to.
  • Jaro
    5.4k
    Inače, ove godine nismo imali nikad tužnije programe. Svi su populistički i nikakvi. Inače su znali bar tu i tamo navesti neku dobru mjeru ma koliko bila teško izvediva, ali ove godine, svi samo populistički mantrali svoju briju i to je bilo tomali M

    Yep, nitko nije spomenuo ni p od programa. Niti zdravstvo, niti mirovine, niti neke projekte. Apsolutno ništa...
  • Mali dioničar
    14k
    A tko bi spomenuo program kad osoba koja je trebala biti neutralna i razgovarati s eventualnim mandatarima sam ulazi u poziciju mandatara i to bez kandidiranja.

    Kako se u takvoj atmosferi može govoriti bilo što suvislo?
  • rioda
    2.2k
    A posebno me smeta trabunjanje o povećanju plaća u programima. Ne zanima me plaća nego kupovna moć. Može mi plaća biti i sto tisuća eura, ako će troškovi pratiti taj rast, ne dobivam ništa
  • db-izbjeglica
    12.6k
    kaže zoki: Stranke koje su čvrsto stale na stranu borbe protiv korupcije, koje ne žele Hrvatsku zarobljenu korupcijom, kriminalom i nejednakošću pred zakonom, dobile su dvije trećine vaših glasova. Vaši glasovi obvezuju. Imate pravo očekivati i tražiti od njih - kao i od svih nas koje ste izabrali - da se drže dane riječi. Bez toga prestajemo biti demokratsko društvo, a politika se svodi na trgovinu i na brigu samo o vlastitim interesima.

    izbori 2011.

    kukuriku koalicija: 958 318 glasova

    ostale političke opcije:

    HDZ-HGS-DC 563 215 glasova
    Laburisti - 121 785 glasova
    HDSSB 68 995 glasova
    NL Ivan Grubišić 66 266 glasova
    HSS 71 450 glasova
    HSP AS - HČSP - 66 150 glasova
    HSLS - 72 988 glasova
    HSP - 72 360 glasova
    BUZ-HRS-PGS - 66 957 glasova
    ostali 224 981 glasova
    UKUPNO: 1 395 147 glasova

    60% glasača nije htjelo kukuriku koaliciju na čelu države i glasalo je protiv nje!
    ti glasovi su obavezivali!

    naravno da ovo nema nikakvog smisla, al nevjerojatno kakvu poremećenu logiku lik koristi! :lol:
  • The Undertaker
    4k
    Izbori nisu vrijeme za govoriti istinu. To vrijeme nastupa nakon dolaska na vlast. Sad je na djelu politička igra u kojoj se, kako se čini, sredstva neće birati. Ne znam kako Zoki misli skupiti većinu ali ako uspije, to će biti političko remek djelo. Pogotovo ako potraje.
  • Captain America
    13.3k
    Grmoja je rekao novinarki RTLa da bez DPa nema podrške SDPu :clap: Grbin je već sinoć mogao dogovorit suradnju s DPom i Mostom uz regionalne stranke za kratkotrajnu antikorupcijsku vladu, ali debil zove prvo vječnu studenticu i profesionalnog aktivista.
  • NitkoBitan
    11.8k
    "DP-ovci zovu Kolakušića, on im se ne javlja. Tajnik: Možda spava."

    Televisa presenta :rofl:
  • NitkoBitan
    11.8k
    Grmoja je rekao novinarki RTLa da bez DPa nema podrške SDPuCaptain America

    Grmoja je rekao da nece podrzat Milanovica bez DPa? Uvlaci iste one koje je do jucer napadao zbog Vujnovca i nazivao ih imovinskim pokretom.

    Vidim na desnici se suradnja sa ljevicom smatra politickim samoubojstvom, pa ako se vec suraduje onda bi se izgleda trebale angazirat sve strane, a dalje tko ziv tko mrtav...
  • Mlađi referent
    10.4k
    Čudan uvjet Grmoje

    Jedino objašnjenje je da ga je strah političkog potopa, odnosno da mu birači ne bi oprostili da je doveo ljevičarsku vladu na vlast, pa onda ajde da i DP bude tu krivac
  • Captain America
    13.3k
    Vidim na desnici se suradnja sa ljevicom smatra politickim samoubojstvom, pa ako se vec suraduje onda bi se izgleda trebale angazirat sve strane, a dalje tko ziv tko mrtav...NitkoBitan

    Jedino objašnjenje je da ga je strah političkog potopa, odnosno da mu birači ne bi oprostili da je doveo ljevičarsku vladu na vlastMlađi referent

    Ja to isto ovako gledam. Mogu reći da su 3 najjače stranke na desnici htjele stati na kraj HDZu i da su zbog većeg dobra bili spremni surađivati sa suprotnom stranom. Samostalna podrška Mosta lijevoj vladi bi bila političko samoubojstvo, a i ne znam baš kako bi Vučemilovićka, Pavliček, Miletić i Bulj podržavali lijevu vladu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.