• IvanS
    44
    Zaboravio sam Perkovića, par opasnih udaraca glavom, čvrst u duelu, odradio također dobar posao. Bruno do ovog zadnjeg promašaja? Eee moj Bruno. Inače dobar.
  • Krulek
    197
    Dobro je, ali ne može do kraja bez nervoze nikad...
  • Crni86
    1.1k
    Ktc od iduce sezone kao 5. stoper jedino da skoluje klince, nevjerojatno mi je da stoper sa toliko iskustva i godina ide radit takvu pizdariju. I da se nije spotaknuo i da ju je uspio okej vratiti, bi Drozdek bio odmah na Nevi i usosio bi ga… nedopustivo jednostavno.

    Ademi nije ni za varazdin zadnjih 20 minuta s igracem vise. Kapetane hvala na svemu, od iduce sezone pridodat ga u strucni stozer i da radi sa nekim mladim selekcijama.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Zastrašujuća nonšalancija i pristup zadnjih 20 minuta,
    ovo nije dostojno imena Dinamo.

    Misic najbolja tekma sezone.
  • San Lorenzo
    11.3k
    Opet 60 minuta dobro, danas i odlično, onda usporavanje i nonšalancija.
    Ispunjena i tradicija obaveznog poklanjanja gola protivniku, zemlja se može nastaviti okretati.
  • Oluja
    3.6k
    Muka mi je od ovakvih omalovažavajućih komentara prema Ademiju.
  • hardek
    1.4k
    65. minuta 2:0 igraš doma, igrač više sve je super i onda dođe Jakir sa svojim izmjenama. Imam filing da je Ademijev heat map ispred Petkovićevog od kad je ušao na teren. Stvarno mi nije jasno zašto Petković i Mišić moraju igrati stalno, tim više što igramo za vikend jako tešku tekmu protiv ekipe od koje smo izgubili 5 bodova u zadnja 2 mjeseca.
  • BigZ
    393
    Razvukli nas po terenu ko burek s igracem manje. Kako smo igrali do iskljucenja sam pomislio da cemo im zabiti jos minimalno 3.
    Dobro je netko iznad napisao, "kakva je godina dobro je". Pobjeda je tu, sad samo jako do kraja!
  • luka modic
    608
    Razumijem kritiku ali mislim da bi se neki komentari upućeni prema legendi(Ademiju) trebali kažnjavat banom...
    Ademi je dao toliko toga ovome klubu i znam da svatko ima pravo za rec misljenje i kritiku ali isto tako na Dinamovom forumu bi se to trebalo bar iskazivati sa dobrom dozom poštovanja prema kapetanu
    Jedan je Arijan Ademi!
  • MarK
    224
    Igra dobra do crvenog, kasnije preeeviše opuštanja. Dojma sam da dečki ne treniraju završnicu ni realizaciju unutar 16 jer se promašivanje teških zicera nastavlja iz kola u kolo. Čestitke strijelcima, sjajni golovi.
  • Facke
    2k
    Da nije bile greske Teophila Varazdin nam nebi bil ni blizu ikakvoga suta. Dobra utakmica. Dominacija. Na kraju se male opustili ali se vredu. Tri boda se piseju.
  • Brusa
    687
    Ne može bez nervoze očito... 3 boda su su osvojena. Čestitke igračima, BBB i ostalima na stadionu.
  • Crni86
    1.1k
    i do izlaska baturine. Neki put vec ove sezone se bas jako osjeti kad Bati izade. Nadam se da cemo ga i iduce sezone gledat u plavom dresu.
  • Marley
    831
    Dobro jeeeee, skoro sve po planu. Malo nervoze mora biti valjda haha. Gol nas na kraju nije kostao, nitko se nije ozlijedio, valjda...(bilo me frka za Baturinu, i na kraju za Maxa, nadam se da je sve ok).
    Rado bih da je Kule usao puno ranije umjesto Brodica, na poluvremenu.

    Drago mi je da mogu pohvaliti Misica napokon, inace sam prema njemu bas kriticna. Dobra partija i Baturine, Vidovica, Spikica...
    Jest da je iritantno da nakon sto ostanemo s igracem vise, krene nizbrdo, ali... Sve u svemu, ja sam zadovoljna :up:
  • bluepower86
    717
    Malo respecta prema Akiju nebi skodilo,neutemeljeni komentari!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.