• ShanKu
    366
    Prošao ili predriblao danas nekoliko igrača, ali ostalo je bilo loše danas. 6.8 na Sofascore
  • Crusades1986
    9.9k
    Jedno 2-3 duge lopte u pokusaju primanja se odbijaju kao od drva... ima brzinu, solidan dribling ali kad treba napravit zadnji korak sve prosipa.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Covjek sa najvise minuta od svih igraca koji nisu dorasli dresu dinama. Pisanje da ima ovo,ono ,brzinu,fiziku. Buraz takvih je puna 3. Liga ,covjek jednostavno nezna igrati nogomet. Svaka odluka pogresna ,iz sezone u sezoni uvijek sve isto. Ni sekunder napredka. Ali igra kod ziherasa od trenera koji cuvaju Svoju guzicu ,jer kao trci i bori se. Kostao nas je prolaska i protiv aeka i paoka
  • San Lorenzo
    11.8k
    Kad god Špikić primi loptu u zadnjoj trećini, Jasmin Repeša je jedino što čujem u glavi
  • Mali Zeus
    9.8k
    Čovjek je umjetnik po pitanju plasiranja lopte koja je prejaka da bude dodavanje, ali i preslaba da bude udarac. Tu se ispraksao, ali ono ful.
  • Paggini
    7.4k
    Toliko je bio loš da sam se u jednom trenutku, Bog neka mi oprosti, pitao sta Menalo radi...

    Znaš da je loše kad se više ekipa ni ne ljuti na tvoje poteze, nego urla od smijeha...
  • Ludovic IX
    5.6k
    pa dva puta mu pobjegne lopta u trenucima kad ima koridor ispred sebe... svaka odluka kriva. istina, ni RPG nije njega par puta ispoštivo ali svejedno
  • Ali
    1.9k
    Ljudi ja prvi se ljutim na Sergeja, ali ak uzme duplu krunu i igrao je 1/8 finala europske trece lige sa ovakvim krilima, pa to je uspjeh za anale.
    Špikić i Hoxha kad protivnik vidi u zapisniku zna da moze obrana odahnuti, stopanje nula bodova, okomitost jos veca nula, ubacaj umjesto na drugu one idu na suprotnu aut liniju, jedino drzi cvrsto da nakon bicikla kad ide udarac neka se ne odbije slucajno u gol.
    Tko je jucer bio na stadionu sigurno je vidio koliko krivih dodavanja da je to prestrasno za ovu razinu natjecanja
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Mene špika Kao osoba ne smeta ni najmanje , nego cinjenica da koliko bio los ,koliko god lose odigrao on je ili starter ili ulazi u igru cim konkurent nije na nivou Ronalda . I tako godinama
  • Blueshadow86
    970
    Samo 12 stranica o njemu? Pa samo zbog jučerašnje utakmice je trebao imati 12.
  • Zagi
    5.2k
    Osobno me njegova igra toliko umori da ga nemam snage niti kritizirati.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.