• jedan u nizu
    5.8k
    a Jakirović mu je prvi dao šansu u seniorskom nogometuMihaljević

    netočno.
    Na početku sezone su pisali da je otkrivenje priprema. Da je Bišćan jako zadovoljan s njim te da očekuje ozbiljnu ulogu od njega u budućnosti.
    Vjerovatno ga je htio tempirati i ne staviti mu status prvotimca.
    Prve minute je zabilježio kod Bišćana.
    Hajduk 7min
    Hajduk 12min
    Astana 1min
    Istra 4min
    Astana 90min
    Gorica 58min
    AEK 20min

    Očigledno je išao time da manje stresne utakmice, i one koje smo dobili (tipa Astana) mu daje šansu i to ozbiljnu,
    Kao svaki normalni trener.
    Sad mu se zamjera što nije igrao od početka u prvom sastavu, a zapravo je imao jako lijepu minutažu i razvoj, i da se sve odvilo dalje kako treba, i sada bi bio u prvom sastavu vjerovatno.

    Kod Jakira je imao ovakvu minutažu na početku

    Sparta 16min
    Rijeka, Sparta, Osijek, Slaven Belupo, Astana 0 min
    Rudeš 90min
    Hajduk 0 min

    pa par utakmica malo solidnih minuta, malo sjedenja na klupi. Tek u zadnjem dijelu se smatra prvotimcem, tamo nakon one dvije utakmice sa Lokomotivom na zimu.

    Govoriti da ga je Jakir stvorio i prvi mu dao minute je netočno. Niti ga je stvorio/otkrio, niti mu dao prve minute. Još naprotiv, u prvih 6 utakmica pod jakirom je dobio 16min u jednom utakmici.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Govoriti da ga je Jakir stvorio i prvi mu dao minute je netočno. Niti ga je stvorio/otkrio, niti mu dao prve minute. Još naprotiv, u prvih 6 utakmica pod jakirom je dobio 16min u jednom utakmici.jedan u nizu

    Jakiroviću je Sučić igrao u 16 od 18 utakmica u Zrinjskom, jednu je bio na klupi i jednu je radi ozljede propustio skroz, tu je dobio skoro 900 minuta
  • jedan u nizu
    5.8k


    ok, ja sam gledao u kontekstu dinama. Moja greska.

    Sad mi je zapravo jos manje jasno zasto mu nije dao priliku kad je dosao, nego ga je zapravo posjeo na klupu. Pogotovo kad smo bili u krizi i lose igrali, onda je valjda trebao dati priliku igrau kojeg pozna i od kojeg ocekuje da bude prvotimac.
  • Krizy
    35.5k
    Nema veze što obrana nije došla na tu tekmu, Jakir je kriv.Mihaljević

    Po tome niti jedan trener nikada ne bi trebao dobiti otkaz.
    Obrana nije došla na jako puno utakmica, i to ne samo prve utakmice pod Jakirovićem, nego i dvadesetu i nakon.
    U zadnje vrijeme je to posložio, ali za mene nedovoljno za dobije palac gore za sljedeću sezonu.
  • mali M
    3.3k
    Ma neka ostane, baš bi volio čuti argumente ovih odvjetnika nakon LP ili EL. Vjerojatno bi onda vriskali kako nije na njima nego na odgovornima da su ga trebali smjeniti. Svatko tko fanatično brani Jakira uporno ovdje na Zoni izbjegava činjenicu da ga ekipa kritizira zbog neznanja u vođenju utakmice, a skreće se pozornost na pobjeda/poraz. Neda mi se više argumentirati kad ekipa ne želi gledati njegovu stručnost nego rezultat. Onda je mogao i Čačke ostati, rezultat je imao...
  • Dzgšb
    251
    Moj treneru kakve nelogične izmjene..
  • telekineza
    37
    A koja bi bila logicna izmjena? Stavio je Vrbancica da osjeti hnl sto zazivaju svi, stavio je Ogiwaru kojeg isto pola foruma zaziva. Meni je npr. sasvim jasno zasto nije stavio Roga nego Ademija. Znaci, sve je stavio na svoje pozicije i nista nije kemijao, cak nije ni zatvarao utakmicu i opet ne valja.
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    Od " e moj Jakire idealno je za Vrbu " do " stavljaš si malog Vrbu u ovakvu tekmu " je prilično tanka granica. Taman jedan glupi gol.
  • Dzgšb
    251
    zašto nije Vidovića ostavio jedan od najboljih na terenu tada ? Kaneka je trebao puno prije ubacit ,jer nije bilo ristovskog koje je opće poznato da ga guši bar tako svi analitičari kažu itd..
  • hardek
    1.4k
    Po meni izmjene su trebale biti Petko, Mišić, Baturina van Kule, Rog, Ogiwara(Vidović u sredinu). 10 minuta poslije Vrba umjesto Vidovića i par minuta nakon toga Kaneko umjesto Špikića.

    Ne kužim zašto se Mišića i Petkovića ne može vaditi, tim više što imamo Loksu za par dana. Rauba ih se nepotrebno, nikad ne znaš kog može uhvatit zadnja loža ili istegnuće prepone i onda ostaješ bez njih u krucijalnom dijelu sezone. Vodis 2 razlike 30 min prije kraja sa igračem više, stvarno ne vidim potrebu da su na terenu.
  • Endeavour
    397
    Vjerojatno naša najbolja utakmica ove sezone u HNL-u. Ide na bolje i to golemim koracima.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Unatoč tome što igramo jako dobro prvih 60 min, meni je neoprostivo da čovjek već treću utakmicu zaredom ide "ubijati" igru zadnjih pola sata totalno kukavički protiv realno slabijih protivnika. Što mu se danas skoro i obilo u glavu.
  • Endeavour
    397
    U tih zadnjih pola sata imali smo tri mrtvaca. Toliko o “zatvaranju” utakmice.
  • Zagi
    4.9k
    Igra jako dobra, zamjene večinom logične. Ajmo dalje.
  • Praskaton
    1.8k
    Nema se šta zamjerit Jakiru realno danas.Glupo primljen gol se dogodi al ono što mi se ne sviđa je puštanje lopte Varazdinu sa igracem više.

    Zamjene ok napravljene eventualno bi ubacio Kulenovica i Kaneka nesto ranije.

    Kad ovako igramo i stvaramo šanse moramo rijesiti utakmicu prije a ne da nam se ovo događa vec ko zna koji put.U odredenim situacijama bas kompliciramo.

    Jos jedna pobjeda na putu za titulu je sve što se broji,idemo sad Lokose rijesit
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.