• diebalo77
    164
    Pop corn čestitam
  • kibic
    997
    Svaka čast na intervju sa Zajecom za d+. Nadrealno mi je gledat ga u intervjuima kao el presidente. Tako mi je drago kaj je baš on predsjednik postal. Nemrem prestat slušat njegove priče o '82. Jako sam pristran toj Dinamovoj generaciji, i nadam se da bu što više ljudi iz te generacije u klub se uključilo. Ko gospoda nastupaju i pokazat to treba Dinamovim navijačima što više. Željno iščekujem još takvim Zajecovih intervjua di bu se više pričalo o napretku kluba.
  • Bruh
    887
    Kaj je bilo s ovim?

    https://telesport.telegram.hr/na-prvu/zelimo-uciti-od-najboljih-dinamo-i-zeljeznicar-danas-su-sklopili-nacelni-dogovor-o-suradnji/

    To prijašnja uprava išla na ćevape pa svratila do željezničara il?
  • Peškaman
    2.5k
    Je li predstojnik predsjednika volonterska pozicija kao i pozicije u onim odborima gdje je stupio Šimić ili sam pogrešno shvatio?
  • Sajla
    3.2k
    Pretpostavljam da je pitanje potaknuto FB objavom liste Dinamo iznad svih.
    Inače se priča o 100 dana nove vlasti, a ovi su izdržali tek 30...

    Može osvrt upućenih i uključenih forumaša i na druge njihove točke - formiranje NO, profesionalizacija predsjedničke funkcije, promjene u Registru udruga?
  • Jurki
    8.4k
    Je li predstojnik predsjednika volonterska pozicija kao i pozicije u onim odborima gdje je stupio Šimić ili sam pogrešno shvatio?Peškaman

    Kak je bilo u medijima istaknuto da su clanovi svih odbora koje je formirala nova vlast u Dinamu - volonteri i ne primaju nikakvu naknadu za svoj rad.
  • Nino Bule
    11.3k
    To nije odgovor na pitanje koje je peškaman postavio
  • OBIGB
    503


    Nije volonterska. Dignuto je to na profesionalnu razinu s obzirom na operativu koju odradjuje i dostupnost 24/7.
  • superhik
    10.2k
    Ne znam kako bi se uopće ta pozicija i mogla odrađivati volonterski
  • miro
    3.1k
    Hoće li njegova plaća biti javno dostupan podatak?

    Edit - za Šimića pitam
  • Pop corn
    4.8k
    Je li predstojnik predsjednika volonterska pozicija kao i pozicije u onim odborima gdje je stupio Šimić ili sam pogrešno shvatio?Peškaman

    Profesionalna je pozicija i zaposlen sam i radim za plaću svoj posao.

    Članovi odbora su volonteri i ne dobivaju naknadu kao ni članovi IO i Skupštine

    Može osvrt upućenih i uključenih forumaša i na druge njihove točke - formiranje NO, profesionalizacija predsjedničke funkcije, promjene u Registru udruga?Sajla

    Ukratko tko gubi s rezultatom 90-10 ima se pravo ljutiti i pisati svašta. Imat će priliku za četiri godine, dapače u još otvorenijem načinu izbora obzirom da će statut biti dorađen. Neka nam sude članovi Dinama, dao Bog na temelju našeg rada i u tri puta većem broju od 7000 koliko ih je sada bilo. Jeftini populizam im nije prošao prvi puta, vidjet ćemo hoće li drugi puta.
  • Pop corn
    4.8k
    Hoće li njegova plaća biti javno dostupan podatak?miro

    Neće kao što nije ničija plaća u Hrvatskoj koja nije na duznosnickoj funkciji. To je poslovna tajna radnika i poslodavca.
  • Nino Bule
    11.3k
    Edit - za Šimića pitammiro

    Simic je u odboru, to je volonterska funkcija
  • miro
    3.1k
    Aha sori, krivo sam pokopčo
  • Sajla
    3.2k
    Jeftini populizam im nije prošao prvi puta, vidjet ćemo hoće li drugi puta.Pop corn


    Čisto sumnjam da će im proći. Nastavite raditi kako ste počeli jer radite dobro. Ali ako ovi krenu trovat javni prostor s besmislicama, treba ih poklopiti argumentima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.