Podrijetlom sam i sam od tamo tako da prica o dotepencima i "zlocestim krivim" hrvatima je loše upućena. — Praskaton
MOST i Fokus ostali u izboru... I jedni i drugi u mojim ocima imaju vise mana nego pozitive... — Jaro
Ispada da su jedini lideri stanaka dinamovci oni iz Možemosa. Kaj bumo sad a? — deda
Je ubiše se od mitskih vožnja autobusima. Na prošlim izborima za HDZ glasovalo preko 600 000 ljudi, koliko od toga je nahrupilo u najezdi na biračka mjesta u Hrvatskoj iz susjedne nam zemlje?
Na glasovanje se stiže i iz Srbije pa se to ni približno ne poteže kao mitska herceg-bosanska dijaspora koja ne da "pravim" Hrvatima da si izaberu koga žele. :worry: Stoput raskrinkan mit, ali ustrajno opstaje, razni matanići ga uzgajaju, a "pravi" Hrvati papaju, kaj će..
(P. S. nadam se da će sljedeći put nekog drugoj opciji 4 godine biti dovoljno da srede biračke popise i nađu način kako da im zločesti Bosanci i Hercegovci ne uvaljuju HDZ u vladu) — Neki tip
izborne malverzacije sa listićima, koje se sigurno dogod — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.